Дезоморфин ... и въобще наркотиците ...без клипове и снимки!
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
Дезоморфин ... и въобще наркотиците ...без клипове и снимки!
С оглед на това ,че наркотиците присъстват дори и тук в форума , какво знаете за този вид наркотик?
Аз тази вечер , сефте чух за него ,но като се разрових в интернет гледам то няква страшна работа.В Русия много масова употреба , а тоя наркотик има някви много страшни последствия.Разлагане на тъканите и отделяне от костите , има дори клипове в интернет на такива лица ... отврат работа , пази Боже да не идва насам ...
(ся хипарите , остейте тревата настрана , всички я пушим запознати сме с нея , нека по-сериозно )
"Темата се отключва, но БЕЗ да пускате гнусни клипове и/или снимки. Ако някой все пак реши да го пренебрегне и да пусне някой клип или снимка, да е наясно, че в следващите часове след поста ще се "сдобие" с 1 месец BAN."
Аз тази вечер , сефте чух за него ,но като се разрових в интернет гледам то няква страшна работа.В Русия много масова употреба , а тоя наркотик има някви много страшни последствия.Разлагане на тъканите и отделяне от костите , има дори клипове в интернет на такива лица ... отврат работа , пази Боже да не идва насам ...

(ся хипарите , остейте тревата настрана , всички я пушим запознати сме с нея , нека по-сериозно )
"Темата се отключва, но БЕЗ да пускате гнусни клипове и/или снимки. Ако някой все пак реши да го пренебрегне и да пусне някой клип или снимка, да е наясно, че в следващите часове след поста ще се "сдобие" с 1 месец BAN."
Последна промяна svilgg на 02 Дек 2011, 12:06, променена общо 8 пъти
Re: Дезоморфин ... и въобще наркотиците ...
Ужас,.. и аз за първи път го чувам
дай някой клип да видим за какво става въпрос.
Не искам да звуча крайно, но май това е най-гадния порок, който обикновенно е с фатален край.
п.п. отврат.........

Не искам да звуча крайно, но май това е най-гадния порок, който обикновенно е с фатален край.
п.п. отврат.........

Последна промяна Витанов на 02 Дек 2011, 2:02, променена общо 1 път
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Ако искате да изкарате нощта с хубав сън Ви съветвам да не отваряте секция "Изображения" , когато напишете въпросното нещо в търсачката на гугъл , съветвам Ви най - приятелски наистина. Относно това "нещо" , честно казано и аз го чух сега за пръв път. И реално като се замисля главата не ми го побира и не може да ми асимилира мисълта какви хора си причиняват подобно нещо , просто не мога. Тъжно е , много е тъжно. А още по - тъжното , е че хора печелят пари на гърба на цялата тази ........ дори не мога да намеря подходяща дума.
Ако има подрастващи колеги , които четат - моля Ви , спортувайте , карайте коли , занимавайте се с жени , пушете цигари ако щете , но никога , ама никога не посягайте към нещо подобно живота е един път не си заслужава да го изпуснете. Казвам Ви го като бивш активен спортист , който никога не е употребявал подобни неща , спорта е най - хубавото нещо , което можете да направите със себе си. Най - хубавото чувство е да станеш сутрин в перфектна форма , а не да се чувстваш като боклук през целият си живот.........
Ако има подрастващи колеги , които четат - моля Ви , спортувайте , карайте коли , занимавайте се с жени , пушете цигари ако щете , но никога , ама никога не посягайте към нещо подобно живота е един път не си заслужава да го изпуснете. Казвам Ви го като бивш активен спортист , който никога не е употребявал подобни неща , спорта е най - хубавото нещо , което можете да направите със себе си. Най - хубавото чувство е да станеш сутрин в перфектна форма , а не да се чувстваш като боклук през целият си живот.........
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Дезоморфинът* е синтетичен наркотичен аналгетик, разработен при опит да се намери заместител на морфина. В резултат на проведените изследвания обаче е установено, че веществото предизвиква по-силна зависимост дори и от самия морфин, поради което дезоморфинът не намира приложение в медицината като обезболяващо средство.
Междувременно редица наркотично зависими го ползват като силен опиат. “Епидемията” от дезоморфин-зависими се разпространява изключително бързо благодарение на лесната му достъпност и ниската цена. Веществото може да се извлече в домашни условия от редица достъпни в бита препарати и лекарства.
При това дезоморфинът убива много бързо, дори и в сравнение с хероина. Необратими промени в организма на приемащия веществото се наблюдават още след първия месец след пристрастяването. Болните, които са пристрастени отдавна, не се поддават на лечение, съвременната медицина е способна само да отложи за кратко смъртта им. При тях се наблюдават масивни увреждания на тъканите на крайниците и вътрешни некрози и кръвоизливи. Тези хора на практика са живи трупове, на които вече не може да се помогне.
Хората, които взимат тази “химия” обикновено живеят от 3 до 6 месеца – човекът изгнива жив и буквално се разпада на части. Тези хора вече не могат да бъдат спасени, възможно е само мъките им да бъдат облекчени и смъртта им да се отложи с няколко месеца.
За приготвянето* на дезоморфин се ползват изключително агресивни химични средства. Например средства за отпушване на канали, както и фосфор. В домашни условия е практически невъзможно наркотичният препарат да бъде „прочистен” от тези съставки и част от отровните химикали, киселини и основи проникват в кръвта, разрушавайки кръвоносните съдове и вътрешните органи. Първо се увреждат черният дроб и бъбреците, а на местата на инжектирането се появяват трудно заздравяващи рани. Токсичните вещества се натрупват в крайниците, краката почерняват, възпалените рани стават повече и по-обширни и дълбоки. Скоро се стига и до смърт. Дезоморфинът е особено опасен поради това, че предизвиква доста бърза морална и физическа деградация. Вътрешните органи не успяват да се справят с постоянно постъпващите в организма отровни вещества и престават да изпълняват функциите си. Употребявалите продължително време дезоморфин хора приличат на зомбита – телата им са покрити със загнили рани и некротично почернели тъкани. Тъй като наркотикът обикновено поразява на първо място краката, тези хора ходят трудно и изпитват силни болки. По критерии „бързо вкарване в гроба” и „най-неприятна смърт” дезоморфинът е истински рекордьор.
* Уточнявам допълнително - дезоморфин, извлечен в лабораторни условия НЯМА! Ако някой ви го предложи в "чист" вид, това означава, че си го е правил сам в кухнята или в гаража. От всичките боклуци, които ползва за това и по претупания начин, по който може да го направи. Не че в чист вид е по-добре, но имайте предвид, че ще си биете отгоре на всичкото И сода каустик, И фосфор, и какво ли още не...
* Братушките му викат на дезоморфина "крокодил". Т.е. крокодил=дезоморфин. Както и да го нарекат, не си го бийте просто ей-така! В сравнение с това (от гледна точка на пристрастяване и фатални последици) хероинът е кока-кола...
* Въпреки името си, дезоморфинът има мноооого далечна връзка с морфина (химически и практически-действащо погледнато), така че НЕ СИ МИСЛЕТЕ, че дезоморфин е равно на морфин.
* Моля всеки, почувствал се заинтригуван или разтревожен от проблема да разпрати инфото до всеки един свой познат от "рисковата" група (наркотично зависими; хаотично ориентирани пубертети; хора, склонни да пробват НЕЩО, без да проучват издълбоко какво взимат и др.), за да избегнем или ограничим разпространяването на тази проказа у нас. ПРЕВЪРНЕ ЛИ СЕ В БИЗНЕС, ЩЕ Е МНОГО ПО-ТРУДНО!
* По повод "бизнеса" - четох коментар в руски форум от жена, която "вари" дезоморфин. Искала да спре, но местните ченгета я заплашили с какво ли не. И продължава! Нека не се стига до голямо търсене, иначе става страшно...
който почне да друса с това, започва да гние докато е жив от краката нагоре в буквалния смисъл ...
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Ужас
Това наистина не е четиво за преди лягане, а картинки не съм и търсил, че не знам на какво ще попадна... Дано да не навлезе на пазара, че не ми се мисли. Ниската му цена е предпоставка за злоупотреба, да не дава Господ!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Там го ползват, щото могат да си го правят сами.
Тва колко тъп трябва да си да друсаш не знам направо
Тва колко тъп трябва да си да друсаш не знам направо

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Почват с
за да докажат, че не са задръстеняци, после идва ред на амфетки и други таблетки, после хероинец и други такива неща и накрая стават като в "Живите мъртви".

Никой не мое ма връне на селу!
- skoklev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6
Дезоморфин ... и въобще наркотиците ...
Една от най-грозните гледки е като напишеш "crocodile drug" в YouTube ...
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Както в останалите 90% убива не самото наркотично вещество като цяло, ами кофти примесите в него, използвани по икономически причини (увеличаване на количеството, намаляване на производствените разходи)... Това като водка Ахелой и водка Смирнофф, да речем!
Ако някои иска - купува си 10 литра в пластмасова туба за 8 лева, или 700 мл за 32 лева... Или си прави собствена водка!
Пил съм и трите вида, има голяма разлика!
А за снимките...Снимките на зависим от каквото и да било човек са винаги брутални! Преди 2 месеца видях на живо съседа ми на село - напил се и заспал с цигара - пожар! Онова което изнесоха в чаршаф беше изключително по-неприятно от снимките на тези наркомани...

А за снимките...Снимките на зависим от каквото и да било човек са винаги брутални! Преди 2 месеца видях на живо съседа ми на село - напил се и заспал с цигара - пожар! Онова което изнесоха в чаршаф беше изключително по-неприятно от снимките на тези наркомани...
Без страх, без спирачка!
saleen написа:Почват сза да докажат, че не са задръстеняци, после идва ред на амфетки и други таблетки, после хероинец и други такива неща и накрая стават като в "Живите мъртви".
За да докажеш, че не си задръстеняк почваш с цигари и пиене...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Няма по-голям наркотик от секса и добрата храна,само към това съм пристрастен!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
pampo написа:saleen написа:Почват сза да докажат, че не са задръстеняци, после идва ред на амфетки и други таблетки, после хероинец и други такива неща и накрая стават като в "Живите мъртви".
За да докажеш, че не си задръстеняк почваш с цигари и пиене...
Цигарите и пиенето са за 10 годишните...
Никой не мое ма връне на селу!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Снимките са брутални бе 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Ако това да си гледаш кокала на ръката не може да те откаже от дрогата - лоша работа.
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
А аз си мислех че зомбитата са художествена измислица на Холивуд.......Не вярвах че има по-голяма гадост от хероина, но това е направо извън всякакви граници!

40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3