Препоръчайте по лек уиндоус 7
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Препоръчайте по лек уиндоус 7
Колеги работил съм само на xp и по старите уиндоуси,но вече някои нови приложения не тръгват на xp,а само на виста/уин7,чувал съм че 7-цата е доста по тежичка от хр-то,ако може да ми препоръчате каква версия да дръпна за да нямам проблеми 

/// 6>4

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Re: Препоръчайте по лек уиндоус 7
Аз не знам да има лека версия на win7. На ХР да, има леки версии, ама седмицата си е товар...
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Върви си на едноядрен пентиум с 1гига рам , споко , е за игри и тн не , ама зависи за какво ползваш пс-то ти де
I'm slowly drifting

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Yanko Petrov написа:Аз не знам да има лека версия на win7. На ХР да, има леки версии, ама седмицата си е товар...
кой каза, че няма- не си търсил, не си намерил...
http://www.windows7bg.com/index.php?/to ... ws-thinpc/
1: Не съм го пробвал
2: не гарантирам, че без регистрация ще виждаш темата във форума...
3: чети внимателно темата- доста е орязан от към функции и няма гаранция, че всичко което ти е нужно ще тръгне...
ПС: Аз ползвам 7-ца Ултимейт на доста слаб и дърт лаптоп без грижи... но и без очаквания да е супер бърза системата... кажи параметрите на компютъра- стар и слаб са разтегливи понятия...
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
Попринцип не ми е слаб компютъра,intel core 2 duo 3.0ghz,2GB ram ddr3,Video:Nvidia GeForce Gt430 1GB,искам да го сложа главно,че новите игри не поддържат xp-то,а обичам да си цъкам,а в същото време не искам да си намалям производителноста,с хп-то ми е супер 

/// 6>4

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
TheKiller написа:Колеги работил съм само на xp и по старите уиндоуси,но вече някои нови приложения не тръгват на xp,а само на виста/уин7,чувал съм че 7-цата е доста по тежичка от хр-то,ако може да ми препоръчате каква версия да дръпна за да нямам проблеми
Само да ти кажа че win 7 съм я подкарвал и на 433mhz cpu и 64mb ram и върви по-бързо от win xp
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
За по слаби компютри препоръчват Windows 7 Starter
Има го в Замунда...не съм го пробвал, но преди време бях чел коментари за него и казват, че бил доста по лек от Ultimate и т.н. 

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
ms написа:Yanko Petrov написа:Аз не знам да има лека версия на win7. На ХР да, има леки версии, ама седмицата си е товар...
кой каза, че няма- не си търсил, не си намерил...
http://www.windows7bg.com/index.php?/to ... ws-thinpc/
1: Не съм го пробвал
2: не гарантирам, че без регистрация ще виждаш темата във форума...
3: чети внимателно темата- доста е орязан от към функции и няма гаранция, че всичко което ти е нужно ще тръгне...
ПС: Аз ползвам 7-ца Ултимейт на доста слаб и дърт лаптоп без грижи... но и без очаквания да е супер бърза системата... кажи параметрите на компютъра- стар и слаб са разтегливи понятия...
И аз тва викам - кой каза, че няма

- ms
-
-
TheKiller написа:Попринцип не ми е слаб компютъра,intel core 2 duo 3.0ghz,2GB ram ddr3,Video:Nvidia GeForce Gt430 1GB,искам да го сложа главно,че новите игри не поддържат xp-то,а обичам да си цъкам,а в същото време не искам да си намалям производителноста,с хп-то ми е супер
Слагай какъвто хванеш, аз съм с пъти по-слаби параметри и грижи няма- каквото и както върви под ХР, така върви и под 7-ца...
А и за финал- 7-цата гълта колкото рам има

Yanko Petrov написа:И аз тва викам - кой каза, че нямаКазах, че аз не знам да има... А и регистрация ми иска, при положение, че нямам намерение да го сменям, не ми се занимава с регистрации, може да е полезен на някой друг, като автора на темата
аз мога и линк към торента да дам, мога и директно торент файла да дам- няма грижи, но е хубаво който ще ползва орязана версия да си прочете сам нещата за да не ме псува после...
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
Общо взето търси се нещо оптимално като вариант уин 7 за да се играят игри без да ми мачка много ресурсите 

/// 6>4

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
ms написа:TheKiller написа:Попринцип не ми е слаб компютъра,intel core 2 duo 3.0ghz,2GB ram ddr3,Video:Nvidia GeForce Gt430 1GB,искам да го сложа главно,че новите игри не поддържат xp-то,а обичам да си цъкам,а в същото време не искам да си намалям производителноста,с хп-то ми е супер
Слагай какъвто хванеш, аз съм с пъти по-слаби параметри и грижи няма- каквото и както върви под ХР, така върви и под 7-ца...
А и за финал- 7-цата гълта колкото рам имаедин и същи релийз след чиста инсталация на моя лаптоп гълта под 600МБ рам (имам 1,5ГБ), а на лаптоп с 4ГБ рам гълта 1,2-1,3 ГБ- явно като има много и ползва много, като няма- ползва колкото има
Yanko Petrov написа:И аз тва викам - кой каза, че нямаКазах, че аз не знам да има... А и регистрация ми иска, при положение, че нямам намерение да го сменям, не ми се занимава с регистрации, може да е полезен на някой друг, като автора на темата
аз мога и линк към торента да дам, мога и директно торент файла да дам- няма грижи, но е хубаво който ще ползва орязана версия да си прочете сам нещата за да не ме псува после...
Какъв е проблема с орязаните версии колега,какви са им недостатъците?
/// 6>4

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
TheKiller написа:Попринцип не ми е слаб компютъра,intel core 2 duo 3.0ghz,2GB ram ddr3,Video:Nvidia GeForce Gt430 1GB,искам да го сложа главно,че новите игри не поддържат xp-то,а обичам да си цъкам,а в същото време не искам да си намалям производителноста,с хп-то ми е супер
Колега параметрите на машината са предостатъчни за 7 ултимейт.
Слагай спокойно 32битова 7ца и си свиркай

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
vld написа:TheKiller написа:Попринцип не ми е слаб компютъра,intel core 2 duo 3.0ghz,2GB ram ddr3,Video:Nvidia GeForce Gt430 1GB,искам да го сложа главно,че новите игри не поддържат xp-то,а обичам да си цъкам,а в същото време не искам да си намалям производителноста,с хп-то ми е супер
Колега параметрите на машината са предостатъчни за 7 ултимейт.
Слагай спокойно 32битова 7ца и си свиркай
А кое е най-лекото,home premium,ultimate или professional?
/// 6>4

- ms
-
-
TheKiller написа:Общо взето търси се нещо оптимално като вариант уин 7 за да се играят игри без да ми мачка много ресурсите
с орязаните версии опит нямам никакъв- ползвам Ултимейт 32 бита от не помня кога... Сложих я още като излезе по торентите и не съм преинсталирал...
Гледаш долната картинка и си прави сам сметка за ресурсите... имайки разбира се в предвид, че тея допълнителните истории като РокетДок, за времето, харда, натоварването, трафика и оная риба, браузер (с 5-6 прозореца отворени), Аваст-а и торента си гълтат рам и те- това си ми е работното състояние в момента... както виждаш аз съм значително по-зле от към параметри от теб и грижи нямам...

TheKiller написа:А кое е най-лекото,home premium,ultimate или professional?
Най-ниско е Стартер, но тя е твърде орязана- дори Аеро няма... Ултимейт е топ-версията с всички възможности...
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3