Объркан номер на рама в големият талон.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Объркан номер на рама в големият талон.

Мнение от KUM4o » 27 Окт 2011, 22:37

Днес си разглеждах големия талон и с ужас разбрах ,че тъпите куки в КАТ Враца са ми объркали номера на рамата с една цифра ,вместо 9 са драснали 6. Питането ми е като ида в КАТ безплатно ли ще ми оправят и преиздадат нов талон или ще ме карат да си плащам отново ,за тяхната грешка?
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Объркан номер на рама в големият талон.

Мнение от ms » 27 Окт 2011, 22:40

KUM4o написа:Днес си разглеждах големия талон и с ужас разбрах ,че тъпите куки в КАТ Враца са ми объркали номера на рамата с една цифра ,вместо 9 са драснали 6. Питането ми е като ида в КАТ безплатно ли ще ми оправят и преиздадат нов талон или ще ме карат да си плащам отново ,за тяхната грешка?

ти се моли да не те върнат в първи клас и да кажат, че има интервенция по номера на шасито- тогава едва ли ще ти пука за 20-те лева ;)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW отново серия 3 бенз
Мечтае да кара: волска каручка
Детайли за колата: събира много и малко, според повода

Мнение от daka1972 » 27 Окт 2011, 22:42

ms написа:
KUM4o написа:Днес си разглеждах големия талон и с ужас разбрах ,че тъпите куки в КАТ Враца са ми объркали номера на рамата с една цифра ,вместо 9 са драснали 6. Питането ми е като ида в КАТ безплатно ли ще ми оправят и преиздадат нов талон или ще ме карат да си плащам отново ,за тяхната грешка?

ти се моли да не те върнат в първи клас и да кажат, че има интервенция по номера на шасито- тогава едва ли ще ти пука за 20-те лева ;)

+1

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 27 Окт 2011, 22:45

На предното ми BMW така бяха направили... изпитах УЖАС,защото имах кола за първи път и се чудих какво ли ще стане (да не да ми я вземат и какво ли още не ) ... преди да тръгна да я продавам си викам,ще отивам да я оправям за да е всичко 6... отивам и като им казах... побеля им главата... дойде най главния в Габрово и той се зае... след преглеждане на оригинала (документа за покупка от Италия и италиянския талон) и вин-а на колата установи ,че грешката е в техниците и грешката е тяхна :yes: та не ми взеха 1 лев,даже майора беше супер любезен и новия талон ми беше готов за ~5 мин без нито 1 стотинка да съм платил...затова ако си сигурен,че грешката е тяхна,отиваш и им го доказваш и всичко ще е 6 :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KUM4o » 27 Окт 2011, 23:01

100% е в тях. Когато купих колата тя си беше с ВР номер и трябваше само смяна на талона и явно тогава са направили мазалото.
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 27 Окт 2011, 23:07

KUM4o написа:100% е в тях. Когато купих колата тя си беше с ВР номер и трябваше само смяна на талона и явно тогава са направили мазалото.

може да са виновни, но се подготвяй да хабиш нерви... куките не се славят с много интелект, а тея в КАТ пък хич... запасявай се със спокойствие и така стъпвай там...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sean-john » 27 Окт 2011, 23:12

Незнам как е във Враца(макар да знам,че там куките са много кофтиии типове...) но подходи с уважение и ако можеш повикай някой по голям... аз лично съм много доволен (без грам познати и връзки) от КАТ Габрово... просто със същия проблем като теб,майора в Гб беше много отзивчив и призна грешката на КАТ в случея.... така че те съветвам да подходиш без притеснения :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KUM4o » 27 Окт 2011, 23:15

Винаги подхождам с добро. Снимал съм доста репортажи там за национални медии и началниците ме познават и дано не се заядат. Направо изпаднах в безтегловност като видях каква грешка са допуснали.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sean-john » 27 Окт 2011, 23:20

Няма да се притесняваш ;) отиваш и им обесняваш като човек,аз също много се бях спарил ама МНОГО,защото с КАТ и с ченгета не искам да си имам работа гледам да съм изряден винаги...така ,че утре отивай и ще оправят нещата :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 27 Окт 2011, 23:25

ако номера ти излиза че е товят двигател по вин,а този-който те са записали-няма как да излезе реален-не се притеснявай-ходи и го сменяй!!!Не ти важи абсолютно никаква застраховка ако стане нещо сериозно с колата !!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '92 Е36

Мнение от san4o » 27 Окт 2011, 23:30

KUM4o написа:Винаги подхождам с добро. Снимал съм доста репортажи там за национални медии и началниците ме познават и дано не се заядат. Направо изпаднах в безтегловност като видях каква грешка са допуснали.

Ти нали беше некъв местен тарикат с Е90-ка дет разцепвала всичко живо, кво ти пука една цифра в талона :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KUM4o » 27 Окт 2011, 23:31

san4o написа:
KUM4o написа:Винаги подхождам с добро. Снимал съм доста репортажи там за национални медии и началниците ме познават и дано не се заядат. Направо изпаднах в безтегловност като видях каква грешка са допуснали.

Ти нали беше некъв местен тарикат с Е90-ка дет разцепвала всичко живо, кво ти пука една цифра в талона :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колега бъркаш ме :) в момента карам Фиат ,който е далеч от Е90 ,но сега проверих в ePER и като въведа VIN-a както трябва с 9-ката ми излиза всичко даже и номера на мотора ,който съвпада с номера в талона.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Мнение от Krasimir19 » 28 Окт 2011, 0:05

Ама обаче направо се спичате и за толко дребни неща :mhihi: , аз като взимах една кола още в началото объркахме там някакви числа и отидох в КАТ да им обяснявам най спокойно, че те са направили грешката, и че са длъжни да си оправят бакиите. Еми мина се ден-два май и вече бях с нов талон.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KUM4o » 28 Окт 2011, 10:47

Сега се връщам от кат и съм бесен. Дъртата вещица на гишето за получаване на талони най-нагло ми заяви ,че за да оправят грешката трябва да мина още веднъж на канал и да си платя отново регистрацията на колата. Сега ще пускам жалба в комисията за защита на потребителя и ако те не помогнат ,ще ходя с телевизията.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от pro » 28 Окт 2011, 13:03

KUM4o написа:Сега се връщам от кат и съм бесен. Дъртата вещица на гишето за получаване на талони най-нагло ми заяви ,че за да оправят грешката трябва да мина още веднъж на канал и да си платя отново регистрацията на колата. Сега ще пускам жалба в комисията за защита на потребителя и ако те не помогнат ,ще ходя с телевизията.

Един мои познат имаше проблем с датата на производство на колата :kuku: и него го накараха да мине пак канал при положение че открил грешката още при взимането на документите :bang:

Следваща

Назад към Извън Темата