Help! Курсова работа по Маркетингови Изследвания - ТУ София!
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Help! Курсова работа по Маркетингови Изследвания - ТУ София!
ТЕМАТА Е ЗА ТРИЕНЕ
Здравейте колеги! Обръщам се към Вас с молба за помощ - трябва ми Курсова Работа по дисциплина "Маркетингови Изследвания" при ас. д-р М. Драганов от Технически Университет София! Ако някой колега е учил Стопанско Управление и по-конкретно Управление на Маркетинга (и не само!!) със сигурност ще е писал подобно нещо. НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО курсовата работа да е точно от Техническия (макар че ще е хубаво), но и всяка курсова работа ще ми е от полза. Конспекта ще го кача за ориентир какво трябва да представлява. Темата е по избор, така че няма ограничения!
Оставям mail: grigorov_v@abv.bg
Предварително благодаря на колегите ударили по едно рамо
Здравейте колеги! Обръщам се към Вас с молба за помощ - трябва ми Курсова Работа по дисциплина "Маркетингови Изследвания" при ас. д-р М. Драганов от Технически Университет София! Ако някой колега е учил Стопанско Управление и по-конкретно Управление на Маркетинга (и не само!!) със сигурност ще е писал подобно нещо. НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО курсовата работа да е точно от Техническия (макар че ще е хубаво), но и всяка курсова работа ще ми е от полза. Конспекта ще го кача за ориентир какво трябва да представлява. Темата е по избор, така че няма ограничения!
Оставям mail: grigorov_v@abv.bg
Предварително благодаря на колегите ударили по едно рамо

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна TiGoNiSh на 13 Окт 2011, 12:05, променена общо 1 път
Re: Help! Курсова работа по Маркетингови Изследвания - ТУ София!
знам че не те е срам някой да ти напише курсовата работа, това е ясно
такива "инженери" като тебе, дето една резба като хората не могат да начертаят са под път и над път, че и магистратури записаха
жалка история
не петни името на университета или поне каквото е останало от него ами си седни на задника и вземи попрочети нещо
да не говорим, че си в грешния университет, тея лайна ги учат в УНСС предимно...
такива "инженери" като тебе, дето една резба като хората не могат да начертаят са под път и над път, че и магистратури записаха
жалка история
не петни името на университета или поне каквото е останало от него ами си седни на задника и вземи попрочети нещо
да не говорим, че си в грешния университет, тея лайна ги учат в УНСС предимно...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Извинявай, ама това да се направи не изисква никакви кой знае какви знания. И после се радваме, че имаме ВИШУ!
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
ТУ пародия на университет.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Аман от разбирачи в тоя форум ей ... Курсовата работа НЕ Е за мен, аз съм завършил вече! Трябваше ми като ориентир - шаблон за пренаписването на нова! Както и да е, тоя форум отдавна е една голяма пародия ... поредното разочарование, че някога тук се радвах на колективен дух и приятелски тон, а сега е пълно с ... хайде да си замълча по-добре ...
ТЕМАТА Е ЗА ТРИЕНЕ
ТЕМАТА Е ЗА ТРИЕНЕ
TiGoNiSh написа:Аман от разбирачи в тоя форум ей ... Курсовата работа НЕ Е за мен, аз съм завършил вече! Трябваше ми като ориентир - шаблон за пренаписването на нова! Както и да е, тоя форум отдавна е една голяма пародия ... поредното разочарование, че някога тук се радвах на колективен дух и приятелски тон, а сега е пълно с ... хайде да си замълча по-добре ...
ТЕМАТА Е ЗА ТРИЕНЕ
и ние така си помислихме...
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Хаос написа:TiGoNiSh написа:Аман от разбирачи в тоя форум ей ... Курсовата работа НЕ Е за мен, аз съм завършил вече! Трябваше ми като ориентир - шаблон за пренаписването на нова! Както и да е, тоя форум отдавна е една голяма пародия ... поредното разочарование, че някога тук се радвах на колективен дух и приятелски тон, а сега е пълно с ... хайде да си замълча по-добре ...
ТЕМАТА Е ЗА ТРИЕНЕ
Ще ми е интересно да направи снимка на дипломата си и да я качи

E34, E38
justboy написа:Хаос написа:TiGoNiSh написа:Аман от разбирачи в тоя форум ей ... Курсовата работа НЕ Е за мен, аз съм завършил вече! Трябваше ми като ориентир - шаблон за пренаписването на нова! Както и да е, тоя форум отдавна е една голяма пародия ... поредното разочарование, че някога тук се радвах на колективен дух и приятелски тон, а сега е пълно с ... хайде да си замълча по-добре ...
ТЕМАТА Е ЗА ТРИЕНЕ
По-добре не, ще избиваш комплекси няколко дена ...
само ако е от MIT...
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
TiGoNiSh написа:justboy написа:Хаос написа:TiGoNiSh написа:Аман от разбирачи в тоя форум ей ... Курсовата работа НЕ Е за мен, аз съм завършил вече! Трябваше ми като ориентир - шаблон за пренаписването на нова! Както и да е, тоя форум отдавна е една голяма пародия ... поредното разочарование, че някога тук се радвах на колективен дух и приятелски тон, а сега е пълно с ... хайде да си замълча по-добре ...
ТЕМАТА Е ЗА ТРИЕНЕ
По-добре не, ще избиваш комплекси няколко дена ...
Май си се взел прекалено на сериозно:)) Аз го споменах с цел да те подкрепя пред колегата, който не ти вярва, но как'да е.
И за какво всъщност ще трябва да избивам комплекси?

П.С.
Отговора ми важи, ако това с "комплексите" се е отнасяло за мен...
П.С.2
Всъщност и да не се е отнасяло за мен, пак си важи...

E34, E38
10 мнения
• Страница 1 от 1