Крайслер ПТ Крузер
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- lunan
- Потребител
-
- Кара: BMW 318i
- Мечтае да кара: BMW 330
Крайслер ПТ Крузер
Здравейте, колеги!
За пьрви пьт пускам тема,простете ми ако сьм сгрешил нещо.
Продадохси колата кочто беше БМВ 318и,посъбрах малко пари,и съм решил да си купя др.кола
Мисля за Краислер ПТ крузер,кола която не съм си и мислел да си взема.Нищо не знам за нея,не съм и слушал нчкакви отзиви,
Ако може да ми помогнете,да споделите нещо за тази кола,ще съм ви много благодарен.
Благодаря ВИ.
За пьрви пьт пускам тема,простете ми ако сьм сгрешил нещо.
Продадохси колата кочто беше БМВ 318и,посъбрах малко пари,и съм решил да си купя др.кола
Мисля за Краислер ПТ крузер,кола която не съм си и мислел да си взема.Нищо не знам за нея,не съм и слушал нчкакви отзиви,
Ако може да ми помогнете,да споделите нещо за тази кола,ще съм ви много благодарен.
Благодаря ВИ.
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Re: Крайслер ПТ Крузер
Бях чел ревю в списание за този автомобил, мнението на човека, писал статията беше, че е сглобен с евтини материали и като цяло се чупел лесно.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
много ниско качество на изработка и материали в купето,слаба возия,скъпи части,на възлови места си загнива доволно,оттам проблеми с ел частта,малък кош-тясно и неудобно за работа.общо взето няма за какво да се хванеш
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Това да имаш крайслер и да го поддържаш трябва да си милионер!
Правих един крайслер вояджер 2.5ЦРД '01г. ... Имат проблем с едни семеринги на полуоските, цената на един семеринг беше 130лв.
и то само с доставка до 3 седмици! После масло за скоростите - взима се само и единствено от Балкан Стар, на ръчка се сипва масло за автомтична кутия.
Правих един крайслер вояджер 2.5ЦРД '01г. ... Имат проблем с едни семеринги на полуоските, цената на един семеринг беше 130лв.

- lunan
- Потребител
-
- Кара: BMW 318i
- Мечтае да кара: BMW 330
Бяха ми казали че имат доста пластмаса,а за частите,че са евтини,а разхода на гориво четох че е доста висок.
Никога не съм карал такава кола нито съм се возил.
Честно да ви кажа съм събрал 5000 и незнам каква кола да си взема?
Никога не съм карал такава кола нито съм се возил.
Честно да ви кажа съм събрал 5000 и незнам каква кола да си взема?
- climbernoob1
- кандидат ентусиаст
-
А защо не друго БМВ? 
btw: Има си Крайслер форум, можеш да прочетеш там! (ще ти го пратя на ЛС)

btw: Има си Крайслер форум, можеш да прочетеш там! (ще ти го пратя на ЛС)
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Bavarcho написа:Това да имаш крайслер и да го поддържаш трябва да си милионер!
Точно. Когато бях в щатите Круизера даже американците не го хвалеха. Ориентирай се към нещо друго.

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Освен споменатите от колегите неща аз съм чел, че е по-тежък в сравнение с другите автомобили в класа му в резултат на което не върви, но пък гори повече от друг автомобил с аналогична кубатура.
Не знам защо си се спрял на този автомобил. Ако е защото Крайслер ти звучи баровско, направо се отказвай. Тези коли са правени във периода, в който голямата тройка се интересуваше само от намаляване на цените и изобщо от качеството на изработка. Крайслер беше, а и все още е най-зле в това отношение. Имиджът на Крайслер в Щатите е нещо като на Опел в Европа - евтини, не особено качествени коли. Даже 300 и Чалънджър (Додж) ги оплюват за качеството на материалите и сглобката.
Не знам защо си се спрял на този автомобил. Ако е защото Крайслер ти звучи баровско, направо се отказвай. Тези коли са правени във периода, в който голямата тройка се интересуваше само от намаляване на цените и изобщо от качеството на изработка. Крайслер беше, а и все още е най-зле в това отношение. Имиджът на Крайслер в Щатите е нещо като на Опел в Европа - евтини, не особено качествени коли. Даже 300 и Чалънджър (Додж) ги оплюват за качеството на материалите и сглобката.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
много грозна машинка е тоя крайслер точно ,то разбирам поне да е красива да и прощаваш своеволията ..
Чети за крайслер/ додж неон. Само корубата му е друга.
Колата е симпатична, непретенциозна и като цяло здрава. Ховоря за бензина.
Ако беше толкова лоша, нямаше да я правят 11 години вече почти без доработки.
Колата е симпатична, непретенциозна и като цяло здрава. Ховоря за бензина.
Ако беше толкова лоша, нямаше да я правят 11 години вече почти без доработки.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Bavarcho написа: После масло за скоростите - взима се само и единствено от Балкан Стар, на ръчка се сипва масло за автомтична кутия.
E че какво странно има в това,то и на БМВ-тата в ръчкалките и отворените дифове се сипва АТФ

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
plradev написа:Bavarcho написа: После масло за скоростите - взима се само и единствено от Балкан Стар, на ръчка се сипва масло за автомтична кутия.
E че какво странно има в това,то и на БМВ-тата в ръчкалките и отворените дифове се сипва АТФ
Е така де, ама не го купуваш само от Дару.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Крайслер ПТ Крузър уил круз ноу мор
Спират от производство това противно автомобилно недоразумение .
Ако искаш имидж - Крайслер са доста зле в тва отношение , това че направиха един красив танк с краден дизайн и трагични двигатели , не ги прави премиум , ни най-малко .
Не съм фанатик и не ти казвам задължително БМВ , но има далче по-добри коли , които ако не другото поне външно приличат на автомобил

Спират от производство това противно автомобилно недоразумение .
Ако искаш имидж - Крайслер са доста зле в тва отношение , това че направиха един красив танк с краден дизайн и трагични двигатели , не ги прави премиум , ни най-малко .
Не съм фанатик и не ти казвам задължително БМВ , но има далче по-добри коли , които ако не другото поне външно приличат на автомобил

65 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5