Помощ с Френски

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Помощ с Френски

Мнение от Kroki » 02 Ное 2011, 13:48

Някой може ли да ми преведе тези 3 кратки текста на френски ? За утре следобед ми трябва. Благодаря

Не обръщайте внимание на написаното :mhihi:

1. Най-добрия ми приятел се казва Ники и е от София, но в момента учи 2-ра година в Мюнхен, Германия. Когато бяхме по-малки, живееше в Плевен, но заради родителите си се премести в столицата. Виждаме се само лятото, когато се събираме на общото ни село. Макар, че рядко се засичаме, това не попречи на нащо приятелство и винаги сме си помагали. Аз го научих да кара колело, а той мен на английски. Заедно сме ходили по басейни и палатки, играли сме футбол и карали коли. Правили сме абсолютно всичко заедно. Колкото повече порастваме, толкова по-малко се виждаме и когато това стане, не спираме да говорим за разни случки и за нещата които сме преживели.. Със радост си спомняме за добре прекараните моменти заедно.
2. Излизаме от толкова време и ми е все по-приятно да съм с теб и да ти гледам очите. Причината да се усмихвам си ТИ. Причината да се смея си ТИ. Причината да виждам само хубавите неща си ТИ. Причината всичко да ми е леко си ТИ. Причината да живея си ТИ. Обичам те!
3. Първата ми сериозна среща беше в 6-ти клас. Точно на 14-ти февруари. Бях харесал едно момиче от другия клас и я помолих да излезем. Разхождахме се и си говорихме, и двамата ни беше много срам и се притеснявахме. Спомням си, че следобеда беше топъл и бяхме само по блузи без якета. Спомням си, че на края за подарък получих целувка по бузката и ми беше много приятно и се изчервих целия. От толкова притеснение, забравих аз да я целуна и тя остана без целувка. После бяхме гаджета и ни беше срам да се виждаме пред останалите ученици и се криехме до моят блок, който се намира до училището в което учихме. В училище си пишехме бележки и си ги раздавахме всяко м/участие.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Re: Помощ с Френски

Мнение от Krasimir19 » 02 Ное 2011, 19:59

Mчи гугъл транслейт не действа ли колега? Ето как е на френски според гугъл транслейт -

1. Mon meilleur ami, dit Nikki est de Sofia, mais étudie actuellement la deuxième année à Munich, en Allemagne. Quand nous étions jeunes, vivait à Pleven, mais parce que ses parents ont déménagé à la capitale. Nous ne voyons que l'été, lorsque le général de recueillir notre village. Bien que rarement détecter, n'empêche pas l'amitié nashto et toujours aider. J'ai appris à monter, et il m'a en anglais. Ensemble, nous marchions dans les piscines et les tentes, nous avons joué le football, conduisaient des voitures. Nous faisions tout ensemble. Plus tu grandis, beaucoup moins à voir et quand il n'a pas arrêter de parler de divers événements et les choses que nous avions .. C'est avec joie que nous nous souvenons des moments bien passés ensemble.
2. Allez depuis si longtemps et j'ai été plus agréable d'être avec vous et votre regard yeux. La raison de vous sourire. La raison de vous faire rire. La raison pour laquelle je vois que de bonnes choses pour vous. La raison tout ce que je peu vous. La raison pour laquelle je vous vivez sont. Je t'aime!
3. Ma première rencontre sérieuse était en sixième année. Droit sur Février 14. J'ai aimé une fille d'une autre classe et lui a demandé d'aller. Marché et parlé, et nous deux était très honteux et inquiet. Je me souviens de cet après-midi était chaud et nous étions seuls, sans chemises vestes. Je me souviens de la fin du cadeau que j'ai reçu un baiser sur la joue et il était très gentil et tout est balayé. De l'anxiété telle, j'ai oublié de l'embrasser et elle a été laissée sans un baiser. Ensuite, nous avons nos petites amies et avait honte de se présenter devant les autres étudiants et pondre jusqu'à mon bloc, qui est l'école où nous avons appris. Dans l'école que vous écrivez des notes et de leur donner chacun. Leurs m / participation

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 02 Ное 2011, 20:04

я пробвай сега обратно с гугъл- от тоя френски дето го сложи тук го виж как изглежда преведено пак на БГ през гугъл :mhihi: :mhihi:
гугъл върши работа да се ориентираш за к'во става дума- за нищо повече...
Изображение
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 02 Ное 2011, 20:41

Да, гугъла го превежда всичко буквално, без грам словоред и смисъл.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 02 Ное 2011, 20:53

Точно.. не искам с гоогле.. ако някой може да помогне.. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 03 Ное 2011, 12:59

1. Mon meilleur ami s' appelle Niky. Il est from Sofia. A present il est etudiant en 2-eme annee a Munich, Allemagne. Tandis que nous etions encore des enfants il habitait a Pleven. Mais a cause de ses parents il est alle dans la capitale.On se rencontre seulement durant l' ete dans notre village commun. malgre qu' on se voit rarement, cela n' a en rien altere notre amitie. On s' est toujours aide l' un l' autre. On est alles ensemble a nager dans des piscines, a des picnics en utilisant des tentes, on jouait au foutball et conduisait des voitures. On faisent ensemble absulument tout. En grandissant on se voit de plus en plus rarement. Et quand cela arrive quand meme, on arrette pas de parler avec une joie immence pour les choses qu' on a survecu ensemble.

2. On se voit depuis si longtemps et il m' est de plus en plus agreabled' etre avec toi et de contempler tes yeux. La cause pour que je sourie c' est toi. La cause pour laquelle je ris, c' est TOI. La cause pour que je vois que de belles choses c' est TOI. La cause pour que je me sens leger c' ets Toi. La cause pour que je vie, c' est Toi. Je t' aime.

3. Mon premier serieux rendez-vous a ete quand j' etais a 12 ans. Justement le 14 fevrier. J' aimais bien une fille de l' autre classe et je l' ai prie de sortir avec moi. On s' est promenes, on se parlaient et on avait tellement honte tous les deux. Je me rappelle que l' apres-midi etait chaud et on avais enleves nos vestes. Je me rappelle qu' a la fin j' ai recu comme cadeau une bise sur la joue. Cela m' a ete tres agreable et je suis devenu tout rouge. De tant d' inquietude j' ai oublie de l' embrasser et elle est restee sans bise. Apres cela on a ete des copains. On avait honte de se montrer devant toute la classe et on se cachait des autres eleves pres de mon immeuble qui se trouvait pres de notre ecole. A l' ecole on s' ecrivait de petites lettres qu' on s' echangeait chaque recreation.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 03 Ное 2011, 13:51

Благодаря! :bchug: Обади се, да те почерпа :P

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 03 Ное 2011, 15:14

Надявам се да ти свърши работа, но не съм за черпене аз, а съпругата ми :D
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 03 Ное 2011, 15:57

Колкото свърши, ще се види 4-ти час :)

Назад към Извън Темата