За кого ще гласувате не балотажа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Анкетата свършва на 31 Окт 2011, 16:46

1. Росен Плевнелиев
128
58%
2.Ивайло Калфин
60
27%
3.моя кандидат отпадна и не смятам да давам гласа си за друг
33
15%

Общо гласове : 221
старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 25 Окт 2011, 16:46

Предната анкета с подобна тематика беше за първия тур на изборите . Сега нещата са по-различни , кандидатите са само 2ма и бих искал да видя как БМВ ентусиастите биха гласували . Предвид преразпределението на гласовете на кандидатите от пърия тур и слуховете , че изборите са купени .
Оставил съм само няколко дни валидност на анкетата , защото не виждам смисъл да се коментира след неделя .
Последна промяна acho.rs на 25 Окт 2011, 16:55, променена общо 3 пъти

Аватар

Re: За кого ще гласувате не балутажа

Мнение от Хаос » 25 Окт 2011, 16:48

за някой по-грамотен от теб, 100%
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Аватар
Кара: 200CE

Re: За кого ще гласувате не балутажа

Мнение от Projektzwo » 25 Окт 2011, 16:50

Хаос написа:за някой по-грамотен от теб, 100%

:mhihi: :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Re: За кого ще гласувате не балотажа

Мнение от deyan-enchev » 25 Окт 2011, 16:52

Моите кандидати всичките са загинали по време на Априлското възстание и неговото потушаване.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 25 Окт 2011, 16:55

deyan-enchev написа:Моите кандидати всичките са загинали по време на Априлското възстание и неговото потушаване.

те ако можеха да видят сегашното положение щяха да заебат всяк'ви въстания и да си гледат живота, а не да ходят да умират за тоя дето духа...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 25 Окт 2011, 17:01

за Росенчо, тия бсп :nono: и за Варна задължително за Марешки, че тоя Кирилчо ми писна, белким аптекаря поне пътища да направи да има де да си кара спортягите, ясно е че и който да е една и съща.
Изображение

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 25 Окт 2011, 17:03

За Калфин. Ще е много тежко ако Герб вземат цялата власт.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Окт 2011, 17:07

PaCk0o написа:за Росенчо, тия бсп :nono: и за Варна задължително за Марешки, че тоя Кирилчо ми писна, белким аптекаря поне пътища да направи да има де да си кара спортягите, ясно е че и който да е една и съща.

Хахаха,аптекаря марешки,ма верно ли не го познавате там по варна марешки,не мога да повярвам че някой може доброволно да отиде да гласува за тоя :banghead: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 25 Окт 2011, 17:08

ms написа:
deyan-enchev написа:Моите кандидати всичките са загинали по време на Априлското възстание и неговото потушаване.

те ако можеха да видят сегашното положение щяха да заебат всяк'ви въстания и да си гледат живота, а не да ходят да умират за тоя дето духа...

Няма как да не се съглася с теб .. за жалост
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Аватар

Мнение от ms » 25 Окт 2011, 17:09

PaCk0o написа:... и за Варна задължително за Марешки, че тоя Кирилчо ми писна, белким аптекаря поне пътища да направи да има де да си кара спортягите, ясно е че и който да е една и съща.

За Варна се чудя за кой да гласувам- те и двамата са бой и еб*не... но е без значение в крайна сметка- тука сме частен град и кмета няма думата за нищо...
Изображение
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 25 Окт 2011, 17:10

Е.Димитров написа:
PaCk0o написа:за Росенчо, тия бсп :nono: и за Варна задължително за Марешки, че тоя Кирилчо ми писна, белким аптекаря поне пътища да направи да има де да си кара спортягите, ясно е че и който да е една и съща.

Хахаха,аптекаря марешки,ма верно ли не го познавате там по варна марешки,не мога да повярвам че някой може доброволно да отиде да гласува за тоя :banghead: :mhihi:

и в другата тема писах:
кратка е паметта на БГ избирателя :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 25 Окт 2011, 17:14

ms написа:
PaCk0o написа:... и за Варна задължително за Марешки, че тоя Кирилчо ми писна, белким аптекаря поне пътища да направи да има де да си кара спортягите, ясно е че и който да е една и съща.

За Варна се чудя за кой да гласувам- те и двамата са бой и еб*не... но е без значение в крайна сметка- тука сме частен град и кмета няма думата за нищо...

ами мен сегашния ми писна няколко мандата и нищо, играй го пионка ясно е че който и да дойде ши са кланя на тим и толкос, единствената причина да гласувам за Марешки е заради пътищата.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 323i / 97'

Мнение от Drum » 25 Окт 2011, 17:58

Пуснах аз за Марешки, щото не можех да си представя, че няма да гласувам против Кирил, при положение че толкова години го псувам. Обаче като му гледам медийните изяви, много се замислям дали да повторя на балотажа. То няма такъв "избор", седи и си мисля как е възможно :conf:

Аватар

Мнение от ms » 25 Окт 2011, 18:09

Drum написа:... То няма такъв "избор", седи и си мисля как е възможно :conf:

това е положението- за кирилчо са гласували 40 000 човека, на балотажа за победителя ще са гласували не повече от 60 000... в тоя голям град 2 шепи народ ще изберат кмета и затова е такъв избора на балотажа- ако излязат да гласуват поне 80% резултата може да е друг... евентуално... ама надали...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 25 Окт 2011, 18:19

Едно от нещата които никой , никога няма да разбере е защо в България никой за нищо не гласува и после всеки се оплаква .
При положение , че има толкова недоволни , се организират протести и се сменя властта . Когато дойде следващата и започне пак със същото , отново се протестира и така докато тия дето са горе не започнат да се вълнувата от общественото мнение .

Следваща

Назад към Извън Темата