Анкета за отключване на тема.
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Анкета за отключване на тема.
viewtopic.php?f=4&t=273011
Колеги здравейте
Преди да ме нападнете бих искал да споделя, от много време не се бях смял така както в тази тема.
Препрочетох правилата и смятам ги спазва.
5. По логиката на т.4 всякакви безумни теми ще бъдат изтривани или заключвани по преценка на модераторите.... Факт темата е безумно смешна
12. Ругатни, груб тон, циничен и вулгарен език..... Сега, тук е върпос на тълкуване
26. Забавлявайте се! - а това ме накара да пусна тази анкета.
Уважаеми Модератори
Моля не приемайте тази анкета, като начин за заяждане или нещо в този ред на мисли. Тази анкета е породено от най-искренни чувства и желание да продължим да се смеем при развитието на тази тема. Смятам, че тя по никакъв начин не вреди на потребителите.
Поздрави
Колеги здравейте
Преди да ме нападнете бих искал да споделя, от много време не се бях смял така както в тази тема.
Препрочетох правилата и смятам ги спазва.
5. По логиката на т.4 всякакви безумни теми ще бъдат изтривани или заключвани по преценка на модераторите.... Факт темата е безумно смешна

12. Ругатни, груб тон, циничен и вулгарен език..... Сега, тук е върпос на тълкуване
26. Забавлявайте се! - а това ме накара да пусна тази анкета.
Уважаеми Модератори
Моля не приемайте тази анкета, като начин за заяждане или нещо в този ред на мисли. Тази анкета е породено от най-искренни чувства и желание да продължим да се смеем при развитието на тази тема. Смятам, че тя по никакъв начин не вреди на потребителите.
Поздрави
Последна промяна radio_manbg на 13 Ное 2011, 19:52, променена общо 2 пъти

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- alexanderkirow
- кандидат ентусиаст
-
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Анкета за отключване на тема.
И аз съм ЗА! Темата е много полезна и весела.
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Вижте какво пише в описанието на под форума "Извън Темата","На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!".
За това е този подфорум, за такива теми като тази, която заключиха. Нито се броят мненията, нито нищо... Не разбирам защо да не се смеем на простотията си
Нищо лично към модераторите. 
За това е този подфорум, за такива теми като тази, която заключиха. Нито се броят мненията, нито нищо... Не разбирам защо да не се смеем на простотията си

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
///Maximalniq написа:Вижте какво пише в описанието на под форума "Извън Темата","На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!".
За това е този подфорум, за такива теми като тази, която заключиха...
Колега - ето тук има нещо полезно към това което казваш :
4. Не злоупотребявайте с обяснението на подфорума, поставено под заглавието му, а именно "На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!" - администраторите са хора с чувство за хумор и не издавайте ниския си коефициент на интелигентост, ако не можете да схванете "тънката мисъл".
Поздрави
П.П.
Въпреки това аз смятам че има и по безумни теми, който дори не ни карат да се усмихнем.
Извинявам се малко некоректно съм се изразил
Последна промяна radio_manbg на 13 Ное 2011, 20:18, променена общо 1 път

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
///Maximalniq написа: Не разбирам защо да не се смеем на простотията си![]()
м да ама нали се досещаш, че повечето модератори са в друга възрастова група

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
PaCk0o написа:///Maximalniq написа: Не разбирам защо да не се смеем на простотията си![]()
м да ама нали се досещаш, че повечето модератори са в друга възрастова групаи на тях това не им е интересно
Ее... айде сега. Повечето са млади по душа

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
radio_manbg написа:Въпреки това аз смятам че има и по безумни теми, който дори не ни карат да се усмихнем.
Защо пък всички теми в "Извън темата" трябва обезателно да са смешни и забавни?

///Maximalniq написа:Вижте какво пише в описанието на под форума "Извън Темата","На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!".
За това е този подфорум, за такива теми като тази, която заключиха. Нито се броят мненията, нито нищо... Не разбирам защо да не се смеем на простотията сиНищо лично към модераторите.
аз също...уж е раздел в който можем да си плямпаме по всички теми....извън всякаква логика е да бъдат заключвани подобни теми?!?!??!?! така сами си противоречите на правилата а искате от нас да ги спазваме...

Money don't change you. It changes the people around you.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
PaCk0o написа:///Maximalniq написа: Не разбирам защо да не се смеем на простотията си![]()
м да ама нали се досещаш, че повечето модератори са в друга възрастова групаи на тях това не им е интересно
да се пенсионират и дадът път на младите ... е такива хора еб*ват мамата на България

да не земете са да ме бамнете, пише че сте с чувство за хумур

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
И на мен ми беше адски смешно , но помислете си как би изглеждала подобна тема в (може би) най-подредения и популярен форум . Влизаш и най-отгоре (защото е ясно , че там ще бъде темата) почваш да четеш за лайна , кой как си бърше задника и тн
Ами супер представяне на БМВ ентусиастите в България
Има си други форуми за простотии , ако пък има нещо мнооо смешно - бисери от форума и темата за ФЪН 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
тая тема си беше яка,и подобен род хитро с привкус на размисъл измислени теми тип алх. също ми харесват,ама такива от типа:на колко години сте,кога ви се е*е,се*е и тем подобни тип момичешки лексикон когато бях в 3ти клас трябва веднага катинар и 1седмичен бан за автора 

- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
нема шанс да се толерират такива теми , и така и трябва да е ... веселбата е докато дойдат зелените

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
mitrax написа: ... веселбата е докато дойдат зелените ...
...човечета от Марс

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2