Само за Българи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Само за Българи

Мнение от Manoff » 21 Дек 2005, 0:31

Това са няколко въпроса , които ще ви накарат да се замислите малко . Моля ви не пишете глупости :lol: :

1. Кое е най-хубавото на това че си българин ?
2. Имаш ли любим чисто български ритуал в свободното си време ?
3. Българското с една дума ?
4. Българска стока която купувате ?
5. Съвременник който за теб символизира България ?
6. Ако трябва да сменим химна коя песен ще е ?
7. Кога за последен път си бил горд с това че си българин ?

П.С. Айде отговорете де :shock:

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3

Re: Само за Българи

Мнение от Гецата » 21 Дек 2005, 1:07

значи навсякъде в чужбина когато кажеш че си от България хората казват СТОИЧКОВ ис намбър уан :mhihi: за мен той е съвременния символ на България ;)
Изображение
"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 21 Дек 2005, 1:09

GECATA BMW написа:5. Съвременник който за теб символизира България ?

значи навсякъде в чужбина когато кажеш че си от България хората казват СТОИЧКОВ ис намбър уан :mhihi: за мен той е съвременния символ на България ;)

То затова сме и на това дередже..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 21 Дек 2005, 1:20

Йордан Иовчев може би. Невероятен атлет. Любимец на всички ... Сега като си спомня за всички онези тъпи съдии пак почва да ми причернява ...
In Ban We Trust!

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 21 Дек 2005, 1:21

SlipKnoT написа:

Естествено, защото никой не може да постигне неговите успехи за момента, в която и да е сфера. Еваларка му бичим на Стоичков :!: Еваларка им бичим и на всичките спортисти, с които _ОСНОВНО_ се свързва България, по простата причина, че няма с какво ДОБРО друго да я свържат чужденците :!: за съжаление :(

П.С. А и не е лошо да сме на това дередже, което ми позволява, до сега колкото 100 пъти съм бил в чужбина, да се чувствам горд, че Стоичков е българин, а и не само той :!:
Последна промяна Mamouk на 21 Дек 2005, 1:28, променена общо 1 път
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 21 Дек 2005, 1:24

1: Трябват ми минимум 3 страници да го обясня.
2: Ти сигурен ли си кое е чисто български ритуал и кое е взето от някъде другаде и попроменено? Но например: в коя друга страна можеш да се изтърсиш неочаквано на гости и да кажеш: "Дигай се да пием кафе че ми е скучно"?
3: Една дума е много малко за мен- на някой поет може и да стигне, но на мен :arrow: НЕ МИ СТИГА
4: Не е само една- всяка която е качествена- може да е по-скъпа, но я взимам
5: Съвременник.... Няма такъв за мен
6: Не смятам, че трябва да се сменя химна- за мен текста на химна е точният отговор на 3-ти въпрос, но не е в една дума...
7:ВИНАГИ. ВИЖ ПОДПИСА.
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 21 Дек 2005, 1:28

Mamouk написа:
SlipKnoT написа:

Естествено, защото никой не може да постигне неговите успехи за момента, в която и да е сфера. Еваларка му бичим на Стоичков :!: Еваларка им бичим и на всичките спортисти, с които _ОСНОВНО_ се свързва България, по простата причина, че няма с какво ДОБРО друго да я свържат чужденците :!:

Много успехи има найстина.. научи всички да псуват, показа как един човек (при това национален треньор) трябва да се държи с медиите.. направо е класик.. и, ако някои си иска да ме СВЪРЗВА с България точно със Стойчко.. НЕ МЕРСИ.. не искам да ме мислят за такъв селянин като него било то и с толкова успехи :!:

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3

Мнение от Гецата » 21 Дек 2005, 1:47

добре че тук се раждат такива спортисти иначе извън европа няма дани знаят че сущесвумаме като нация ако ги няма такива като стоичков ,може да е всякакъв ама е направил много повече за българия от всички политици взети заедно и неси копува коли къщи яхти и тем подобни от парите на данъкоплатеца. и ти даси стигнал неговото ниво няма дати пука от никой
Изображение
"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d

Аватар

Мнение от Mamouk » 21 Дек 2005, 1:56

SlipKnoT написа:Много успехи има найстина.. научи всички да псуват, показа как един човек (при това национален треньор) трябва да се държи с медиите.. направо е класик.. и, ако някои си иска да ме СВЪРЗВА с България точно със Стойчко.. НЕ МЕРСИ.. не искам да ме мислят за такъв селянин като него било то и с толкова успехи :!:

Еххх, дано никой не те "СВЪРЖЕ с България със Стойчко". ( това е малко вероятно междудругото- поне за момента)

От личен опит съм забелязал, че навсякъде по света му се възхищават и си мечтаят за един такъв селянин като него и в тяхната държава.

Само информативно да попитам дали се сещаш за по-известен българин от него? в световен мащаб говоря?

Ааа, още нещо- спорът ни е ... излишен :)
Последна промяна Mamouk на 21 Дек 2005, 2:00, променена общо 1 път

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 21 Дек 2005, 1:59

Mamouk написа:
SlipKnoT написа:Много успехи има найстина.. научи всички да псуват, показа как един човек (при това национален треньор) трябва да се държи с медиите.. направо е класик.. и, ако някои си иска да ме СВЪРЗВА с България точно със Стойчко.. НЕ МЕРСИ.. не искам да ме мислят за такъв селянин като него било то и с толкова успехи :!:

Еххх, дано никой не те "СВЪРЖЕ с България със Стойчко".

От личен опит съм забелязал, че навсякъде по света му се възхищават и си мечтаят за един такъв селянин като него и в тяхната държава.

Само информативно да попитам дали се сещаш за по-известен българин от него? в световен мащаб говоря?

НЕ и какво от това, чисто и просто ЗА МЕН Стойчков не е: 5. Съвременник който за теб символизира България ?

Аватар

Мнение от Mamouk » 21 Дек 2005, 2:01

ОК:yes:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 21 Дек 2005, 2:33

Manoff написа:Това са няколко въпроса , които ще ви накарат да се замислите малко . Моля ви не пишете глупости :lol: :

1. Кое е най-хубавото на това че си българин ?

П.С. Айде отговорете де :shock:

1. Тва, че тука можеш да си правиш каквото искаш. С мярка естествено де.

2. Май не :roll:

3. Калпаво.

4. Сигари и вотка

5. Няма. Повечето са с маски търсещи парата. Пример -> Слави Трифонов.

6. Химна е номер едно. Няма да го сменяме.

7. Когато си лафих с един бразилец и открих, че те нямат рап. Или почти нямат. Той пък яко се накефи на ъпсурт :mhihi:

Естествено написах някакви глупости, но те ми хрумнаха първо в състоянието, в което се намирам :) Нещо като асоциации. Примерно за калпавото има и много изключения.
Изображение
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 21 Дек 2005, 2:43

П.П. За Стоичко. Трябва да се срамуваме, че държавата ни се слави само със Стоичков. Тези, които казват Стоичков като чуят България са невежите хора, които чули нещо по телевизора. Аз съм си говорил с чужденци, които знаят далеч по-стойностни неща за нашата история от някакъв селтак, който ни прослави с псувните си и непрестанно храчене по терена. Но да не откланям темата де. Станахме и за срам, когато заяви, че мача с Швеция бил уреден едва ли не :uups: :uups: :uups: За мен десет пъти по стойностни хора са Веско Топалов, Коотошу и много, много други. Спортисти у чиято глава има нещо.
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 21 Дек 2005, 2:48

Иво написа:П.П. За Стоичко. Трябва да се срамуваме, че държавата ни се слави само със Стоичков......
.... За мен десет пъти по стойностни хора са Веско Топалов, Коотошу и много, много други. Спортисти у чиято глава има нещо.

:yes: :yes: :yes: :yes:
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 21 Дек 2005, 3:29

Manoff написа:1. Кое е най-хубавото на това че си българин ?

1.Ми, че какво му е хубавото :confused:
2.Да всичко минало 8)
3.Мизерия :roll:
4.Русенско варено и ропотамо /се консерви/ :mhihi:
5.Азис :mhihi: /имали друг, че не мога да се сетя/ :mhihi:
6.Е тук шега не бива .... /няма достойна/
7.Дали е имало такъв момент :roll:

Следваща

Назад към Извън Темата