Парктроници
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Парктроници
Здравейте на всички. Пиша тази тема с надеждата да ми помогнете
Става въпрос за колата на баща ми. Искам да ви попитам къде във Варна има магазини, в които се продават парктроници? И също така, ако може да ме упътите за някой сервиз, където може да се монтират на бронята или направо някъде, където се купуват и се монтират на същото място.
Не е задължително да са някакви оригинални (приблизително до 100-120лв.), а просто да си вършат работата.
Благодаря ви предварително

Не е задължително да са някакви оригинални (приблизително до 100-120лв.), а просто да си вършат работата.

- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
Re: Re: Парктроници
Daz написа:Здравейте на всички. Пиша тази тема с надеждата да ми помогнетеСтава въпрос за колата на баща ми. Искам да ви попитам къде във Варна има магазини, в които се продават парктроници? И също така, ако може да ме упътите за някой сервиз, където може да се монтират на бронята или направо някъде, където се купуват и се монтират на същото място.
Свържи се на лично с mad_presley.
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk
Последна промяна RaHzElChO на 21 Ное 2011, 20:55, променена общо 1 път
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Парктроници
всеки един магазин за авто аксесоари би трябвало да предлага... за монтаж- всеки сервиз или където слагат аларми... последните дори и продават парктроници...
3 мнения
• Страница 1 от 1