Охраняем паркинг близо до кв. Гоце Делчев?
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Охраняем паркинг близо до кв. Гоце Делчев?
Джентълмени,
мой приятел си търси охраняем паркинг по възможност в кв. Гоце Делчев или някъде наоколо (напр. Стрелбище, Борово, Красно село, Бели брези, и т.н.)
Ще съм благодарен ако някой от вас сподели информация по въпроса.

мой приятел си търси охраняем паркинг по възможност в кв. Гоце Делчев или някъде наоколо (напр. Стрелбище, Борово, Красно село, Бели брези, и т.н.)
Ще съм благодарен ако някой от вас сподели информация по въпроса.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
А по колко пари на вечер вървят тези паркинги? На мен на Плиска ми искаха 7лв. за една нощ и им казах да забравят. Просто ми е интересно, сори за офф-топика.

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
В самия кв Гоце Делчев има 2 паркинга,единия на ул Тодор Каблешков 1,а другия е на кръстовището на ул Сребърна и ул Луи Аиер,сещам се и за още един в Стрелбище
///sasho написа:добре де , що не ги триете такива теми от ГЛАВНИЯ ФОРУМ
Пич, прощавай за ... айде сдържах се.
Основния форум е виждал какво ли не, тъй че айде само да не ме занимаваш с твоите еротични фантазии.
Освен това ми се струва че самото заглавие на поста с въпросителната на края е достатъчно информативна, за да не влизаш в темата, ако имаш усещането, че ще ти се отрази зле на хормоналния баланс.
Моля, който има информация по зададения от мен въпрос да ми я праща на ЛС, за да не си мисли някой, че целта на поста е реклама на платени паркинги в съответния район.
stenly написа:..................
а ти като влизаш в Основния форум четеш ли за какво е той:
Основен Форум
Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят свързано с тях.
Модератори kay, alx
такива теми се пускат в Извън темата. И вместо да коментираш поста ми можеш да пратиш ЛС до @!!Asen_X да ти премести темата.
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Ма верно
@stenly:
Аз съм от Гоце Делчев и мога да ти кажа, че повечето паркинги работят само на абонамент, т.е. ако иска човека само за 1-2 вечери няма да го вземат, защото нямат места.
2. Паркингът не покрива никакви щети, вкл. и кражба на цяло МПС.
3. От платените паркинги в тоя квартал са изчезнали повече коли, отколкото от пред блоковете, честно....Не виждам смисъл, смисълът е само ако паркингът е покрит - да не я вали колата... Ма иначе - само каското помага

@stenly:
Аз съм от Гоце Делчев и мога да ти кажа, че повечето паркинги работят само на абонамент, т.е. ако иска човека само за 1-2 вечери няма да го вземат, защото нямат места.
2. Паркингът не покрива никакви щети, вкл. и кражба на цяло МПС.
3. От платените паркинги в тоя квартал са изчезнали повече коли, отколкото от пред блоковете, честно....Не виждам смисъл, смисълът е само ако паркингът е покрит - да не я вали колата... Ма иначе - само каското помага

Аз също съм от този квартал и знам за 3,но Turboman вече каза за един от тях.Значи има един на Георги Измирлиев след като пресечеш Боянски водопад(като тръгнеш от Костенски водопад към Боянски водопад
),другия е преди последната спирка на 76,74 и тн до бензиностанцията "Петрол",а 3-тата е пак на Тодор Каблешков(близо до Била).До колкото знам се плаща 4лв дневно или 30лв месечно
Надявам се да съм била полезна

Надявам се да съм била полезна

11 мнения
• Страница 1 от 1