Въпросче за лизинг ???
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Въпросче за лизинг ???
Здравейте
Искам да попитам от къде мога да си купя Лаптоп на лизинг, какви са условията итн. Запознатите да разяснат малко.
Мерсиии
Искам да попитам от къде мога да си купя Лаптоп на лизинг, какви са условията итн. Запознатите да разяснат малко.
Мерсиии

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Виж тук- http://lizing.start.bg/ Може да намериш нещо 

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ами лаптоп на лизинг можеш и от Техномаркет да си купиш. Всъщност почти всички компютърни фирми предлагат всичко на лизинг, включително лаптопи. Финансиращите фирми обикновено са Ти Би Ай, Евролайн и Джеткредит. Ако си запознат с тях, условията трябва да са ти ясни. Е, има и схеми през банки, ма там нещата според мен са дебели. Аз лично съм ползвал и трите гореизброени фирми. Стига да си плащаш, и с трите няма да имаш проблем. А за условията - най-добре на място, тъй като веднага могат да ти дадат примерни погасителни планове - например отиваш в Техномаркет, харесваш си лаптоп на някаква цена (не е задължително да го купуваш, разбира се, а просто за да се ориентираш в цените), отиваш при тия от TBI, казваш им за колко месеца искаш и те ти пускат една схемичка. Горе-долу това ще ти е схемата и във всяка компютърна фирма, от която искаш да си купиш лаптоп на такава цена през TBI.
It's not who You are, it's who You know...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми ела при мен, бул.Цариградско Шосе 135 (Office Express), имаме богат избор, лизинги, ала бала, може да поразгледаш, пъко ако не ти хареса, здраве да е 

4 мнения
• Страница 1 от 1