Билборд конструцкии-малко помощ
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Билборд конструцкии-малко помощ
Колеги, има ли запознати какви са необходимите документи и къде точно трябва да се ходи за искане за монтаж на билборд конструкция на общинска земя
не ми се ходи в общината съвсем бос
Едит: ще ми е много полезно ако имам жокер горе долу къде трябва да се отиде, иначе варианта е да отдела 1 седмица да обикалям.
не ми се ходи в общината съвсем бос

Едит: ще ми е много полезно ако имам жокер горе долу къде трябва да се отиде, иначе варианта е да отдела 1 седмица да обикалям.
Последна промяна N.Mihaylovski на 03 Ное 2011, 21:21, променена общо 2 пъти
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Re: Билборд конструцкии и бомащини в общината....
Доколкото знам :
Правиш скица/план на билборда и положението което ще заема (поглед от горе как ще е разположен)
Отиваш за одобрение ул. "Сердика" 5
Функции на отдел "Преместваеми съоръжения и реклама”:
Одобрява схеми за разполагане по чл. 56 от ЗУТ – за преместваеми обекти, по чл. 57 от ЗУТ - за рекламни и декоративно-монументални елементи, върху общински, държавни и частни терени.
Издава визи за проектиране за временни строежи по чл. 49-51 от ЗУТ върху частни имоти.
Одобрява общински типови проекти за преместваеми обекти и рекламни елементи, предназначени за разполагане върху общински имоти.
Одобрява индивидуални проекти за преместваеми, рекламни и декоративно-монументални обекти, предназначени за разполагане върху общински, държавни и частни имоти.
Издава разрешения за поставяне на обекти по чл. 56 и чл. 57 от ЗУТ върху общински, държавни и частни имоти.
Одобрява прототип на дизайнерски продукт, предназначен за серийно производство (по типов проект).
там вече ще ти кажат подробности
Правиш скица/план на билборда и положението което ще заема (поглед от горе как ще е разположен)
Отиваш за одобрение ул. "Сердика" 5
Функции на отдел "Преместваеми съоръжения и реклама”:
Одобрява схеми за разполагане по чл. 56 от ЗУТ – за преместваеми обекти, по чл. 57 от ЗУТ - за рекламни и декоративно-монументални елементи, върху общински, държавни и частни терени.
Издава визи за проектиране за временни строежи по чл. 49-51 от ЗУТ върху частни имоти.
Одобрява общински типови проекти за преместваеми обекти и рекламни елементи, предназначени за разполагане върху общински имоти.
Одобрява индивидуални проекти за преместваеми, рекламни и декоративно-монументални обекти, предназначени за разполагане върху общински, държавни и частни имоти.
Издава разрешения за поставяне на обекти по чл. 56 и чл. 57 от ЗУТ върху общински, държавни и частни имоти.
Одобрява прототип на дизайнерски продукт, предназначен за серийно производство (по типов проект).
там вече ще ти кажат подробности

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-

Иднаат седмица ще хода да ги вида кво прават и кво искат и колко ще искат

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Провери им работното време !!!!! Че беше нещо от сорта от 11 до 13 часа.
П.П. вярно, че аз когато ходих беше отдавна, ама едва ли са станали по работни !
П.П. вярно, че аз когато ходих беше отдавна, ама едва ли са станали по работни !

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Сега са с по добро работно време 
Ще хода идните дни да вида кво става, но търса архитект който се е занимашал с такива неща.
Някои идей

Ще хода идните дни да вида кво става, но търса архитект който се е занимашал с такива неща.
Някои идей

- taran
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото набара:)
N.Mihaylovski написа:Сега са с по добро работно време
Някои идей
Имам един познат,който напоследък се занимава с подобни неща-рекламни табели,и д.р.
Телефон за връзка : 0876029149 -Сашо.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
taran написа:N.Mihaylovski написа:Сега са с по добро работно време
Някои идей
Имам един познат,който напоследък се занимава с подобни неща-рекламни табели,и д.р.
Телефон за връзка : 0876029149 -Сашо.

ще свършим работа

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Re: Билборд конструцкии-Архитект ??
Колеги, има ли сред вас някои който работи в Община лозенец, по точно отдел архитектура и градоустроиство, повече информация давам на ЛС 

8 мнения
• Страница 1 от 1