търся мнения за ...
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
търся мнения за ...
А какво е мнението на феновете на БМВ за моделите на алфа ромео от 1992г. насам? Интересуват ме безпристрастни мнения. Има ли човек от форума, който освен БМВ да е притежавал и обслужвал алфа ромео. Задавам въпроса, тъй като двете марки са с еднаква философия тоест по-спортно ориентирани всекидневни автомобили. В това е общото. Какво е Вашето мнение за алфите.
Re: търся мнения за ...
А ти какво мнение очакваш да чуеш тук в тоя клуб за Алфа
а това ще се направа,че не съм го видял , ама си в дълбока грешка

koko2 написа: тъй като двете марки са с еднаква философия
Re: търся мнения за ...
///sasho написа:А ти какво мнение очакваш да чуеш тук в тоя клуб за Алфа
Сигурно очаква да чуе обективно мнение.
За другото съм съгласен - човека май наистина е сбъркал форума, тука в последно време е трудно да попаднеш на обективно мнение.
ps. Виждам, че смайлито "с глава в стената" те кефи извънредно много (то и на 4 годишния ми син му е любимото). Обмислял ли възможността си да си го сложиш като аватар или 100 доларовите банкноти те кефят повече?
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Мястото на тази тема е в "Извън темата" а не тук!
Иначе и на мен ми е интересно дали ще се представи добре новия им модел,така нареченото "дойче ромео"
Нали сега германец се е заел да ги оправя
Може тък да излезе читав мелез м/у немски перфекционизъм и качество и
италиански темперамент и дизайн
Обаче това FWD ебава мамата на всичко.Трябва със закон да го забранят
за коли с обем над 1.4
Иначе и на мен ми е интересно дали ще се представи добре новия им модел,така нареченото "дойче ромео"

Може тък да излезе читав мелез м/у немски перфекционизъм и качество и
италиански темперамент и дизайн

Обаче това FWD ебава мамата на всичко.Трябва със закон да го забранят
за коли с обем над 1.4

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
///sasho написа:koko2 написа: тъй като двете марки са с еднаква философия
саше май нещо не си много на ясно а ?
това, което казва коко, че двете марки са с еднаква философия е 100000000000000% така !

- Toledo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90
Аз имам 156 1.9 JTD - според мен много добра кола. Страхотно удоволствие при каране, достатъчно мощен и динамичен мотор / и това е най-слабия
/, вътре е малко тясно, но пък удобно за шофьора, интериора е много як с кръглите циферблати. Багажника е малък, не е много удобна за паркиране в града. Поддръжката е като на другите коли от подобен клас - общо взето според мен е кола, която си заслужава парите . Ако имаш конкретни въпроси, на ЛС ще ти отговоря за всичко . Може да видиш и на www.clubalfaromeo.com 

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
чуплива и капризна а за спортната ориентация нз.но имах едно 318 с м10б18и и разцепвах една 145 1.6 боксер дет са по 107-8 коня и уж са много палави,защо точно алфа не ти казвам да си купиш бмв но по добре опел пред алфа дори и форд 

- Инаф
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: много
- Мечтае да кара: винаги
Харесвам Алфите и всички коли с характер,като и Митсу,но БМВ води в този показател!
E60 ///M5 is the ultimate BMW.
..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."
..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."
Ми баща ми има 164 2.0ТS и не е лоша колата да ви кажа!Смисъл не е чак толкова чуплива ,стои добре на пътя и върви сносно!Ако трябва да съм обективен върви повече от Е34 520iА като цяло марката има с какво дас е похвали в автомобилните състезания ,все пак за печелили титли и във Ф1...нещо което на БМВ им предстои 

But does a human form display to those who dwell in realms of day
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Аз сам имал алфа 155 Туин спарк 1,8 16V 93' и мога да кажа че варви изрудски ( на първа прави 80 км/ч,ускорение от 0 -100 8,9 сек.!!!),харчи си порядъчно поне 11 градско,при много пенсионерско каране и мин 8-8,5 извънградско,доста луксозна и ненадеждна кола,която може да те изкара извън нерви с дребните си ел проблеми
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
tonkata написа:чуплива и капризна а за спортната ориентация нз.но имах едно 318 с м10б18и и разцепвах една 145 1.6 боксер дет са по 107-8 коня и уж са много палави,защо точно алфа не ти казвам да си купиш бмв но по добре опел пред алфа дори и форд

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3