Давам кученце

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Давам кученце

Мнение от Торук Макто » 15 Ное 2011, 23:41

Колеги,

Моето кученце ще става баща и по стара българска традиция, стопанина на бащата взима едно куче за него.

Нямам за цел да го продавам, но куче не се подарява, затова цената е 1 (един) лев. Породата е ротвайлер.

Целта е да се намери отговорен стопанин за кучето.

Мъжки ротвайлер не е за начинаещи, затова ще помоля за отговорно отношение от ваша страна. В този смисъл, препоръките към бъдещия стопанин са да е имал друго голямо куче и да има опит, макар че опитът с друга порода няма да му помогне особено много, ако не е гледал ротвайлер, но поне ще бъде подготвен до определена степен, а и трябва да се започне от някъде. :yes:

Моля, заинтересованите да се свързват с мен на ЛС.

Поздрави.
Срещнали веднъж Методий някакви люде във Великоморавско, целият облян в пот. Запитали го: "Що си тъй потен, брате?"
Той отговорил: "Спорих с глупци!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Re: Давам кученце

Мнение от klintan66 » 16 Ное 2011, 10:10

При тази цена да не го вземе някой "отговорен" търговец ?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Мнение от БаЯн » 16 Ное 2011, 18:34

Аз мога да го взема пиши Лс ;) имах преди женски ротвайлер сега имам мъжки но искам още едно :) :bchug:
Изображение

Аватар

Мнение от Торук Макто » 16 Ное 2011, 22:58

БаЯн написа:Аз мога да го взема пиши Лс ;) имах преди женски ротвайлер сега имам мъжки но искам още едно :) :bchug:

С два мъжки ротвайлера не знам как ще се оправяш, колега, но засега си най-добрия кандидат - давай на ЛС.
Колкото до колегите, коите ми пуснаха ЛС - благодаря на всички.
Искам тук в темата да напиша, за да е ясно и за останалите, че ако някой е загубил кучето си, защото са го отровили, автоматично остава резерва, защото няма гаранция, че няма да отровят и кутрето, дето ще го дам.
И да допълня, че базовата дресура на всяко едно куче включва забрана за взимане на храна от друг човек, различен от стопанина, както и намерена такава. Най-тъпото е, че тази дресура е супер лесна, почти равняваща се по трудност на команда "седни". :shock:
Срещнали веднъж Методий някакви люде във Великоморавско, целият облян в пот. Запитали го: "Що си тъй потен, брате?"
Той отговорил: "Спорих с глупци!"

ентусиаст
Аватар
Кара: ретро ръжди

Мнение от M.Velichkov » 17 Ное 2011, 10:51

Е колега дай гаранция, че няма да го блъснат на улицита примерно :winky:
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......

Назад към Извън Темата