Екстрасистоли

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' e36 318i
Мечтае да кара: e36 ///M3
Детайли за колата: M43B18

Екстрасистоли

Мнение от BMWMHartge » 29 Окт 2011, 20:44

Пуших цигари доскоро, имах екстрасистоли около 3-4 на ден,сърцето прави затишие и след малко, по силен удар. 3 месеца съм без цигари, занимавам се с фитнес за тонус, но пак имам 1-2 пъти на ден, понякога по 2-3 дена нямам изобщо и после имам 1-2 пъти на ден. По 1 седмица нямам. Ходя на смени на работа. На 25 години съм, 84кг 179см. Много съм емицоионален към всичко, преди година имах тежка раздяла с момиче, ако и това трябва да се знае, скоро си правих иследвания, в нормата са. Имам чувството, че като не ходя на работа на смени, всичко е добре...
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Re: Екстрасистоли

Мнение от N.Mihaylovski » 29 Окт 2011, 20:55

Колега много много не разбрах ,какво искаш да постигнеш от темата, но по добре отиди на лекър
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 29 Окт 2011, 20:58

Отиди на доктор, бре човек :roll:
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWMHartge » 29 Окт 2011, 20:59

Всички казват, че това е в нормата, доктор си имам и вкъщи. До 100 на 24 часа е в нормата. Просто тук коментирам, ако някой може да даде нещо като инфо ако му се е случвало. То се явава на нервна почва.
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 29 Окт 2011, 21:04

OFFTOPIC: Аз пък имам такъв проблем, че сутрин като се събудя, сърцето ми още "спи" - бие с 60-65 удара в минута и си седи така още около час след като съм станал, ср*л, закусвал и пиещ второ кафе... Еб@ ли го ...
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 29 Окт 2011, 21:04

за първи път го чувам това, но ти май си си го написал, че се явява на нервна почва. Защо не поработиш малко над емоциите си?
Flash написа:OFFTOPIC: Аз пък имам такъв проблем, че сутрин като се събудя, сърцето ми още "спи" - бие с 60-65 удара в минута и си седи така още около час след като съм станал, ср*л, закусвал и пиещ второ кафе... Еб@ ли го ...

а пробвал ли си, какъв е ефекта ако се пораздвижиш сутрин? 2-3 серии лицеви примерно
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 29 Окт 2011, 22:25

В какво се изразявате, как ги усещаш?
При мен се случва ,че все едно сърцето ми спира за момент и инстинктивно си поемам дълбоко дъх, не знам дали е същото.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '92 Е36

Мнение от san4o » 29 Окт 2011, 22:43

Аз го усещах все едно преминава нещо през сърцето. Всичко е на нервна почва. 3 различни лекаря ми казаха да почивам повече (и 3-те ми изписаха некви успокоителни :mhihi: ) :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 29 Окт 2011, 22:46

stambo_81dg написа:В какво се изразявате, как ги усещаш?
При мен се случва ,че все едно сърцето ми спира за момент и инстинктивно си поемам дълбоко дъх, не знам дали е същото.

това със спирането го усещаш след екстрасистолата. Точно така е. Това "спиране" се нарича компенсаторна пауза. Екстрасистолите биват 2 вида: на камерите и на предсърдията...консултацията с кардиолог е задължителна. Няма кво повече да се каже в тая тема...
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 29 Окт 2011, 22:54

BMWMHartge написа:Пуших цигари доскоро, имах екстрасистоли около 3-4 на ден,сърцето прави затишие и след малко, по силен удар. 3 месеца съм без цигари, занимавам се с фитнес за тонус, но пак имам 1-2 пъти на ден, понякога по 2-3 дена нямам изобщо и после имам 1-2 пъти на ден. По 1 седмица нямам. Ходя на смени на работа. На 25 години съм, 84кг 179см. Много съм емицоионален към всичко, преди година имах тежка раздяла с момиче, ако и това трябва да се знае, скоро си правих иследвания, в нормата са. Имам чувството, че като не ходя на работа на смени, всичко е добре...

Братле,не се притеснявай,щом си се консултирал с лекар и изследванията са показали че всичко е в норма и нямаш органични проблеми,свиркай си и го давай по-лабежно.Аз съм с екстрасистоли и то доста чести от 5-6 години,по какви ли не лекари ходих,всички казват няма проблеми,а сърцето ми като сбъркано,всеки 3-4 удар е грешен(екстрасистола),при мен чувството е точно като спиране на сърцето,чак в гърлото го чувствам,отначало ме притесняваше много,чак ми беще променило живота и бях стигнал до психотерапевт,където се научих че "майната му" е майката на всичко и оттогава просто изчезнаха,сега единствено като прекаля с цигарите,след тежка вечер или след силни емоционални сътресения ги ги усещам и ме тормозят,иначе ги няма,по-точно не ги чувствам толкова и не ми създават проблеми.Всичко е до вегетативната нервна система-вкараш ли си я в ред с определен режим,забравяш за екстрасистолите,щом не са на органична основа(симтом на дадено заболяване)!!!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWMHartge » 29 Окт 2011, 23:03

san4o написа:Аз го усещах все едно преминава нещо през сърцето. Всичко е на нервна почва. 3 различни лекаря ми казаха да почивам повече (и 3-те ми изписаха некви успокоителни :mhihi: ) :yes:

да така е!

momo-1st написа:
BMWMHartge написа:Пуших цигари доскоро, имах екстрасистоли около 3-4 на ден,сърцето прави затишие и след малко, по силен удар. 3 месеца съм без цигари, занимавам се с фитнес за тонус, но пак имам 1-2 пъти на ден, понякога по 2-3 дена нямам изобщо и после имам 1-2 пъти на ден. По 1 седмица нямам. Ходя на смени на работа. На 25 години съм, 84кг 179см. Много съм емицоионален към всичко, преди година имах тежка раздяла с момиче, ако и това трябва да се знае, скоро си правих иследвания, в нормата са. Имам чувството, че като не ходя на работа на смени, всичко е добре...

Братле,не се притеснявай,щом си се консултирал с лекар и изследванията са показали че всичко е в норма и нямаш органични проблеми,свиркай си и го давай по-лабежно.Аз съм с екстрасистоли и то доста чести от 5-6 години,по какви ли не лекари ходих,всички казват няма проблеми,а сърцето ми като сбъркано,всеки 3-4 удар е грешен(екстрасистола),при мен чувството е точно като спиране на сърцето,чак в гърлото го чувствам,отначало ме притесняваше много,чак ми беще променило живота и бях стигнал до психотерапевт,където се научих че "майната му" е майката на всичко и оттогава просто изчезнаха,сега единствено като прекаля с цигарите,след тежка вечер или след силни емоционални сътресения ги ги усещам и ме тормозят,иначе ги няма,по-точно не ги чувствам толкова и не ми създават проблеми.Всичко е до вегетативната нервна система-вкараш ли си я в ред с определен режим,забравяш за екстрасистолите,щом не са на органична основа(симтом на дадено заболяване)!!!

Разбирам. Така писаха и тук кардиолозите в един форум, аз имам от 2 до 5 такива на ден, но има дни нямам изобщо, просто тия нощни смени ...... не са оферта :)
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWMHartge » 29 Окт 2011, 23:07

При мен когато става, става при навеждане например да взема нещо от земята.
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 30 Окт 2011, 2:05

След остър стомашен вирус и при мен се появиха екстрасистоли, вече една седмица. Добре е веднага да се отиде при лекар, да се установи дали няма паталогични изменения в сърдечната мускулатура, но при мен диагнозата беше - имаш здраво сърце... Иди го разбери...

Казват, че ако са до 100 на ден няма място за притеснение... :roll:
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWMHartge » 30 Окт 2011, 2:10

еми моите са 4-5 на ден, понякога до 6-7, понякога няма 1 седмица, иначе 1-2 на ден си имам....
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Окт 2011, 8:01

Flash написа:OFFTOPIC: Аз пък имам такъв проблем, че сутрин като се събудя, сърцето ми още "спи" - бие с 60-65 удара в минута и си седи така още около час след като съм станал, ср*л, закусвал и пиещ второ кафе... Еб@ ли го ...

:OT:
Моят пулс си е толкова (55-60) нормално :dunno:

Следваща

Назад към Извън Темата