За кой кандидат-кмет на София ще гласувате?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

- Ангел Джамбазки от ВМРО
7
7%
- Божидар Томалев от "Другата България"
0
Няма гласували
- Кольо Парамов от "Обединена социалдемокрация"
0
Няма гласували
- Емил Антонов от БНРП
0
Няма гласували
- Владимир Каролев от НДСВ
6
6%
- Георги Кадиев от БСП
9
8%
- Георги Чернев от "Български социалдемократи"
0
Няма гласували
- Прошко Прошков от "Синята коалиция"
6
6%
- Йордан Василев от "Българска демократична общност"
0
Няма гласували
- Нели Андреева от "Общество за нова България"
0
Няма гласували
- Йорданка Фандъкова от ГЕРБ
51
48%
- Стоян Стоянов от "Нова сила"
0
Няма гласували
- Николай Пехливанов от "Атака"
2
2%
- Ще гласувам с невалиден вот.
6
6%
- Не заслужават гласа ми - няма да гласувам!
19
18%

Общо гласове : 106
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 6 in line, 1.8Т
Мечтае да кара: M6 G power

Мнение от cekunnn » 16 Окт 2011, 18:56

Имаме анкета за кандидат-президент, но е интересно какво мислите и за кандидат-кметовете ;)
Последна промяна cekunnn на 16 Окт 2011, 19:11, променена общо 2 пъти
Ако следваш стадото, ще газиш в тор.
Изображение

Аватар

Re: За кой кандидат-кмет на София ще гласувате?

Мнение от Pavel Andreev » 16 Окт 2011, 19:24

Кадиев

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 16 Окт 2011, 22:33

Прошко Прошкоден... така де Президент але алеее!!! :mhihi:

Иначе сериозно, за момента виждам от сегашното управление някаква положителна дейност и предполагам ще задраскам ФандУПкова :smoke:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 16 Окт 2011, 22:54

Всичките на площада и... :bang: :bang: :bang: :bang:
от свинята лебед не става...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 17 Окт 2011, 9:13

пич, сложи данчето по-нагоре, че докато стигнем до нея много плява изчетохме :mhihi: :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 17 Окт 2011, 9:55

Прошко една улица в Лозенец не може да оправи години наред (ул.Богатица) пък камоли цял град.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 17 Окт 2011, 10:41

Джамбазки - кефи ме отдавна ...

и наистина не мога разбера мотивите на тези, отбелязали Фандъкова ... наистина не мога, някой ще ми обясни ли?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 17 Окт 2011, 10:58

Много се радвам, че идват избори. Кметът на район Триадица, гр. София вижда края на мандата си и отнякъде извади пари то не са тротоари, входовете на Южния парк, правят водопроводите /а до миналата година уж нямало пари/.....абе друго си е да идват избори :mhihi: Жалко, че няма да гласувам за учителката 8) Въпреки че в СО яко се работи по проекта за София-културна столица. Мисля да дам гласа си за друг, макар и да е ясно, че всичко ще бъде нагласено.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 17 Окт 2011, 11:11

Гласувайте за даскалицата и до година ще вдигнат още данъците на жилищата,те понеже нямаше да вдигат данъците и извъртяха друга схема-минаха на райониране...
Освен това цялата пасмина от герб,хвани единия-удари другия,единия имал 120 години трудов стаж,другия пък бил умен консултант и взел баси сумата пари...
По-добре некой,който да е извън от герб за да могат поне да не си разиграват коня както си искат и само да не е ония олигоелемент-каролев,тоя такъв лизач на царският задник е,такъв лизац,нали му е "адвокат" на "царя" и го защитава по всички медии по въпроса за имотите му,тоя,ако по некакво извратено обстоятелство,земе че стане кмет,тоя ше подари на царя и борисовата градина,щото борис нали му бил баща на секскуборготски...

п/п
И да не е прошльо прошльов,такива 45 годишни ,неженени мамини синчета (факт-живее при майка си ,няма ни жена ни гадже ) и абсолютно безхарактерен тип...По-добре некой от бсп.че са голема партия и поне ше е забавно с какви клизми ше си прокарват решенията в общината :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 17 Окт 2011, 11:39

Е.Димитров написа:По-добре некой от бсп.

накрая си показа, че си комунитсче :banghead: :banghead:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 17 Окт 2011, 11:56

Doberman_vas написа:
Е.Димитров написа:По-добре некой от бсп.

накрая си показа, че си комунитсче :banghead: :banghead:

Тоя па,те такива олигоелементи (в никакъв случай не визирам теб колега,не те познавам) дето ревът "комунисти" са най-утрепаните елементи в обществото,какви комунисти бре,същите дето сега нарочват някой за "комунист" ,едно време,по "онова време" са били тези дето са нарочвали някой човек за "капиталист-фашист",годините се менят но съзнанието и интелекта си остава като едно време,просто думите са различни...
Освен това,ти знаеш ли какво е "комунизъм" бре колега???Чел ли си нещо за комунизъм,социално общество,имаш ли и най-малка представа какво е комунизъм???Или само жадно си попил думите на мама и тати и ги цитираш като некаква меродавна истина...
Като мразиш толкова "комунистите",що тогава "ревеш" са социална справедливост,безплатно образование,против монополистите...
И не,не позна,не съм комунист,не съм социалист и не ме интересуват никакви партиики,дето постоянно промиват по-меките мозъци и ги карат да крещят "гадни комунисти" по площадите,обаче имам глава на раменете за да знам,че ако имам някакви желание за справедливост,знам към коя идеология спадат тези мои искания,а не объркани индивиди дето "реват" че нямали работа,не ги лекували добре,данъците били високи и същевременно-долу социалистите...
Ако бсп не лъжеха че са социалисти и изпълняваха наистина социални програми а не типично капиталистически...то нямаше да има никакъв повод за размисъл на изборите.
И не,няма да гласувам повече,след като миналата година гласувах за герб за да се разкарат бсп и дпс

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 18 Окт 2011, 8:46

Вчера мернах един билборд и на Стефан Софиянски, пък гледам не е включен в анкетата.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 18 Окт 2011, 10:07

Йорданка Фандъкова от Самоков;
Георги Кадиев от Бургас;
Владимир Каролев от Варна;
Николай Пехливанов от Бургас и т.н.
Кой може да управлява по-добре София, от онзи проследил от детство нейното градско развитие?
София за СОФИЯНЦИ :!: Ей това искам аз,управлението да е адекватно на Столичният статус на града,а не разни победени по избори или доказани в историята на прехода дългогодишни "политици"които ако ставаха за нещо,досега да са били избрани...
Между другото има двама кандидати,за които се говори,че техните партийни централи НЯМА да гласуват за тях...Аз за Кадиев няма да гласувам(най-малкото щото е от БСП,а и предизборният му концерт с 3д анимацията на Паметника на Съветската Армия беше обявен като парти на Метрополис-и за това дойдоха толкова хора)
Фандъкова-горката е просто кукла на конци-и да има желание да направи нещо-няма воля да се опълчи на същинският кмет на София в момента(Б.Борисов)
Пехливаное е от Атака(дясната ръка на ГЕРБ)-абсурд да си и помисля да гласувам за тях
Каролев :lol: сигурно е интересен събеседник на маса,но като кмет на София хия не го виждам...
Аз ще гласувам за млад ерген,без жена и деца,човек с много енергия и хъс,човек,който е в крак с времето и има представа как и по какъв начин да се промени статуквото :yes: Мисля,че стана ясно ,за кого ще гласувам 8)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 18 Окт 2011, 10:32

^Уважавам мнението ти колега,добре си защитил тезата си и предполагам е вярна,аз няма да гласувам повече защото после ме е яд,държавата се държи като некакъв цербер,всяка втора дума е "тези ни дължат..."," онези ни дължат"..целия народ нещо дължал на държавата а те нищо не дължат-ае да си е..ват м...ката..
Като усетя че почват да правят нещо,като на пример топлофикация-монополист който не могат да озаптят,всеки знае че топлинната енергия е отпадачен продукт от производството на енергия и че ако софия се откаже на цяло от парното-няма как да се охлажда водата,софииска вода пък и те са така дълбоко вързани с общината,че не си изпълняват инвестиционната програма обаче качват цената на водата с обеснението...че трябвали да инвестират нещо си там-че ние да не сме им съдружници,за чез да не говоря тия колко са нагли...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 18 Окт 2011, 10:41

Е.Димитров написа:^Уважавам мнението ти колега,добре си защитил тезата си и предполагам е вярна,аз няма да гласувам повече защото после ме е яд,държавата се държи като некакъв цербер,всяка втора дума е "тези ни дължат..."," онези ни дължат"..целия народ нещо дължал на държавата а те нищо не дължат-ае да си е..ват м...ката..
Като усетя че почват да правят нещо,като на пример топлофикация-монополист който не могат да озаптят,всеки знае че топлинната енергия е отпадачен продукт от производството на енергия и че ако софия се откаже на цяло от парното-няма как да се охлажда водата,софииска вода пък и те са така дълбоко вързани с общината,че не си изпълняват инвестиционната програма обаче качват цената на водата с обеснението...че трябвали да инвестират нещо си там-че ние да не сме им съдружници,за чез да не говоря тия колко са нагли...

Напълно съм съгласна с теб!!!!
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

Следваща

Назад към Извън Темата