Sony Ericsson Xperia arc vs. Sony Ericsson Xperia arc s

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Sony Ericsson Xperia arc vs. Sony Ericsson Xperia arc s

Мнение от Kroki » 15 Ное 2011, 21:37

Колебая се м/у тези два телефона, плюсове, минуси ала бала, ще съм благодарен.

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2 ... eria-arc-s

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2 ... xperia-arc

Като се има на предивд, че досега не съм имал телефон с операционна система и съм бос(за момента)

Реших да се спра на сонито и сега дойде дилемата кой м/у двата ?
Последна промяна Kroki на 24 Ное 2011, 12:47, променена общо 1 път
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Sony Ericsson Xperia arc vs. Samsung Galaxy S

Мнение от speedhokk » 15 Ное 2011, 22:16

Иди да ги разгледаш в ментела. Аз като ходих да си търся експериа нео, казаха, че такава не я предлагат и ми дадоха да разгледам arc-то. Ами седеше ми неестествено в ръката. Твърде дълъг и тънък ми се стори. Ама пък иначе sony ericsson ми допадат повече.
Моя съвет е да погледаш малко клипчета с тия телефони, разгледай им хубаво характеристиките, реши за какво ще го ползваш и иди да го разгледаш на живо. Сонито е с по-голям дисплей(ако това не ти е проблем) и значително по-добра камера.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 15 Ное 2011, 22:30

Ми 2-ма от моят клас имат тези телефони и мога да ги разглеждам алл дей, алл найт дет се вика.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Ное 2011, 22:33

Сложи след S още || и няма за какво да се колебаеш...

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 15 Ное 2011, 22:34

Kroki написа:Ми 2-ма от моят клас имат тези телефони и мога да ги разглеждам алл дей, алл найт дет се вика.

ами почвай с изследването и след няколко дена ще решиш сам кой ти пасва... и разгледай характеристиките- да не се окаже, че има някоя важна екстра дето липсва в единия...

Е.Димитров написа:Сложи след S още || и няма за какво да се колебаеш...

прав си, ама му кажи и още колко кинти да сложи :mhihi:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36
Мечтае да кара: E38 Alpina B12

Мнение от bmw318is4 » 15 Ное 2011, 22:58

Сони ериксона с 0.2 инча по голям дисплей , самсунга с 400 мегахерца по бръз , по голяма батерия , ОС-а е една и съща версия , графичните ускорители и на двата са еднакви , аз съм за самсунга , предполагам че ще имат и по голяма поддръжка откъм ъпдейти за андроида :yes:
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 15 Ное 2011, 23:31

Аз пък ще ти кажа да заебеш телефоните, да събереш още 500-600 кинта (колкото е цената на тия телефони долу-горе) и да си купиш така мечтаната трийска :mhihi:

Всъщност и двата телефона нещо не ме грабват, но както казват хората отгоре, вземи тоя дето 'ще ти лепне', другото са незначителни подробности, реално никога няма да ти пречи тва, че наединия му липсват некви мегахерци или някакви милиметри от екрана..Важно е поне за мен кое снима по-добре...предполагам Сонито, така че бих взел него, а и щото Самсунг не са ме кефили никога..Бе чети в андроид форума, там ги разбират и ще знаят кое как кво и на двата телефона..А ако си търсиш телефон, щото и другите имат такива, няма значение, еднакво готин ще си и с двата :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от climbernoob1 » 15 Ное 2011, 23:58

И без да слага II - пак няма за какво да се колебае.. :winky:
Имам Galaxy S и не бих го заменил за друг телефон. ;)
Ако искаш да знаеш нещо повече за Сами-то, питай. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше тройка

Мнение от drllxr » 16 Ное 2011, 0:11

Аз също от година вече съм с Galaxy S.Единственото до тук което не ми харесва в телефона е камерата и то защото няма светкавица иначе на светло си снима хубаво.От към поддръжка нещата са много добре.Ъпдейтите за Андроида излизат горе долу на време.Така че +1 за Galaxy-то. :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 16 Ное 2011, 0:13

Макар че съм фен на Сони, + едно за галаксито. Жената има галакси и е по-добър от моя Сони Ериксон. Не случайно Самсунг сега са номер едно по продажби
Има много коли и ....BMW
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36
Мечтае да кара: E38 Alpina B12

Мнение от bmw318is4 » 16 Ное 2011, 0:17

climbernoob1 написа:

И без да слага II - пак няма за какво да се колебае.. :winky:
Имам Galaxy S и не бих го заменил за друг телефон. ;)
Ако искаш да знаеш нещо повече за Сами-то, питай. :yes:

Колега без крайни изказвания :mhihi:

намери от някой приятел едно ХТЦ ево 3д поръчкай го и после викай че не би го заменил :lol: , имал съм го телефона и наистина е добър но като всеки андроид телефон от по ранното време си забива от време на време , не се разбира със всички аппс , не е оптимизиран на сто процента , като цяло е добър но в никакъв случай много добър или впечатляващ , за галакси С говоря не галакси С плус
Изображение

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 16 Ное 2011, 0:40

Не знам как е Сони-то, но от около месец някъде съм с Галакси. И макар и да не съм го ръчкал много някои неща веднага ми направиха впечатление - дисплея можеше да е по-добър (примерно няма нищо общо с този на ябълката, но да не разводнявам темата намесвайки друг смартфон :) ), на моменти ми е забивал за около десетина секунди, което си е малко дразнещо, но не знам, може би и аз прекалено бързо го помпам. :) И което колегата каза за камерата. На пръв поглед в менюто й видях, че има не малък избор от настройки и типове на снимане (които не съм се занимавал да ги ръчкам), но наистина е гадно че няма една читава светкавица.
Както казах - въобще не съм боравил с хперията, казвам само впечатленията си от галакси-то. Иначе като изключим тези малки минусчета си е екстра телефончето и ако не си много претенциозен като мен нищо повече не ти трябва, направо се мятай на него. :yes:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 16 Ное 2011, 1:08

няма смисал да наливаш пари в телефон с едноядрен процесор било то и 1.4 гхз.Галакси С2 е телефона,освен ако не намесим ябълката че с това Сири напоследък ще скандализират много :oops:

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 16 Ное 2011, 1:23

Според мен няма смисъл да наливаш пари ИЗОБЩО за телефон... освен ако начина на живот и работата ти не го налагат... и все пак от двата колкото и да не обичам самсунг,май той е по добрия...

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 16 Ное 2011, 2:16

Ако трябва да съм честен.
Вариант 1 разполагам с някакви подобни пари пазаря си 4тата ябълка
Вариант 2 разполагам с много пари, търся ябълка 4с или галакси с2 или сенсейшън
Вариант 3 взимам си хтц хд2 (350-400 кинта втора ръка) има ги с остатъчна гаранция бол, кеф ти голям дисплей, процесора му пак е 1 гхз кюалком снапдрагон, голям дисплей, идва с боза мобиле 6.5 май, да, но може да му се сложи секъв андроид и да придобие интерфейса на тея, които ти си посочил:)))
Хем имаш добро телефонче, хем не си пръснал много кинти по него :)
Споменах ли дисплея, че е огромен, верно неможе да се сравни с на епъла, но бива...

А конкретно за избор между двата, Галаксито е популярно и много хора са доволни от него, предполагам, че бих заложил на него :)
Изображение
E34, E38

Следваща

Назад към Извън Темата