за триене
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Re: Препоръчайте най-добрата брава за входна врата?
benzin написа: старата (касова) са я отворили
Касова? Такава, ключа като пеперуда?
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
Chapai написа:benzin написа: старата (касова) са я отворили
Касова? Такава, ключа като пеперуда?
да
www.bmwпрофесори-bg.net
Тогава незнам... Бил съм свидетел как пожарникари по повод изпълнение на служебните си задължения отвориха заключена блиндирана врата от тези модерните със заключване от 4 страни. Отвориха я (разбиха я) в рамките на една минута без никакъв шум. Използваха уред - комбинация от маслен крик и челюсти. Вратата въобще не се опъна, всичко бе огънато... Тъй, че маи е най-добре СОД.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Chapai написа:Тогава незнам... Бил съм свидетел как пожарникари по повод изпълнение на служебните си задължения отвориха заключена блиндирана врата от тези модерните със заключване от 4 страни. Отвориха я (разбиха я) в рамките на една минута без никакъв шум. Използваха уред - комбинация от маслен крик и челюсти. Вратата въобще не се опъна, всичко бе огънато... Тъй, че маи е най-добре СОД.
Ти ме подсети за това http://www.youtube.com/watch?v=5di50FVwItM

Иначе аз препоръчвам Gerda, скъпо ама що годе сигурно

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Всяка една врата я отварят, както и СОТ-а се преодолява лесно.
Преди 3-4 години ни разбиха офиса и освен всичко, което откраднаха взеха и трансмитера на СОТ
Освен добра ключалка ти трябва и добра врата, каса и обков на патрона. Касовите от доста време насам май не се водят много сигурни.
Има секрети, защитени срещу разпробиване и меча лапа. С един обков около него, който не позволява да се повреди отстрани бравата и сигурна, здрава каса, която няма процепи никъде от където да се бърка с нещо нещата ще са доста по-добре, но пак е въпрос на интерес от крадците да влязат.
Преди 3-4 години ни разбиха офиса и освен всичко, което откраднаха взеха и трансмитера на СОТ

Освен добра ключалка ти трябва и добра врата, каса и обков на патрона. Касовите от доста време насам май не се водят много сигурни.
Има секрети, защитени срещу разпробиване и меча лапа. С един обков около него, който не позволява да се повреди отстрани бравата и сигурна, здрава каса, която няма процепи никъде от където да се бърка с нещо нещата ще са доста по-добре, но пак е въпрос на интерес от крадците да влязат.

те са си я отворили като с ключ, няма нищо разбито 

www.bmwпрофесори-bg.net
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Potent - Serie 230 ползвам аз за единия апартамент.
Бравата се отваря САМО с конторолиран и постоянен натиск от ключа. Отварянето на тая брава без ключ е много трудно понеже малко да не натисне както трябва и едни шипове заключват допълнително бравата - после НЕ се отваря дори и с ключа отвънка !
Бравата се отваря САМО с конторолиран и постоянен натиск от ключа. Отварянето на тая брава без ключ е много трудно понеже малко да не натисне както трябва и едни шипове заключват допълнително бравата - после НЕ се отваря дори и с ключа отвънка !

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
deyan-enchev написа:Potent - Serie 230 ползвам аз за единия апартамент.
Това си звучи страшничко

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Ключаря ми може да я отвори - звъниш и влизаш след като крадльо си е отишъл.
Отвътре се отваря !
Ама тука стигаме до момента, че няма непреодолима защита зависи какво пазиш. Аз си я сложих понеже посред бял ден обраха 2та апартамента до нас и им взеха - 2 стека цигари от единия и 1 дигитален фотоапарат ... шит пълен.
Има и брави по над 2000лв ... зависи какво пазиш това определя избора ти.
Потента който имам е евтин около 260лв струваше, но най-скъпото нещо което има в апартамента е готварската печка ~ 500лв ...
В случай че имате скъпо имущество СОТ за мен е безсмислица - Имуществена застраховка и сгодна брава и така.
Обаче има ли човек, който искате да пазите в тоя апартамент сот с дистанционно с паник бутон и няколко други датчици ма за това не ми се пише сега че е дълго
Отвътре се отваря !
Ама тука стигаме до момента, че няма непреодолима защита зависи какво пазиш. Аз си я сложих понеже посред бял ден обраха 2та апартамента до нас и им взеха - 2 стека цигари от единия и 1 дигитален фотоапарат ... шит пълен.
Има и брави по над 2000лв ... зависи какво пазиш това определя избора ти.
Потента който имам е евтин около 260лв струваше, но най-скъпото нещо което има в апартамента е готварската печка ~ 500лв ...
В случай че имате скъпо имущество СОТ за мен е безсмислица - Имуществена застраховка и сгодна брава и така.
Обаче има ли човек, който искате да пазите в тоя апартамент сот с дистанционно с паник бутон и няколко други датчици ма за това не ми се пише сега че е дълго

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
deyan-enchev написа:Potent - Serie 230 ползвам аз за единия апартамент.
къде се предлага колега?
www.bmwпрофесори-bg.net
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
deyan-enchev написа:http://idealpetrov.net/
Трябва ти Радослав
мерси
www.bmwпрофесори-bg.net
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
преди няколко години касовата в нас я бяха и заключили след себе си 

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Чувал съм добри отзиви за Герда - но са малко скъпички.
Последна промяна Zagy на 22 Ное 2011, 13:11, променена общо 1 път
Si non confectus, non reficiat.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
В момента ABLOY мисля,че са едни от най-трудно отключваемите брави ,които могат да се намерят на пазара.Поинтересувай се за различните им класове заключващи системи ,спрямо бюджета ти .
И не се стряскай ако видиш един патрон за 1000+ лв с контрол на достъп и програмируеми ключове ....

И не се стряскай ако видиш един патрон за 1000+ лв с контрол на достъп и програмируеми ключове ....

45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3