Болка в коляното.
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Болка в коляното.
Колеги тъй като тука има много спортисти а днес ми се появи неприятен проблем реших да пусна тема евентуално ако някой може да помогне.
Днес цял ден ме боли крака под капачката (пищяла май че) особено като ходя на моменти имам чувството, че ще ми потдаде крака и ще падна, нещо като остра болка дето ме хваща за 2-3 секунди, после е ОК, после пак се появява и така. Вчера всичко беше 6 точки. Не съм го удрял и не съм го усуквал скоро и не съм претърпявал сериозна травма никога на този крак. Даже в момента имам чувството, че този крак ми е по-студен от другия. Някой имал ли е нещо подобно да даде съвет как да го оправя и евентуално какво е и от какво е станало?
Темата малко не е свързана с БМВ, но пък има сума теми без особен смисъл в този раздел, така че моята няма да пречи.
Днес цял ден ме боли крака под капачката (пищяла май че) особено като ходя на моменти имам чувството, че ще ми потдаде крака и ще падна, нещо като остра болка дето ме хваща за 2-3 секунди, после е ОК, после пак се появява и така. Вчера всичко беше 6 точки. Не съм го удрял и не съм го усуквал скоро и не съм претърпявал сериозна травма никога на този крак. Даже в момента имам чувството, че този крак ми е по-студен от другия. Някой имал ли е нещо подобно да даде съвет как да го оправя и евентуално какво е и от какво е станало?
Темата малко не е свързана с БМВ, но пък има сума теми без особен смисъл в този раздел, така че моята няма да пречи.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Re: Болка в коляното.
Колега така както го обясняваш ми прилича на прещипан нерв но по добре отиди на лекар защото тук можем само да гадаем...
Натоварвал ли си го по някакъв специфичен начин?
Примерно държал ли си го свит дълго време или нещо подобно?
Поздрави
Натоварвал ли си го по някакъв специфичен начин?
Примерно държал ли си го свит дълго време или нещо подобно?
Поздрави

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Да доста често го държа свит, какво ощо може да има това? И сега да поясня не го чувствам студен ами леко изтръпнал.
П.С. Забравих да спомена, че болка нямам като си мърдам крака както и мога да го мърдам на където си пожелая без да ме заболи... но просто все едно вътре в него боли нещо, а като ходя направо ми иде да падна.
П.С. Забравих да спомена, че болка нямам като си мърдам крака както и мога да го мърдам на където си пожелая без да ме заболи... но просто все едно вътре в него боли нещо, а като ходя направо ми иде да падна.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-
Колега диагноза и лечение може да ти даде само лекар. Ние само можем да гадаем.
Според мен е някой нерв.
Според мен е някой нерв.
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
Преди време си претоварих кръста и близо две седмици стъпалото на единия крак си го чувствах като изтръпнало.Може да е от кръста,обаче лекар ще ти каже най-добре 

- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
Колега ходи на лекар и аз съм така,но при мене е от сериозна травма+усукване с 50 кила торба цимент на рамо и се направих на мъж и 2та пъти и не ходих на лекар и така си ми остана и са се превързвам като мумия кат доиде зима.. та иди да те видят

- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
А как си спал колега , аз един път бях заспал с единия ми крак извън завивката (спах на доста студено място) и после сигурно 5 дена ме преболяваше когато правех нещо по рязко някое свиване и т.н.,
иначе аз имам един интересен проблем цял живот , като клякам ми "хрускат" колената , няма значение с тежести или без , правилно или по някакъв измислен начин , изпил съм всичките добавки на света от прости калции и т.н. до animal pack и orange triad специално с елементи които пазят костната структура , хрущяли , и тем подобни , но все нямам време да ида на лекар за тоя ми проблем
иначе аз имам един интересен проблем цял живот , като клякам ми "хрускат" колената , няма значение с тежести или без , правилно или по някакъв измислен начин , изпил съм всичките добавки на света от прости калции и т.н. до animal pack и orange triad специално с елементи които пазят костната структура , хрущяли , и тем подобни , но все нямам време да ида на лекар за тоя ми проблем

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
това с пукащите колена го имам и аз... ама съм си над 100 кила, та може би множко идват на коленцата - ако и ти си така, може да има нещо вярно.... но надали
иначе проблеми със стави са неотложни и трябва да е обърне внимание, че...

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Колеги по спомен тоя същия крак ме е наболявал така и преди време, переодично през 1-2 години или месеци, не помня вече, но сякъш като днес не ме е болял толкова, да имам чувството, че ще падна.
И пак казвам - нямам травми на тоя крак нито скорошни нито предишни, преди имах проблеми с килата и не се движех много, но това беше преди години, сега се движа редовно и крака не ме болят освен ако не ги претоваря от движение.
Нямам идея как съм спал. По принцип като стоя на компютъра лежа по гръб със свити крака за упора на компа. Вчера всичко беше 6 - ни болки, ни нищо, а днес съм като мумия, мога да мърдам, ама като тръгна да ходя повече от 2-3 мин. и получавам нещо като пристъп на болка в крака и все едно умалява за 2-3 секунди, после си ходя нормално и леко боли и така до следващия "пристъп".
И пак казвам - нямам травми на тоя крак нито скорошни нито предишни, преди имах проблеми с килата и не се движех много, но това беше преди години, сега се движа редовно и крака не ме болят освен ако не ги претоваря от движение.
Нямам идея как съм спал. По принцип като стоя на компютъра лежа по гръб със свити крака за упора на компа. Вчера всичко беше 6 - ни болки, ни нищо, а днес съм като мумия, мога да мърдам, ама като тръгна да ходя повече от 2-3 мин. и получавам нещо като пристъп на болка в крака и все едно умалява за 2-3 секунди, после си ходя нормално и леко боли и така до следващия "пристъп".
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Неприятно е много да те болят колената...
Сега лошия вариянт е да имаш калциране...но бащами от това че много време прекарваш я клекнал я пълзейки беше започнало да се получава такова нещо. Това, че те е наболвал и преди е като аларма при образуване на такова нещо. Но да повторя ТОВА е предположение направи едно изследване да не се притесняваш, че на млади години проблеми с колената не е гот.
Сега лошия вариянт е да имаш калциране...но бащами от това че много време прекарваш я клекнал я пълзейки беше започнало да се получава такова нещо. Това, че те е наболвал и преди е като аларма при образуване на такова нещо. Но да повторя ТОВА е предположение направи едно изследване да не се притесняваш, че на млади години проблеми с колената не е гот.

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
За лекари да чукна на дърво дано не ми се налага да мисля и да ходя, все пак това почна да ме боли днес и мисля, че няма причина да ходя на лекар, колкото и несериозно да звучи. А последния път когато ме е боляло така е било може би преди 2-3 или повече години, щом нямам никакъв спомен кога точно е било.
И колега, не ме боли КОЛЯНОТО, ами костта под него към стъпалото - пищяла
В коляното не усещам болка. Може би заглавието на темата ми подвежда, но чак сега се сетих за името на костта.
И колега, не ме боли КОЛЯНОТО, ами костта под него към стъпалото - пищяла

- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
Механджията написа:това с пукащите колена го имам и аз... ама съм си над 100 кила, та може би множко идват на коленцата - ако и ти си така, може да има нещо вярно.... но надали![]()
75 кила бях сега вече съм паднал до 69 след операции и боледувания , интересното е че са ми пукали като не съм правил нищо , еднакво си пукаха когато ходех маняшката на фитнес и се зорех с доста сериозни тежести и упражнения и добавки , все си пукат така... , смисъл не е нещо което съм предизвикал с дадена промяна в нещо

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
вариант 1 нерв, аз имам същия проблем, но имам и тежка контузия, и м исе появява като е студено или стане влажно, също и ако изстине коляното се получава, дръж го на топло не го натоварвай, ще ти мине топъл душ един аспирин и пиши утре как си
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Мерси за идеята одеве си взех горещ душ и по-специално си загрявах областта където ме боли, преди да легна ще пия и един аспирин и утре ще пиша как е.
не искам да те плаша,но по обясненията ти ми се струва ,че е изхабен хрущял
Не е страшно,но боли зверски,особено при промяна на времето...Ако не отмине бързо-ходи при травматолог.

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2