Объркан номер на рама в големият талон.
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Объркан номер на рама в големият талон.
Днес си разглеждах големия талон и с ужас разбрах ,че тъпите куки в КАТ Враца са ми объркали номера на рамата с една цифра ,вместо 9 са драснали 6. Питането ми е като ида в КАТ безплатно ли ще ми оправят и преиздадат нов талон или ще ме карат да си плащам отново ,за тяхната грешка?

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Объркан номер на рама в големият талон.
KUM4o написа:Днес си разглеждах големия талон и с ужас разбрах ,че тъпите куки в КАТ Враца са ми объркали номера на рамата с една цифра ,вместо 9 са драснали 6. Питането ми е като ида в КАТ безплатно ли ще ми оправят и преиздадат нов талон или ще ме карат да си плащам отново ,за тяхната грешка?
ти се моли да не те върнат в първи клас и да кажат, че има интервенция по номера на шасито- тогава едва ли ще ти пука за 20-те лева

- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
ms написа:KUM4o написа:Днес си разглеждах големия талон и с ужас разбрах ,че тъпите куки в КАТ Враца са ми объркали номера на рамата с една цифра ,вместо 9 са драснали 6. Питането ми е като ида в КАТ безплатно ли ще ми оправят и преиздадат нов талон или ще ме карат да си плащам отново ,за тяхната грешка?
ти се моли да не те върнат в първи клас и да кажат, че има интервенция по номера на шасито- тогава едва ли ще ти пука за 20-те лева
+1
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
На предното ми BMW така бяха направили... изпитах УЖАС,защото имах кола за първи път и се чудих какво ли ще стане (да не да ми я вземат и какво ли още не ) ... преди да тръгна да я продавам си викам,ще отивам да я оправям за да е всичко 6... отивам и като им казах... побеля им главата... дойде най главния в Габрово и той се зае... след преглеждане на оригинала (документа за покупка от Италия и италиянския талон) и вин-а на колата установи ,че грешката е в техниците и грешката е тяхна
та не ми взеха 1 лев,даже майора беше супер любезен и новия талон ми беше готов за ~5 мин без нито 1 стотинка да съм платил...затова ако си сигурен,че грешката е тяхна,отиваш и им го доказваш и всичко ще е 6 

100% е в тях. Когато купих колата тя си беше с ВР номер и трябваше само смяна на талона и явно тогава са направили мазалото.

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
KUM4o написа:100% е в тях. Когато купих колата тя си беше с ВР номер и трябваше само смяна на талона и явно тогава са направили мазалото.
може да са виновни, но се подготвяй да хабиш нерви... куките не се славят с много интелект, а тея в КАТ пък хич... запасявай се със спокойствие и така стъпвай там...
- sean-john
- ентусиаст
-
Незнам как е във Враца(макар да знам,че там куките са много кофтиии типове...) но подходи с уважение и ако можеш повикай някой по голям... аз лично съм много доволен (без грам познати и връзки) от КАТ Габрово... просто със същия проблем като теб,майора в Гб беше много отзивчив и призна грешката на КАТ в случея.... така че те съветвам да подходиш без притеснения 

Винаги подхождам с добро. Снимал съм доста репортажи там за национални медии и началниците ме познават и дано не се заядат. Направо изпаднах в безтегловност като видях каква грешка са допуснали.

- sean-john
- ентусиаст
-
Няма да се притесняваш
отиваш и им обесняваш като човек,аз също много се бях спарил ама МНОГО,защото с КАТ и с ченгета не искам да си имам работа гледам да съм изряден винаги...така ,че утре отивай и ще оправят нещата 

ако номера ти излиза че е товят двигател по вин,а този-който те са записали-няма как да излезе реален-не се притеснявай-ходи и го сменяй!!!Не ти важи абсолютно никаква застраховка ако стане нещо сериозно с колата !!!!
- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
KUM4o написа:Винаги подхождам с добро. Снимал съм доста репортажи там за национални медии и началниците ме познават и дано не се заядат. Направо изпаднах в безтегловност като видях каква грешка са допуснали.
Ти нали беше некъв местен тарикат с Е90-ка дет разцепвала всичко живо, кво ти пука една цифра в талона

san4o написа:KUM4o написа:Винаги подхождам с добро. Снимал съм доста репортажи там за национални медии и началниците ме познават и дано не се заядат. Направо изпаднах в безтегловност като видях каква грешка са допуснали.
Ти нали беше некъв местен тарикат с Е90-ка дет разцепвала всичко живо, кво ти пука една цифра в талона![]()
![]()
Колега бъркаш ме

- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Ама обаче направо се спичате и за толко дребни неща
, аз като взимах една кола още в началото объркахме там някакви числа и отидох в КАТ да им обяснявам най спокойно, че те са направили грешката, и че са длъжни да си оправят бакиите. Еми мина се ден-два май и вече бях с нов талон.

Сега се връщам от кат и съм бесен. Дъртата вещица на гишето за получаване на талони най-нагло ми заяви ,че за да оправят грешката трябва да мина още веднъж на канал и да си платя отново регистрацията на колата. Сега ще пускам жалба в комисията за защита на потребителя и ако те не помогнат ,ще ходя с телевизията.

KUM4o написа:Сега се връщам от кат и съм бесен. Дъртата вещица на гишето за получаване на талони най-нагло ми заяви ,че за да оправят грешката трябва да мина още веднъж на канал и да си платя отново регистрацията на колата. Сега ще пускам жалба в комисията за защита на потребителя и ако те не помогнат ,ще ходя с телевизията.
Един мои познат имаше проблем с датата на производство на колата

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2