Що всички келеши карат БМВ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 21 Сеп 2011, 23:55

Знам, че темата няма да издържи много, но все пак...

Току-що господари на ефира дадоха някаква улица тулуй ли тулей ли, та има знак еднопосочно движение, а от другата страна забранено навлизането в улицата нали. Дават ги разни тЕрикати влизащи срещу забраняващия знак. Впоследствие тоя техния репортер Влади Ваклинов се дегизирал като катаджия и си ги спира един по един, "кара" им се образно казано и всеки си признава вината, всеки си казва няма да минавам оттук, даже една вектра се засрами и върна назад човека, а някъв смотльо със сива 46-ца "забрави ве, ше си минавам оттука" :shock: Е как ше минаваш му вика, забранено е, 5 точки могат да ти отнемат от КАТ, ако те те спрат, ала бала, нашия "ем хубаво". Човека пак - обещайте ми, че няма да минавате оттук повече, нашия пак "забрави ве човек, ти сега кво мислиш и да ти кажа, че няма да минавам утре пак ше си мина оттук", ама аз утре и с КАТ мога да дойда "ми добре ве, ела" :shock: .
Що за дебилщина ве да го ева? Не стига, че виновен, че като олио гледа и отгоре да излезе :ranting: Баси и изродите честно. То такива елементарни правила, като не се спазват кво остава за другите.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Re: Що всички келеши карат БМВ...

Мнение от Koz » 22 Сеп 2011, 0:10

Такова е.Не само с БМВ а като цяло характера на българския шофьор е такъв.Много рядко са коректните шофьори.Не можем да го променим нито с глоби или други наказания докато не го примем ние самите.
Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...

Потребител
Аватар
Кара: Е46/E61 touring
Мечтае да кара: Е21

Мнение от kalin4o0o_ » 22 Сеп 2011, 0:16

Поредния смотльо, който срами и вреди на имиджа на марката...
идиотец с типично бай Ганьовския манталитет ... зачитащ само правилото на шопът: ''законът е като врата в полето-само лудите минават през нея''
:ranting:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 22 Сеп 2011, 0:17

Не мисля, че колата определя поведението на шофьора и дали той ще спазва правилника за движение. От друга страна, като се замисля, винаги моите приятели казват....кисел гъзар с БМВ. Онзи ден дори ме нахокаха, защото един с една е36 ни засече много злобно....хората, които бяха с мене ми викат:
-Ей такива сте вие, беемведжийте :shock: ....пък това със сигурност не е вярно. Може би черните овце в стадото са малко повече :)
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 22 Сеп 2011, 0:23

Ей и аз това забелязах де*ба селянина див :ranting: :ranting: :ranting: :banghead: Да му давам за чист бартер ГоУфа, по-ше му ходи на 'аректорУ :banghead: :bang:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 22 Сеп 2011, 0:40

Не е проблема в БМВ-то, то не си е избрало стопанина... Проблема е в главата на стопанина :!:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 22 Сеп 2011, 0:56

ето и репортажа http://gospodari.com/reports/znak-figurant
www.bmwпрофесори-bg.net

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 22 Сеп 2011, 1:07

Шебек :mhihi:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 22 Сеп 2011, 1:16

МЪЖАГА Е БЕ, БАТКААААААААААА !!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 22 Сеп 2011, 1:17

оставете го тоя в bmw-то, мен много повече ме дразни абсолютното безхаберие на полицията.
защото по този начин знаете какво става. дори и да си спазваш правилата, щото знаеш че така ще е най-добре за всички... в един момент му писва на човек и си казва, ае аз ли съм най-големия глупак и отиде коня у ряката. важи за всичко.
Последна промяна steeN на 22 Сеп 2011, 1:19, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 22 Сеп 2011, 1:18

Nickelback написа:Не е проблема в БМВ-то, то не си е избрало стопанина... Проблема е в главата на стопанина :!:

Прав е колегата !!! :yes: пълно е с такива тарикатчета :bang:
Последна промяна А.Марчев на 22 Сеп 2011, 1:51, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 22 Сеп 2011, 1:32

steeN написа:оставете го тоя в bmw-то, мен много повече ме дразни абсолютното безхаберие на полицията.
защото по този начин знаете какво става. дори и да си спазваш правилата, щото знаеш че така ще е най-добре за всички... в един момент му писва на човек и си казва, ае аз ли съм най-големия глупак и отиде коня у ряката. важи за всичко.

Абсолютно вярно :!: Пълно е с тарикати, които по гръб не падат и гледат да направят останалите, които се опитват да спазват правилата на глупаци... За щастие понякога тарикатите си намират майстора :yes:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 22 Сеп 2011, 2:16

Имам едно любимо кафенце до техническият в Пловдив, пред което минава еднопосочна улица. През деня е ок, ма след 20ч. почва движение в обратното.. и то с такава скорост, с която може да пострадат и движещите се по тротоара, ако някой индивид направи безумното решение да си спази знака и да завие надясно и изневиделица да се изпречи на пътя на нарушителя :duel:

И тва всичкото, щото е много трудно да минеш през две обиколни улици.. сакън да не изхабиш някоя капка газ. Ма икономия му е майката ... после нали със спестеното ще завъртиш някъде бясно гуми :yes:

Пък и много бързаме - сега и на момента. Що да не минем по на пряко. Нищо че на следващият светофар ще проспиме първите 5 секунди зелено :ok:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 22 Сеп 2011, 2:26

Щото т'ва е Марката :winky: Такава е "модата" - да караш БМВ, да имаш очила Gucci, да имаш ланец 100 гр, да немаш акъл за 5 стотинки и т.н.... Затова всички келеши карат БМВ :winky: Иначе никоя п*чка нема ти върже :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 22 Сеп 2011, 2:43

К'ъв си ти бьееее, кого наричаш кьельеш, шье си пра'им кот си искамье :mhihi: :angel:

Следваща

Назад към Извън Темата