Въпрос избор на автомобил
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Въпрос избор на автомобил
Здравейте !
Преди да започна искам да се извиня ако дублирам някоя вече съществуваща тема, но съм нов в форума и не съм ровил.
И така...Предстои ми избор и покупката на моята първа кола до 1-2 месеца.Разполагам с 15000лв.
Чудя се межди 330д Е46 (мой приятел има е46 и съм впечетлен от динамичността на колата),525 или 535 Е39.
Както и SAAB 9-3 ми хваща окото не за него съм малко скептичен.
Предварително ви благодаря, за всякакви мнения,критики и предложеня.

Преди да започна искам да се извиня ако дублирам някоя вече съществуваща тема, но съм нов в форума и не съм ровил.
И така...Предстои ми избор и покупката на моята първа кола до 1-2 месеца.Разполагам с 15000лв.
Чудя се межди 330д Е46 (мой приятел има е46 и съм впечетлен от динамичността на колата),525 или 535 Е39.
Предварително ви благодаря, за всякакви мнения,критики и предложеня.

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Въпрос избор на автомобил
Колега, има много писано за колите, но виждам че не ти се чете
15 000 не са малко пари, и е желателно много добре да изясниш на себе си що за автомобил искаш, за да си похарчиш парите разумно. Сам се сещаш, че да сравняваме 330д с 525, а още повече с 535... няма смисъл. Карал съм и е46, и е39 (но с други двигатели, и все пак се добива представа за автомобила). е46 е по-лека, по-директна, вози по-стегнато. е39 е типична семейна кола (като изключим някои силнички мотори) - по-просторна е, вози по-комфортно. Казваш, че имаш впечатления от е46, и ти харесва много. Виж намери познати/приятели, та дори колеги, и се качи и в е39. Така с приказки няма как да добиеш представа.
Аз съм за 330д с М57TU
Супер дизел, с много добър вървеж и разход. Ако е и купе 

Аз съм за 330д с М57TU

- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
Колега незнам дали си гледал бмв Е38 3.0д хубав и економичен мотор за тези пари можеш да земеш много добра кола . Успех
Благодаря за отговорите.
Колега мойто впечетление е ,че на 730д му идва слаб този двигател колата е тежка все пак.
Колега мойто впечетление е ,че на 730д му идва слаб този двигател колата е тежка все пак.
Доста добре си се насочил към автомобилите. Но както колегите казаха 15к са си сериозна сума и колата наистина трябва да ти доставя удоволствие. Моят личен фаворит е сааб 93. Това е машина със дух и стил. Това, че има общо със опел да не те притеснява - разликата е от земята до небето. Бимата ако е 7 да е 740 или 750, но там вече се изискват сериозни финанси по подръжка, а и чесно казано не ми идва особено младежка кола( казал си, че ти е първа за това предполагам, че си около 18-23, поправи ме ако бъркам ). от 5та серия не виждам особен смисъл, както казаха това е семейна кола, въпреки че може да бъде доста динамична. И стигнахме до 330д, което предполагам говорим за фл 204 коня. Ако все пак решиш,че сааба не е колата за теб скачай смело на 3ката.Имам познат с 320 която си върви като фурия, но за съжаление е пълна кочина отвърте и отвън.Е не е просторна като 5 или 7, да не кажа, че ми идва и тясна, в зависимост от карането даже ми се е доповръщало в нея, но харчи малко върви много - какво повче да искаш от бмв? 

- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
е39 за мен е най добрата машина
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
alx140 написа:Благодаря за отговорите.
Слаб не и с точно този двигател особенно ако е чипосан

Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
alx140 написа:Здравейте !
Предварително ви благодаря, за всякакви мнения,критики и предложеня.![]()
Добре ще е като за начало да уточниш дизел или бензин ти се кара .
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
kaboom93 написа:Доста добре си се насочил към автомобилите. Но както колегите казаха 15к са си сериозна сума и колата наистина трябва да ти доставя удоволствие. Моят личен фаворит е сааб 93. Това е машина със дух и стил. Това, че има общо със опел да не те притеснява - разликата е от земята до небето. Бимата ако е 7 да е 740 или 750, но там вече се изискват сериозни финанси по подръжка, а и чесно казано не ми идва особено младежка кола( казал си, че ти е първа за това предполагам, че си около 18-23, поправи ме ако бъркам ). от 5та серия не виждам особен смисъл, както казаха това е семейна кола, въпреки че може да бъде доста динамична. И стигнахме до 330д, което предполагам говорим за фл 204 коня. Ако все пак решиш,че сааба не е колата за теб скачай смело на 3ката.Имам познат с 320 която си върви като фурия, но за съжаление е пълна кочина отвърте и отвън.Е не е просторна като 5 или 7, да не кажа, че ми идва и тясна, в зависимост от карането даже ми се е доповръщало в нея, но харчи малко върви много - какво повче да искаш от бмв?
- на някои хора , най-вече представителите на женския пол , много зле им се отразяват напречните и надлъжните ускорения в Е46

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
alx140 написа:Благодаря за отговорите.
на състезание ли ще ходиш, че да е слаб?

anton mutafchiev написа:е39 за мен е най добрата машина
Тя не е лоша, но гледам някакви такива обяви -> http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details и идва момента ако изпадне нещо такова, на тази цена и е читаво, дали не е по-добре да добави тези 2-3к отгоре

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
15 000 лв са много за Е39 / Е46
Това са кошници на по 10+ години и за мен е неоснователно да се дават такива пари за стари коли
Огледай се за нещо по-ново или по-изгодни предложения за Е39 / Е46

Огледай се за нещо по-ново или по-изгодни предложения за Е39 / Е46

- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
ако изпадне такава 5-ца направо добавяй и взимаи ако е фред всичко де
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Леле, какви неща изчетох... Първо, темата не е за този раздел, но засега ще я оставя. Второ, парите са достатъчно за хубава Е46 и Е39, но се насочи по-конкретно. Ако имаш 15, търси кола до 13, за да ти останат за обслужване и странични разходи.
Never mistake motion for action...
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Само да вметна, че старите хора са казали: бензиново БМВ и дизелов Мерцедес. Аз наруших правилото и 

47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4