Що е то?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Що е то?

Мнение от kemakozeE36 » 13 Ное 2011, 23:42

Намерих в документите на колата измежду купищата листчета написани на немски един модерен носител на информация известен като "дискета", в която имаше 3 файла със следните формати:
-SAD
-DBF
-MNF
Та въпроса тука е какви са тия формати, с каква програма се отварят, за какво са или който каквото знае за тях.

п.п. Същата дискета я имаше със същите файлове в документите на баща ми на 124-ката :dunno:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: Що е то?

Мнение от BadAngel » 13 Ное 2011, 23:43

сигурно файл по файл изнасят плановете за ФАУ-2 към най-близкия сателит на СССР :ok:
No bling at the Ring

Аватар

Мнение от Хаос » 14 Ное 2011, 0:31

mnf
sad
dbf

за вас няма ли гугъл бе? или е по лесно някой да ти го смели и изплюе във форума?
ъплоудни ги тея файлове и дай линк, може да има нещо интересно във мнф-а, гледам има данни за конструкции и маси в него
Последна промяна Хаос на 14 Ное 2011, 0:39, променена общо 1 път
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Аватар

Мнение от kemakozeE36 » 14 Ное 2011, 0:42

BadAngel написа:сигурно файл по файл изнасят плановете за ФАУ-2 към най-близкия сателит на СССР :ok:

Сега ще се обадя в КГБ да ги питам и тях :smoke:

Хаос написа:mnf
sad
dbf

за вас няма ли гугъл бе? или е по лесно някой да ти го смели и изплюе във форума?
ъплоудни ги тея файлове и дай линк, може да има нещо интересно във мнф-а, гледам има данни за конструкции и маси в него

А толкова ли е трудно да кажеш, че не знаеш примерно вместо да се ловиш да търсиш? Питам ако някой е имал занимавка са такива да каже какво представляват :winky:
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 14 Ное 2011, 0:43

а толкова ли е трудно да пуснеш 1 гугъл преди да питаш в кой завод са правили на баща ти новобранските боксерки?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Аватар

Мнение от kemakozeE36 » 14 Ное 2011, 0:49

Хаос написа:а толкова ли е трудно да пуснеш 1 гугъл преди да питаш в кой завод са правили на баща ти новобранските боксерки?

Виж какво, ако си много кисел и пенлив недей да пишеш. Не съм те на сила карал да се ровиш, така че недей да ми се репчиш тука.
Някой ако знае да пише, ако ще се прави на интересен да прескочи тая тема и да отиде в следващата :bang:
Изображение
Изображение

Назад към Извън Темата