Въпрос за покупка на кола от Гернания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530 XD

Въпрос за покупка на кола от Гернания

Мнение от bordo_77 » 03 Окт 2011, 1:01

Здравейте колеги, насочил съм си вниманието към едно BMW 530 E60, в Германия, колата се продава от търговец в салон в Берлин, та въпросът ми е следния: в обявата след всички подробности пише че колата е с "Italienische Brief Irrtum Und Zwischenverkauf Beachten" това го разбирам че търговеца е закупил колата от Италия и е продава в Германия, но тъй като ще трябва да отида да я взема на ход от там, незнам дали всички документи ще са изрядни и дали ще мога нормално да си взема транзитните номара. Колата ще я купувам на мое име, тоест на физическо лице, не на фирма.
Търговеца го проверихме, продава от 2003г., в Германия и няма лоши отзиви за него до сега. От 50 коли в салона му повече от 30 са от Италия.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 325TDS Touring Automatik
Мечтае да кара: много коне
Детайли за колата: С много гъдели :)

Re: Въпрос за покупка на кола от Гернания

Мнение от pazo02 » 07 Окт 2011, 21:13

Това което си написал, онзачава, че колата е с италиански талон, при което не съм много сигурен, че ще ти дадат транзитни(червени номера), но жълти(5дневните) ще ти дадат на 100%. Правиш си и зелена карта към тях и се прибираш през Румъния. Втората част на немския тест означава: Запазваме си правото на грешки, т.е. може да са объркали км, екстрите или каквото и да е и като идеш на място не можеш да им кажеш копче. Това е. Аз не бих си купил италианка от Германия. Ако искаш италианка си я купи в Италия, ще е поне 500 евро по-евтина. В Германия се ходи за немски коли, да си ги вземеш от Фриц със сандалите и чорапите. Иначе за чий? : )
Поздрави

Назад към Извън Темата