Момчета помогнете ми с един любовен смс!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Момчета помогнете ми с един любовен смс!

Мнение от LuBo1 » 27 Ное 2011, 2:11

Всеки е имал своя труден момент , ето сега и аз го имам
Казах неща на много скъп човек без да ги мисля и по влияние на емоция
Дадения човек иска да си помисли дали иска да е с мен и дали аз ще се променя и порасна наи после
Всеки ден пращам цветя и всякакви други нещица , само и само да помисли трезво и да бъдем семеиство
Свършиха ми идеиите за смс, картички и послания

Моля Ви за помощ , навярно не само на мен ще помогнете колеги ! Благодаря Ви ! Авторът на Най красивия СМС или картичка получава 1 стек бира по куриер !
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар
Кара: e46
Мечтае да кара: нещо много бързо

Re: Момчета помогнете ми с един любовен смс!

Мнение от хриси » 27 Ное 2011, 2:51

Извинявай, но не ти ли се вие свят от това да ми се въртиш постоянно в главата? Обичам те моя любов, слънце на моите дни, луна на моите нощи, звезда на моя живот. Днес за теб живея, любов те наричам и ти се вричам!

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 27 Ное 2011, 3:20

Какво има да пишеш смс-и? Хвани я довечера и направете един ресторант с вечеря на свещи, и й се извини най-човешки. Ако не иска да се видите и не стане това, довтасай се до тях със огромен букет червени рози и със сълзи на очите се извини :yes:

Иначе: Ако беше сълза в мойте очи, никога нямаше да заплача, за да не те загубя. Но ако със сълзи бих могъл да те спечеля, щях да плача цял живот, за да те има!
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 27 Ное 2011, 3:27

Колега , нищо не е по - силно от пряката среща и разговор. Остави ги тези смс-си нека 14 годишните се обичат така. Вземи един хубав букет и бягай говори с девойката очи в очи. Ако те обича ще те изслуша въпреки всичко. Покажи й , че всъщност не е така както си го направил , но естествено бъде себе си. Хвърляй телефоните и не се занимавай с глупости. :bchug:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 27 Ное 2011, 3:39

Умрела работа, брато! Пиши я бегала!
Без страх, без спирачка!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Ное 2011, 5:13

... Ти наистина ли ни попита нас (непознатите) какво да напишеш ти за да ти прости твоята любов? :confused:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 27 Ное 2011, 5:52

прати есмс с любимата и песен и роза снимана :yes:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Мнение от BMWgiunter » 27 Ное 2011, 6:36

Вечеря на свещи....,голям букет рози...,любовни смс - и ......,,,абе пич я отиди и я наведи и и покажи кой е мъжа в къщата ... :mhihi: ,тва в кръга на шегата ама наистина не мисля че със смс-и ще я спечелиш отново :nono:
Изображение Изображение

води статистиката
Аватар
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 27 Ное 2011, 8:23

интересно ми е , кой какво ще му роди главата :)
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 27 Ное 2011, 9:49

Е, ти си го написал в първия си пост, наистина и покажи че си пораснал и си се променил.
Сълзливи смс-и, цветя и дъра-бъра ги оставяш или по-скоро, много леко и елегантно.
Жената, трябва да се държи винаги под леко напрежение, не да се правиш на малоумник и простак, а трябва да разбере, че имаш възможност Ти да избираш с коя да си, че можеш леко и деликатно да и кажеш Не (и по принцип трябва да и се отказва, отвреме на време).
И е хубаво да работиш в тази посока, Ти си мъжът, Ти си силният, от Теб зависят решенията, в смисъл разбери ме правилно, не всеки път, като пазарувате за вечеря примерно, ти си знаеш мусака и тва е, не.
Иначе в конкретния случай, дето си усрал нещата, уреждане на среща(както казаха колегите по-горе) очи в очи, най-доброто от теб, дрехи, коса, брада, нокти, парфюми, абе трябва да си изпънат като струна, за да разбере какво всъщност Тя губи, тихо заведение, за да може да не ви притесняват разни неща.
Рзговор, в конкретния случай, (не те познавам, не знам с какво се занимаваш и т.н.), разтягане на локуми, леко извинителен тон, но леко и на положение.
Първото впечатление, бъди кавалер, навсякъде и по всяко време, пак, правиш го почти незабележимо, все едно ти е природа.
Говори без отрицания и по възможност за отрицателни, чувства, случки и т.н.
НАЙ-ВАЖНОТО покажи и че имаш чувство за хумор, главата си залагам, това сломява, всичко отрицателно и негативно у жената, но го прави и показвай много, много интелигентно, без груби простотии.
Изтъквай всичките си силни страни, добра работа, интелект, добронамереност, показвай колко са ти сладки дечицата по принцип, абе въобще всичко в което си добър, Но пак ти казвам, много интелигентно, не да и ги изсипеш на веднъж на главата.
Пак разтягане на леки локуми, ако се налага, реплики от типа ''Много държа на теб, но понякога съм много разсеян''
Признанита за любов ги остави за, по нататък, ако се налага споменавай само за силните си чувства без да конкретизираш.
Дай всичко най-добро от себе си, изпрати я, до кола, до спирка, не досаждай, лека целувка по бузата и така.
Ако можеш направи нещо изненадващо, но приятно.
Трябва да оставиш впечатление у нея, че губи много, без да и го казваш разбира се.

А бе дерзай и успех, а и да напишеш, какво е станало.

П.П.Да се е*а у главата извратена, какъв сбит пост :mhihi:

П.П.2 Като и говориш, винаги я гледай в очите, седни срещу нея и винаги, като жестикулираш го прави с отворени длани към нея, ако сядате един до друг седни от лявата и страна.
Последна промяна 6inlinepower на 27 Ное 2011, 12:52, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: e46 М3

Мнение от shalashaska » 27 Ное 2011, 10:20

колега щом ще и сваляш звезди за мен с тоя човек всичко е свършило,неказвам че е лошо на любимия човек постоянно да му показваш че го обичаш,но да и падаш под нивото е глупаво,за да си я върнеш , с това освен да и паднеш под нивото и да и убиваш желанието към теб друго няма да направиш

Както каза един колега по-нагоре,няма смисъл,гледай напред и я забравяй колкото се може по бързо :yes:
Успех иначе с розите и смс-ите :yes:
Изображение

води статистиката
Аватар
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 27 Ное 2011, 11:15

Не бре , просто събирам информация. Не се притесняваите толкова много ! Радвам се че сме такъв колектив , само аз знам какво съм направил , обаче вече не знам как да го оправя- Да не се принезявам толкова долу - 7 години с даден човек и да знаеш че те обича и ти го обичаш не се преглъщат толкова лесно заради казани лъжливи думи !

:D
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 27 Ное 2011, 11:27

Човек не не не не !!!!
Какви смс-си какви рози ???? Луд ли си ?
Аз ще ти кажа как да си я върнеш.И винаги действа ако тя те обича.
Напиши и един смс - "Виж ся какво писна ми да ти лягам в краката казвай ще се върнеш ли при мен или не"
Най-вероятно няма да получиш отговор.
И спираш да и пишеш и да я търсиш по всякакъв начин.После си правиш така че тя да те види с друга.
Без значение дали ще те види в колата с нея или в някоя закусвалня или кафене,просто някъде да те види с друго момиче.
Вярвай ми ще ти се обади тя сама - НО АКО ТЕ ОБИЧА!
Знам едно - повечето момичета не обичат мъжете да се държат като тях.Ти трябва да изглеждаш твърд и малко непокист.
Ако тя те познава много добре - значи си предсказуем за нея и знае какво точно ще направиш - ти също знаеш - е направи нещо различно.
Ти представяш ли си каква ще бъде връзката ви от тук нататък след като ти си я върнал при себе си едва ли не на сила?
Със безкрайни молби и т.н. - тя ще знае че може да си прави каквото си поиска и знае че ти няма да я изгониш!
Тези неща със "МОЛЯ ТЕ" или "НЕДЕЙ" не вървят и не са правилни в никой стадии на връзката.Без значение дали е млада връзка или на 30 години.
Човекът до теб разберели ти слабото място той го използва в дадени моменти от връзката ви за да те мачка!
Последна промяна Binev_OuT на 27 Ное 2011, 11:31, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 27 Ное 2011, 11:29

само детински глупости предлагате :shock: вкл и смс-а не е начина .. отиди и и се извини лично ,като трябва да намериш ти сам подходящите думи и ако е писано да сте заедно ще успееш да си я върнеш ..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 27 Ное 2011, 11:32

Alexi написа:само детински глупости предлагате :shock: вкл и смс-а не е начина .. отиди и и се извини лично ,като трябва да намериш ти сам подходящите думи и ако е писано да сте заедно ще успееш да си я върнеш ..

Той се е извинявал достатъчно,в момента тя се прави на интересна.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата