Някой от Павликени??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Някой от Павликени??

Мнение от CheGevara » 12 Яну 2006, 12:55

Павликенска фирма ще шие за състезателите на BMW
МОНИТОР
Шивашката фабрика "Елит" в Павликени е в преговори за изработване на екипировката на мотоциклетните състезатели на ВМW. Ако двете страни се споразумеят, в началото на лятото ще бъде подписан договор с гиганта, съобщиха от "Елит".
Фирмата работи 100 % на ишлеме и няма продукция на вътрешния пазар. Фабриката шие облекла за световноизвестни европейски марки, съобщи вестник "Янтра днес".
В момента цеховете произвеждат мъжки панталони и бермуди за "Армани", детски и спортни облекла за хитовата в Англия марка "Барбур". Част от дрехите за лов, езда и тенис са за членовете на кралската фамилия, обясни изпълнителният директор на "Елит" Христо Цолов. В местните цехове се шият и специализирани работни облекла за Европа ­ пожарникарски, лекарски униформи, скиорски екипи, дрехи за специалните служби и за гардове. Полицаите в няколко европейски страни също са облечени с ушити в местния цех униформи. Преди дни от цеховете в Павликени за Мюнхен са тръгнали колекциите на две известни марки, които ще се представят на изложението за спортни дрехи в Мюнхен. Освен спортни облекла в "Елит" се шият и бутикови модели за "Прет а Порте" в Париж.

давайте некой чичо, леля, гадже и каквото там дойде да ги купиме тия работи преди да отидат в немско, че там на цените им слагат една нула отзад :mhihi:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 12 Яну 2006, 14:31

се хуаи хора :mhihi:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 12 Яну 2006, 14:34

и ша искат нещо сухо май

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 12 Яну 2006, 14:36

ай да направим едно посещение на градчето?

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 12 Яну 2006, 15:00

Днес ще говоря с бай Вълчо. На него често му идват гости от Павликени - по 7-8 пъти на ден :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 12 Яну 2006, 15:22

нема такива лигльовци като нас.

Че сериозно за павликени незнам
но в Ботевград мога да те заведа
там шият доста неща не само за БМВ,
а и за други автомобилни концерни! :idea:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 12 Яну 2006, 21:01

Ок, тва интересно, що да не се организира един поход до там и да видим кво предлагат, после в масови покупкида видим колко желаещи ще има и след тва преговори за цена количества и т.н.
Кво лошо има да се обзаведем с още разни БМВ нещица, а и би трябвало да не е скъпо :roll:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от blind » 13 Яну 2006, 16:30

туй не ми се вярва да е вярно :) и все пак ако се навиете ще дойда с вас до Павликени (аз съм от В.Търново).
поздрави

Назад към Извън Темата