Дезоморфин ... и въобще наркотиците ...без клипове и снимки!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Дезоморфин ... и въобще наркотиците ...без клипове и снимки!

Мнение от svilgg » 02 Дек 2011, 1:32

С оглед на това ,че наркотиците присъстват дори и тук в форума , какво знаете за този вид наркотик?
Аз тази вечер , сефте чух за него ,но като се разрових в интернет гледам то няква страшна работа.В Русия много масова употреба , а тоя наркотик има някви много страшни последствия.Разлагане на тъканите и отделяне от костите , има дори клипове в интернет на такива лица ... отврат работа , пази Боже да не идва насам ... :censored:

(ся хипарите , остейте тревата настрана , всички я пушим запознати сме с нея , нека по-сериозно )

"Темата се отключва, но БЕЗ да пускате гнусни клипове и/или снимки. Ако някой все пак реши да го пренебрегне и да пусне някой клип или снимка, да е наясно, че в следващите часове след поста ще се "сдобие" с 1 месец BAN."
Последна промяна svilgg на 02 Дек 2011, 12:06, променена общо 8 пъти
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Дезоморфин ... и въобще наркотиците ...

Мнение от Витанов » 02 Дек 2011, 1:50

Ужас,.. и аз за първи път го чувам :confused: дай някой клип да видим за какво става въпрос.

Не искам да звуча крайно, но май това е най-гадния порок, който обикновенно е с фатален край.

п.п. отврат......... :banghead:
Последна промяна Витанов на 02 Дек 2011, 2:02, променена общо 1 път
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 02 Дек 2011, 2:02

Ако искате да изкарате нощта с хубав сън Ви съветвам да не отваряте секция "Изображения" , когато напишете въпросното нещо в търсачката на гугъл , съветвам Ви най - приятелски наистина. Относно това "нещо" , честно казано и аз го чух сега за пръв път. И реално като се замисля главата не ми го побира и не може да ми асимилира мисълта какви хора си причиняват подобно нещо , просто не мога. Тъжно е , много е тъжно. А още по - тъжното , е че хора печелят пари на гърба на цялата тази ........ дори не мога да намеря подходяща дума.
Ако има подрастващи колеги , които четат - моля Ви , спортувайте , карайте коли , занимавайте се с жени , пушете цигари ако щете , но никога , ама никога не посягайте към нещо подобно живота е един път не си заслужава да го изпуснете. Казвам Ви го като бивш активен спортист , който никога не е употребявал подобни неща , спорта е най - хубавото нещо , което можете да направите със себе си. Най - хубавото чувство е да станеш сутрин в перфектна форма , а не да се чувстваш като боклук през целият си живот.........
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 02 Дек 2011, 2:08

Дезоморфинът* е синтетичен наркотичен аналгетик, разработен при опит да се намери заместител на морфина. В резултат на проведените изследвания обаче е установено, че веществото предизвиква по-силна зависимост дори и от самия морфин, поради което дезоморфинът не намира приложение в медицината като обезболяващо средство.

Междувременно редица наркотично зависими го ползват като силен опиат. “Епидемията” от дезоморфин-зависими се разпространява изключително бързо благодарение на лесната му достъпност и ниската цена. Веществото може да се извлече в домашни условия от редица достъпни в бита препарати и лекарства.

При това дезоморфинът убива много бързо, дори и в сравнение с хероина. Необратими промени в организма на приемащия веществото се наблюдават още след първия месец след пристрастяването. Болните, които са пристрастени отдавна, не се поддават на лечение, съвременната медицина е способна само да отложи за кратко смъртта им. При тях се наблюдават масивни увреждания на тъканите на крайниците и вътрешни некрози и кръвоизливи. Тези хора на практика са живи трупове, на които вече не може да се помогне.

Хората, които взимат тази “химия” обикновено живеят от 3 до 6 месеца – човекът изгнива жив и буквално се разпада на части. Тези хора вече не могат да бъдат спасени, възможно е само мъките им да бъдат облекчени и смъртта им да се отложи с няколко месеца.

За приготвянето* на дезоморфин се ползват изключително агресивни химични средства. Например средства за отпушване на канали, както и фосфор. В домашни условия е практически невъзможно наркотичният препарат да бъде „прочистен” от тези съставки и част от отровните химикали, киселини и основи проникват в кръвта, разрушавайки кръвоносните съдове и вътрешните органи. Първо се увреждат черният дроб и бъбреците, а на местата на инжектирането се появяват трудно заздравяващи рани. Токсичните вещества се натрупват в крайниците, краката почерняват, възпалените рани стават повече и по-обширни и дълбоки. Скоро се стига и до смърт. Дезоморфинът е особено опасен поради това, че предизвиква доста бърза морална и физическа деградация. Вътрешните органи не успяват да се справят с постоянно постъпващите в организма отровни вещества и престават да изпълняват функциите си. Употребявалите продължително време дезоморфин хора приличат на зомбита – телата им са покрити със загнили рани и некротично почернели тъкани. Тъй като наркотикът обикновено поразява на първо място краката, тези хора ходят трудно и изпитват силни болки. По критерии „бързо вкарване в гроба” и „най-неприятна смърт” дезоморфинът е истински рекордьор.

* Уточнявам допълнително - дезоморфин, извлечен в лабораторни условия НЯМА! Ако някой ви го предложи в "чист" вид, това означава, че си го е правил сам в кухнята или в гаража. От всичките боклуци, които ползва за това и по претупания начин, по който може да го направи. Не че в чист вид е по-добре, но имайте предвид, че ще си биете отгоре на всичкото И сода каустик, И фосфор, и какво ли още не...

* Братушките му викат на дезоморфина "крокодил". Т.е. крокодил=дезоморфин. Както и да го нарекат, не си го бийте просто ей-така! В сравнение с това (от гледна точка на пристрастяване и фатални последици) хероинът е кока-кола...

* Въпреки името си, дезоморфинът има мноооого далечна връзка с морфина (химически и практически-действащо погледнато), така че НЕ СИ МИСЛЕТЕ, че дезоморфин е равно на морфин.
* Моля всеки, почувствал се заинтригуван или разтревожен от проблема да разпрати инфото до всеки един свой познат от "рисковата" група (наркотично зависими; хаотично ориентирани пубертети; хора, склонни да пробват НЕЩО, без да проучват издълбоко какво взимат и др.), за да избегнем или ограничим разпространяването на тази проказа у нас. ПРЕВЪРНЕ ЛИ СЕ В БИЗНЕС, ЩЕ Е МНОГО ПО-ТРУДНО!

* По повод "бизнеса" - четох коментар в руски форум от жена, която "вари" дезоморфин. Искала да спре, но местните ченгета я заплашили с какво ли не. И продължава! Нека не се стига до голямо търсене, иначе става страшно...

който почне да друса с това, започва да гние докато е жив от краката нагоре в буквалния смисъл ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 02 Дек 2011, 2:54

Ужас :confused: Това наистина не е четиво за преди лягане, а картинки не съм и търсил, че не знам на какво ще попадна... Дано да не навлезе на пазара, че не ми се мисли. Ниската му цена е предпоставка за злоупотреба, да не дава Господ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 02 Дек 2011, 8:55

Там го ползват, щото могат да си го правят сами.
Тва колко тъп трябва да си да друсаш не знам направо :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 02 Дек 2011, 9:19

Почват с :weed: за да докажат, че не са задръстеняци, после идва ред на амфетки и други таблетки, после хероинец и други такива неща и накрая стават като в "Живите мъртви".
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6

Дезоморфин ... и въобще наркотиците ...

Мнение от skoklev » 02 Дек 2011, 9:28

Една от най-грозните гледки е като напишеш "crocodile drug" в YouTube ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 02 Дек 2011, 10:11

Както в останалите 90% убива не самото наркотично вещество като цяло, ами кофти примесите в него, използвани по икономически причини (увеличаване на количеството, намаляване на производствените разходи)... Това като водка Ахелой и водка Смирнофф, да речем! :) Ако някои иска - купува си 10 литра в пластмасова туба за 8 лева, или 700 мл за 32 лева... Или си прави собствена водка! ;) Пил съм и трите вида, има голяма разлика! :mhihi:

А за снимките...Снимките на зависим от каквото и да било човек са винаги брутални! Преди 2 месеца видях на живо съседа ми на село - напил се и заспал с цигара - пожар! Онова което изнесоха в чаршаф беше изключително по-неприятно от снимките на тези наркомани...
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 02 Дек 2011, 10:33

saleen написа:Почват с :weed: за да докажат, че не са задръстеняци, после идва ред на амфетки и други таблетки, после хероинец и други такива неща и накрая стават като в "Живите мъртви".

За да докажеш, че не си задръстеняк почваш с цигари и пиене...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 02 Дек 2011, 10:47

Няма по-голям наркотик от секса и добрата храна,само към това съм пристрастен!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 02 Дек 2011, 10:57

pampo написа:
saleen написа:Почват с :weed: за да докажат, че не са задръстеняци, после идва ред на амфетки и други таблетки, после хероинец и други такива неща и накрая стават като в "Живите мъртви".

За да докажеш, че не си задръстеняк почваш с цигари и пиене...

Цигарите и пиенето са за 10 годишните...
Никой не мое ма връне на селу!

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 02 Дек 2011, 11:16

Снимките са брутални бе :censored:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 02 Дек 2011, 11:26

Ако това да си гледаш кокала на ръката не може да те откаже от дрогата - лоша работа.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 02 Дек 2011, 11:41

А аз си мислех че зомбитата са художествена измислица на Холивуд.......Не вярвах че има по-голяма гадост от хероина, но това е направо извън всякакви граници!
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата