Помощ за MS WORD
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ за MS WORD
Колеги, здравейте.
Направо към въпроса - изброяване на отделни точки и подточки, пред всяка от които има квадратче, а вътре в определено квадратче има отметка Х за маркиране на определен отговор (както например бяха бюлетините).
И конкретно въпросът ми - как по дяволите се слагат тези квадратчета пред текста, и евентуално някои от тях с Х вътре? (headbang) ?
Е точно това в уърд документите винаги съм го ненавиждал, а сега имам да правя стотици такива (headbang), т.е. трябва ми някакво решение, което се прави бързо.
Моля модераторите за извинение, че не използвам предишни теми с въпроси за уърд, не ми излезе нищо на 1 стр на търсачката, а нямам време изобщо да търся сега.
Благодаря на всички, които ще се отзоват
Направо към въпроса - изброяване на отделни точки и подточки, пред всяка от които има квадратче, а вътре в определено квадратче има отметка Х за маркиране на определен отговор (както например бяха бюлетините).
И конкретно въпросът ми - как по дяволите се слагат тези квадратчета пред текста, и евентуално някои от тях с Х вътре? (headbang) ?
Е точно това в уърд документите винаги съм го ненавиждал, а сега имам да правя стотици такива (headbang), т.е. трябва ми някакво решение, което се прави бързо.
Моля модераторите за извинение, че не използвам предишни теми с въпроси за уърд, не ми излезе нищо на 1 стр на търсачката, а нямам време изобщо да търся сега.
Благодаря на всички, които ще се отзоват

Re: Помощ за MS WORD
Поставяш маркера на мястото където искаш да "вмъкнеш" въпросния символ
От менюто избираш Insert -> Symbol и след това избираш шрифта
Символите които те интересуват (и подобни) са във Webdings, Wingdings, Wingdings1, Wingdings2 и Wingdings3
От менюто избираш Insert -> Symbol и след това избираш шрифта
Символите които те интересуват (и подобни) са във Webdings, Wingdings, Wingdings1, Wingdings2 и Wingdings3
tsb, златен си, брат ми!!! знаех, че там някъде трябва да го търся, но без твоята помощ бях загубен!
Изпращам ти една голяма виртуална бира, ракия, скоч или каквото пиеш
Благодаря ти!!!

Изпращам ти една голяма виртуална бира, ракия, скоч или каквото пиеш

Благодаря ти!!!

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
kulov написа:Изпращам ти една голяма виртуална бира
толкова ли се свърши истинската бира, че на виртуална минахте?

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Аз пък мога да посъветвам колегата за друго нещо:
1. пускаш една отметка на следното нещо:
2. цъкашш дето съм посочил и така отметката ти става такава, на която можеш да слагаш и махаш хиксчето вътре като щракнеш два пъти върху него
Enjoy!
1. пускаш една отметка на следното нещо:
2. цъкашш дето съм посочил и така отметката ти става такава, на която можеш да слагаш и махаш хиксчето вътре като щракнеш два пъти върху него
Enjoy!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
7 мнения
• Страница 1 от 1