Давам кученце
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Торук Макто
-
-
Давам кученце
Колеги,
Моето кученце ще става баща и по стара българска традиция, стопанина на бащата взима едно куче за него.
Нямам за цел да го продавам, но куче не се подарява, затова цената е 1 (един) лев. Породата е ротвайлер.
Целта е да се намери отговорен стопанин за кучето.
Мъжки ротвайлер не е за начинаещи, затова ще помоля за отговорно отношение от ваша страна. В този смисъл, препоръките към бъдещия стопанин са да е имал друго голямо куче и да има опит, макар че опитът с друга порода няма да му помогне особено много, ако не е гледал ротвайлер, но поне ще бъде подготвен до определена степен, а и трябва да се започне от някъде.
Моля, заинтересованите да се свързват с мен на ЛС.
Поздрави.
Моето кученце ще става баща и по стара българска традиция, стопанина на бащата взима едно куче за него.
Нямам за цел да го продавам, но куче не се подарява, затова цената е 1 (един) лев. Породата е ротвайлер.
Целта е да се намери отговорен стопанин за кучето.
Мъжки ротвайлер не е за начинаещи, затова ще помоля за отговорно отношение от ваша страна. В този смисъл, препоръките към бъдещия стопанин са да е имал друго голямо куче и да има опит, макар че опитът с друга порода няма да му помогне особено много, ако не е гледал ротвайлер, но поне ще бъде подготвен до определена степен, а и трябва да се започне от някъде.

Моля, заинтересованите да се свързват с мен на ЛС.
Поздрави.
Срещнали веднъж Методий някакви люде във Великоморавско, целият облян в пот. Запитали го: "Що си тъй потен, брате?"
Той отговорил: "Спорих с глупци!"
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Re: Давам кученце
При тази цена да не го вземе някой "отговорен" търговец ?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Аз мога да го взема пиши Лс
имах преди женски ротвайлер сега имам мъжки но искам още едно

- Торук Макто
-
-
БаЯн написа:Аз мога да го взема пиши Лсимах преди женски ротвайлер сега имам мъжки но искам още едно
![]()
С два мъжки ротвайлера не знам как ще се оправяш, колега, но засега си най-добрия кандидат - давай на ЛС.
Колкото до колегите, коите ми пуснаха ЛС - благодаря на всички.
Искам тук в темата да напиша, за да е ясно и за останалите, че ако някой е загубил кучето си, защото са го отровили, автоматично остава резерва, защото няма гаранция, че няма да отровят и кутрето, дето ще го дам.
И да допълня, че базовата дресура на всяко едно куче включва забрана за взимане на храна от друг човек, различен от стопанина, както и намерена такава. Най-тъпото е, че тази дресура е супер лесна, почти равняваща се по трудност на команда "седни".

Срещнали веднъж Методий някакви люде във Великоморавско, целият облян в пот. Запитали го: "Що си тъй потен, брате?"
- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
Е колега дай гаранция, че няма да го блъснат на улицита примерно 

Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
5 мнения
• Страница 1 от 1