Екстрасистоли
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Екстрасистоли
Пуших цигари доскоро, имах екстрасистоли около 3-4 на ден,сърцето прави затишие и след малко, по силен удар. 3 месеца съм без цигари, занимавам се с фитнес за тонус, но пак имам 1-2 пъти на ден, понякога по 2-3 дена нямам изобщо и после имам 1-2 пъти на ден. По 1 седмица нямам. Ходя на смени на работа. На 25 години съм, 84кг 179см. Много съм емицоионален към всичко, преди година имах тежка раздяла с момиче, ако и това трябва да се знае, скоро си правих иследвания, в нормата са. Имам чувството, че като не ходя на работа на смени, всичко е добре...
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Екстрасистоли
Колега много много не разбрах ,какво искаш да постигнеш от темата, но по добре отиди на лекър
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Отиди на доктор, бре човек 

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
Всички казват, че това е в нормата, доктор си имам и вкъщи. До 100 на 24 часа е в нормата. Просто тук коментирам, ако някой може да даде нещо като инфо ако му се е случвало. То се явава на нервна почва.
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
OFFTOPIC: Аз пък имам такъв проблем, че сутрин като се събудя, сърцето ми още "спи" - бие с 60-65 удара в минута и си седи така още около час след като съм станал, ср*л, закусвал и пиещ второ кафе... Еб@ ли го ...
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
за първи път го чувам това, но ти май си си го написал, че се явява на нервна почва. Защо не поработиш малко над емоциите си?
а пробвал ли си, какъв е ефекта ако се пораздвижиш сутрин? 2-3 серии лицеви примерно
Flash написа:OFFTOPIC: Аз пък имам такъв проблем, че сутрин като се събудя, сърцето ми още "спи" - бие с 60-65 удара в минута и си седи така още около час след като съм станал, ср*л, закусвал и пиещ второ кафе... Еб@ ли го ...
а пробвал ли си, какъв е ефекта ако се пораздвижиш сутрин? 2-3 серии лицеви примерно
Tux0 Ca !

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
В какво се изразявате, как ги усещаш?
При мен се случва ,че все едно сърцето ми спира за момент и инстинктивно си поемам дълбоко дъх, не знам дали е същото.
При мен се случва ,че все едно сърцето ми спира за момент и инстинктивно си поемам дълбоко дъх, не знам дали е същото.
- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
Аз го усещах все едно преминава нещо през сърцето. Всичко е на нервна почва. 3 различни лекаря ми казаха да почивам повече (и 3-те ми изписаха некви успокоителни
) 

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
stambo_81dg написа:В какво се изразявате, как ги усещаш?
това със спирането го усещаш след екстрасистолата. Точно така е. Това "спиране" се нарича компенсаторна пауза. Екстрасистолите биват 2 вида: на камерите и на предсърдията...консултацията с кардиолог е задължителна. Няма кво повече да се каже в тая тема...
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
BMWMHartge написа:Пуших цигари доскоро, имах екстрасистоли около 3-4 на ден,сърцето прави затишие и след малко, по силен удар. 3 месеца съм без цигари, занимавам се с фитнес за тонус, но пак имам 1-2 пъти на ден, понякога по 2-3 дена нямам изобщо и после имам 1-2 пъти на ден. По 1 седмица нямам. Ходя на смени на работа. На 25 години съм, 84кг 179см. Много съм емицоионален към всичко, преди година имах тежка раздяла с момиче, ако и това трябва да се знае, скоро си правих иследвания, в нормата са. Имам чувството, че като не ходя на работа на смени, всичко е добре...
Братле,не се притеснявай,щом си се консултирал с лекар и изследванията са показали че всичко е в норма и нямаш органични проблеми,свиркай си и го давай по-лабежно.Аз съм с екстрасистоли и то доста чести от 5-6 години,по какви ли не лекари ходих,всички казват няма проблеми,а сърцето ми като сбъркано,всеки 3-4 удар е грешен(екстрасистола),при мен чувството е точно като спиране на сърцето,чак в гърлото го чувствам,отначало ме притесняваше много,чак ми беще променило живота и бях стигнал до психотерапевт,където се научих че "майната му" е майката на всичко и оттогава просто изчезнаха,сега единствено като прекаля с цигарите,след тежка вечер или след силни емоционални сътресения ги ги усещам и ме тормозят,иначе ги няма,по-точно не ги чувствам толкова и не ми създават проблеми.Всичко е до вегетативната нервна система-вкараш ли си я в ред с определен режим,забравяш за екстрасистолите,щом не са на органична основа(симтом на дадено заболяване)!!!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
san4o написа:Аз го усещах все едно преминава нещо през сърцето. Всичко е на нервна почва. 3 различни лекаря ми казаха да почивам повече (и 3-те ми изписаха некви успокоителни)
да така е!
momo-1st написа:BMWMHartge написа:Пуших цигари доскоро, имах екстрасистоли около 3-4 на ден,сърцето прави затишие и след малко, по силен удар. 3 месеца съм без цигари, занимавам се с фитнес за тонус, но пак имам 1-2 пъти на ден, понякога по 2-3 дена нямам изобщо и после имам 1-2 пъти на ден. По 1 седмица нямам. Ходя на смени на работа. На 25 години съм, 84кг 179см. Много съм емицоионален към всичко, преди година имах тежка раздяла с момиче, ако и това трябва да се знае, скоро си правих иследвания, в нормата са. Имам чувството, че като не ходя на работа на смени, всичко е добре...
Братле,не се притеснявай,щом си се консултирал с лекар и изследванията са показали че всичко е в норма и нямаш органични проблеми,свиркай си и го давай по-лабежно.Аз съм с екстрасистоли и то доста чести от 5-6 години,по какви ли не лекари ходих,всички казват няма проблеми,а сърцето ми като сбъркано,всеки 3-4 удар е грешен(екстрасистола),при мен чувството е точно като спиране на сърцето,чак в гърлото го чувствам,отначало ме притесняваше много,чак ми беще променило живота и бях стигнал до психотерапевт,където се научих че "майната му" е майката на всичко и оттогава просто изчезнаха,сега единствено като прекаля с цигарите,след тежка вечер или след силни емоционални сътресения ги ги усещам и ме тормозят,иначе ги няма,по-точно не ги чувствам толкова и не ми създават проблеми.Всичко е до вегетативната нервна система-вкараш ли си я в ред с определен режим,забравяш за екстрасистолите,щом не са на органична основа(симтом на дадено заболяване)!!!
Разбирам. Така писаха и тук кардиолозите в един форум, аз имам от 2 до 5 такива на ден, но има дни нямам изобщо, просто тия нощни смени ...... не са оферта

93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
При мен когато става, става при навеждане например да взема нещо от земята.
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
След остър стомашен вирус и при мен се появиха екстрасистоли, вече една седмица. Добре е веднага да се отиде при лекар, да се установи дали няма паталогични изменения в сърдечната мускулатура, но при мен диагнозата беше - имаш здраво сърце... Иди го разбери...
Казват, че ако са до 100 на ден няма място за притеснение...
Казват, че ако са до 100 на ден няма място за притеснение...

Без страх, без спирачка!
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
еми моите са 4-5 на ден, понякога до 6-7, понякога няма 1 седмица, иначе 1-2 на ден си имам....
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Flash написа:OFFTOPIC: Аз пък имам такъв проблем, че сутрин като се събудя, сърцето ми още "спи" - бие с 60-65 удара в минута и си седи така още около час след като съм станал, ср*л, закусвал и пиещ второ кафе... Еб@ ли го ...

Моят пулс си е толкова (55-60) нормално

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2