Въпросче за лизинг ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Въпросче за лизинг ???

Мнение от COOPER » 03 Яну 2006, 17:24

Здравейте

Искам да попитам от къде мога да си купя Лаптоп на лизинг, какви са условията итн. Запознатите да разяснат малко.
Мерсиии ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 03 Яну 2006, 17:38

Виж тук- http://lizing.start.bg/ Може да намериш нещо :winky:
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 03 Яну 2006, 19:44

Ами лаптоп на лизинг можеш и от Техномаркет да си купиш. Всъщност почти всички компютърни фирми предлагат всичко на лизинг, включително лаптопи. Финансиращите фирми обикновено са Ти Би Ай, Евролайн и Джеткредит. Ако си запознат с тях, условията трябва да са ти ясни. Е, има и схеми през банки, ма там нещата според мен са дебели. Аз лично съм ползвал и трите гореизброени фирми. Стига да си плащаш, и с трите няма да имаш проблем. А за условията - най-добре на място, тъй като веднага могат да ти дадат примерни погасителни планове - например отиваш в Техномаркет, харесваш си лаптоп на някаква цена (не е задължително да го купуваш, разбира се, а просто за да се ориентираш в цените), отиваш при тия от TBI, казваш им за колко месеца искаш и те ти пускат една схемичка. Горе-долу това ще ти е схемата и във всяка компютърна фирма, от която искаш да си купиш лаптоп на такава цена през TBI.
It's not who You are, it's who You know...

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 03 Яну 2006, 20:18

Ми ела при мен, бул.Цариградско Шосе 135 (Office Express), имаме богат избор, лизинги, ала бала, може да поразгледаш, пъко ако не ти хареса, здраве да е ;)
Изображение

Назад към Извън Темата