Нощни безцелни разходки.
Модератор: Общи модератори
- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
Нощни безцелни разходки.
Колеги да ви се похваля,току що се прибрах от поредната нощна разходка с Биби по родните пътища.Скучна вечер.Часовника бавно претракваше.След дългия и изморителен ден трябваше да се разтоваря някак,но уви никой от обичайната компания не беше свободен.Някак си ми щукна идеята да се поразкарам с колата,а минута след това
вече се бях облякал и завързвах връзките си.Хоп в колата,контакт...най-лявата стрелка лениво се изправи-сочеше 25.Решено!Минах покрай кварталния магазин за малко пакетче семки,малка минерална вода и торбичка за люспите.Качих се в любимата,контакт,стартер-след два оборота вече се чуваше нежното и гласче.Климатроника на 24 градуса да духа към прозореца и краката,Радиото Он...станцията-пенсионерска.."Радио 1" класическите хитове.Бях се решил да сляза до морето на някоя от буните,радиото леко да припява,са слушам плискането на вълните по буната и да зяпам звездите...речено-сторено,но се оказа,че пътя е в ремонт и движението е прехвърлено в другата лента-нямаше как да сляза с колата.Но нали съм упорит,направих обратен завой и се запътих към Казашко.По пътя забелязах как се бях слял по уникален начин с колата.Дразнещото движение,лудницата по пътя и купищата идиоти липсваха.Всичко беше спокойно и тихо.Стрелката на скоростомера не подминаваше 50км/ч в града и 70 извън.В Казашко историята е вече още по-скучна:музичка,семки и чистото небе
След около час любуване на гледката запалих колата и се запътих към града.Минах през денонощния магазин,купих си една бира и паркирах Биба пред блока.
Сега вече се наливам с пиво и разказвам историята в любимия си форум.
Ами вие колеги колко от вас излизат на подобни разходки?Къде ходите?Какво правите?
вече се бях облякал и завързвах връзките си.Хоп в колата,контакт...най-лявата стрелка лениво се изправи-сочеше 25.Решено!Минах покрай кварталния магазин за малко пакетче семки,малка минерална вода и торбичка за люспите.Качих се в любимата,контакт,стартер-след два оборота вече се чуваше нежното и гласче.Климатроника на 24 градуса да духа към прозореца и краката,Радиото Он...станцията-пенсионерска.."Радио 1" класическите хитове.Бях се решил да сляза до морето на някоя от буните,радиото леко да припява,са слушам плискането на вълните по буната и да зяпам звездите...речено-сторено,но се оказа,че пътя е в ремонт и движението е прехвърлено в другата лента-нямаше как да сляза с колата.Но нали съм упорит,направих обратен завой и се запътих към Казашко.По пътя забелязах как се бях слял по уникален начин с колата.Дразнещото движение,лудницата по пътя и купищата идиоти липсваха.Всичко беше спокойно и тихо.Стрелката на скоростомера не подминаваше 50км/ч в града и 70 извън.В Казашко историята е вече още по-скучна:музичка,семки и чистото небе

Сега вече се наливам с пиво и разказвам историята в любимия си форум.

Ами вие колеги колко от вас излизат на подобни разходки?Къде ходите?Какво правите?

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Нощни безцелни разходки.
Ей, па аз се мислих за единствения малоумен караконджул дето обикаля по нощите, докато 4те ринга порят ноща
Мене като ме фанат лудите (според зависи от наличното гориво и финанси) си избирам някоя дестинация. Например, Приморско, Китен и т.н. Ако няма средства малко среднощна обиколка из Бургас докато не почне някое парче
... ама от ония парчета, дето де карат да настъпваш до 4-5-6к и да риташ съединителя.
Имам си една колежка от уни-то дето и тя не спи по тея часове, та обикаляме с нея и си говорим разни работи ... на задната седалка, като паркираме някъде

Мене като ме фанат лудите (според зависи от наличното гориво и финанси) си избирам някоя дестинация. Например, Приморско, Китен и т.н. Ако няма средства малко среднощна обиколка из Бургас докато не почне някое парче

Имам си една колежка от уни-то дето и тя не спи по тея часове, та обикаляме с нея и си говорим разни работи ... на задната седалка, като паркираме някъде

Последна промяна ogata на 01 Дек 2011, 1:10, променена общо 2 пъти

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
честичко карам нощем из София, все едно съм в друг град, пълен само с таксита, без трафик
последния път между 1 без 15 и 3 и 15, около 100 километра навъртях
последния път между 1 без 15 и 3 и 15, около 100 километра навъртях
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- blabla
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: за Е36 тийм София
И аз чат пат обикалям в късните часове по София и наистина е много приятно и спокойно без трафика, не липсват и някои
"реисинг" моменти но не може без тях

"реисинг" моменти но не може без тях

_65536_kb_sec_ написа:Аз се чудя как не се засичаме![]()
![]()
нямам стикери и никой от форума не ми знае колата
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ако става въпрос да си кара човек сам за удоволствие, по няколко пъти в месеца карах до бистрица и обратно или през симеоново нагоре.
кво правих... беше ми начин за разпускане от напрежението, караш максимално неикономично нагоре, седиш 10-15 мин и се наслаждаваш на тишината
и после бавно надолу за съжаление пътя ставаше по-зле и по-зле. от повече от 3 години не съм го виждал не знам как е сега и дали става за нещо.
иначе помня, че около телевизионната кула имаше добри гледки и места ако човек иска да сподели разходката с някой. за там няма да давам разяснения
кво правих... беше ми начин за разпускане от напрежението, караш максимално неикономично нагоре, седиш 10-15 мин и се наслаждаваш на тишината
и после бавно надолу за съжаление пътя ставаше по-зле и по-зле. от повече от 3 години не съм го виждал не знам как е сега и дали става за нещо.
иначе помня, че около телевизионната кула имаше добри гледки и места ако човек иска да сподели разходката с някой. за там няма да давам разяснения

Последна промяна steeN на 01 Дек 2011, 1:48, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Много го обичам това аз,за мене е станало като традиция.Взема ли заплатата веднага 1вата вечер се навъртат 300 км градско,просто обикалям без цел и посока,в 2 съм в студентски град,в 3 съм на витоша,в 4 съм на резиденция бояна и към 5 и нещо минавам през денонощните пици в надежда да хапна. 

редовно се пускам на един рейд по българия до пушкин и после надолу по инерция заради финансовата криза 

No bling at the Ring
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
steeN написа:ако става въпрос да си кара човек сам за удоволствие, по няколко пъти в месеца карах до бистрица и обратно или през симеоново нагоре.
за съжаление пътя ставаше по-зле и по-зле. от повече от 3 години не съм го виждал не знам как е сега и дали става за нещо.
иначе помня, че около телевизионната кула имаше добри гледки и места ако човек иска да сподели разходката с някой
В момента пътя там е като писта - току що ремонтиран. С пистарата там съм като в рая... но вечер предпочитам да вдигам шум по центъра

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- BlackManz
- младши ентусиаст
-
- Кара: М57
- Мечтае да кара: E31
в момента съм на косъм да покажа ключа на ключалката 

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Не сте сами
В Плевен - редовно на язовира
В София - редовно на Копитото, няма такава красота
Във Варна - долу на Рапонги
Ако засечете бяло купенце, аз съм

В Плевен - редовно на язовира

В София - редовно на Копитото, няма такава красота

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
аз отдавна не съм го правил, но ми липсва и се ослушвам за маршрути 
като я взех, за две вечери навъртях 600 км, само градско в София
иначе Копитото е чудна дестинация, но мен повече ме радва да се бутам из малките улички ...

като я взех, за две вечери навъртях 600 км, само градско в София

иначе Копитото е чудна дестинация, но мен повече ме радва да се бутам из малките улички ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
И аз да се присъединя към групата. Обичам безцелно да се возя на където ми видят очите, без значение градско или извън. Случвало ми се е да тръгна на кафе с приятели в София и да осъмна призори в Бургас или Сандански и др. А гледките около София не мога да изброя колко пъти съм се катерил по "Копитото", Кокаляне, Панчарево, Бистрица и тем подобни скришни места
Явно си е масов спорт в нашия форум

M3 E92 написа:Не сте сами![]()
В Плевен - редовно на язовира![]()
В София - редовно на Копитото, няма такава красота![]()
Явно си е масов спорт в нашия форум

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Чат-пат вечер след работа като съм на кеф си избирам някой по-обиколен маршрут до нас... 

Si non confectus, non reficiat.