"Какъв си ти, че да караш BMW" или.....
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Yojimbo
- кандидат ентусиаст
-
"Какъв си ти, че да караш BMW" или.....
Изнервен съм! Изнервен и бесен!
Как може да сме толкова тесногръд и ограничен народ? Как може като ни се вгнезди в кухите главици едно предубеждение, да си мрем на ината, че това е вярното и нищо друго. Как може още да се смята, че неможе кой да е в тази държава/да ни е жива и здрава/ да кара BMW, че за да можеш трябва да си нещо по-така или поне чичко паричко с по-яко вратле.
Как така където и на който и да кажа, че ще си продавам 20 годишното OPEL-че, ще посъбера пари, ще изтегля и заемче и ще си купя едно прекрасно, намазано баварче, започва почти еднотипно ореваване на идеята. "...ама как BMW!?!?...не ти трябва такава кола...беден си неможеш да я подържаш....ще ти я откраднат...знаеш ли колко гори....вземи си VW...AUDI...японка". Е да ама не, неискам, искам BMW.
Горяла много. Колко много? "...ами много.." казват. А аз така и така почвам : Няма кола която да не гори и както я караш така и ще ти гори. Намерих ФЕНСАЙТА на BMW/
браво на вас
/ ,четох там това и това, изтеглих технически характеристики и се оказва, че не горят толкова много. И не и не те си знаят едно - горят та горят.
Беден съм бил за такава кола. Че защо да съм беден?!? Нормален работещ човек съм със редовна и що-годе прилична заплата. Да не са от злато тия BMW-та? И пак се почва - четох това, четох онова, цените на частите са такива и такива. Ако се наложи няма да ям и пак ще си оправя колата. Неверниците си остават непоклатими в убежденията си.
Щели да я откраднат. Че какво не се краде в наши дни?!? .....Абе не ми се приказва вече. Изтърка ми се езика от обяснеия.
А просто искам да изпълня една юношеска мечта - да карам мое си BMW.
Опасявам се, че вече сме забравили как да се борим за мечтите си и как да ги отстояваме когато ги постигнем
Благодаря за вниманието.
Как може да сме толкова тесногръд и ограничен народ? Как може като ни се вгнезди в кухите главици едно предубеждение, да си мрем на ината, че това е вярното и нищо друго. Как може още да се смята, че неможе кой да е в тази държава/да ни е жива и здрава/ да кара BMW, че за да можеш трябва да си нещо по-така или поне чичко паричко с по-яко вратле.
Как така където и на който и да кажа, че ще си продавам 20 годишното OPEL-че, ще посъбера пари, ще изтегля и заемче и ще си купя едно прекрасно, намазано баварче, започва почти еднотипно ореваване на идеята. "...ама как BMW!?!?...не ти трябва такава кола...беден си неможеш да я подържаш....ще ти я откраднат...знаеш ли колко гори....вземи си VW...AUDI...японка". Е да ама не, неискам, искам BMW.
Горяла много. Колко много? "...ами много.." казват. А аз така и така почвам : Няма кола която да не гори и както я караш така и ще ти гори. Намерих ФЕНСАЙТА на BMW/

Беден съм бил за такава кола. Че защо да съм беден?!? Нормален работещ човек съм със редовна и що-годе прилична заплата. Да не са от злато тия BMW-та? И пак се почва - четох това, четох онова, цените на частите са такива и такива. Ако се наложи няма да ям и пак ще си оправя колата. Неверниците си остават непоклатими в убежденията си.
Щели да я откраднат. Че какво не се краде в наши дни?!? .....Абе не ми се приказва вече. Изтърка ми се езика от обяснеия.
Опасявам се, че вече сме забравили как да се борим за мечтите си и как да ги отстояваме когато ги постигнем

Благодаря за вниманието.
Колкото повече, толкова повече.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
СЛЕДВАЙ МЕЧТИТЕ СИ 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
постоянно ги слушам тия тъпни... кой, какво, чул, видял, бил се возил някога, много горяло, на шофьорите на БМВ трябвало да им е гадно и да плащат повече, а пък е и опасно задното, ще се блъснеш някъде, зимата какво ще правиш... истината е, че това не е кола за всеки
, иска си грамотно отношеие. щом си решил продължавай смело напред към мечтите си...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
мен ако питаш"Я ГО ДУХАЙ" брачет 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Факт е, че за да поддържаш, което и да е БМВ си трябват не малко кинти.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Re: "Какъв си ти, че да караш BMW" или.....
Yojimbo написа:Изнервен съм! Изнервен и бесен!
Горяла много. Колко много? "...ами много.." казват. А аз така и така почвам : Няма кола която да не гори и както я караш така и ще ти гори. Намерих ФЕНСАЙТА на BMW/браво на вас
/ ,четох там това и това, изтеглих технически характеристики и се оказва, че не горят толкова много. И не и не те си знаят едно - горят та горят.
Опасявам се, че вече сме забравили как да се борим за мечтите си и как да ги отстояваме когато ги постигнем![]()
Благодаря за вниманието.
Еййй баш така си е, ма като ми разправят и на мен колко не вървят, как предното е най доброто, колко харчат и че един фар бил незнам си колко побеснявам! Ама свикнах и сега като ми кажат така, отговора е един: Карайте си великите коли (VW, Audi, Opel или квопто е там) и ни оставете нас простите хора

- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
Винаги трябва да вземаш това което искаш.Когато се возих на BMW за първи път ,то беше едно Е21 и беше колега на баща ми който караше доста атрактивно,то не бяха пергели и пързаляне и когато слезнах от BMW-тос още треперещи крака
първите ми думи към баща ми бяха - И аз искам такава кола! и след време баща ми тегли заем и купи така мечтаното BMW E30 316i е не е най-бързото ама карам BMW и много познати мрънкаха да си купуваме опел(тая марка никога няма да я напиша с големи букви
) и ква стана тя накрая ний си караме BMW-то, а те ся са чудят как да си продадат опелите щото зеха да им падат задните мостове
.
Затова взимай BMW и дано сполучиш някое читаво и да го караш мнооооооогоооо.

Затова взимай BMW и дано сполучиш някое читаво и да го караш мнооооооогоооо.
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
Пич прави това което ти е на сърце,повечето хора дават само акъл,а пък като ги погледнеш са пълни мизерници.Аз никой не слушам и с никой не споря ,просто отивам и правя това което аз искам.Тъй че купувай си бмв ,и им еби майката на хората.Даже се басирам ,че някоя жена ти говори такива глупости,те жените са такива, могат да те погребат
Последна промяна evans на 19 Яну 2006, 22:58, променена общо 3 пъти
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Много ми харесва изказването на МАДПЕТЙО преди време
"И СИ КАЗАХ,ЧЕ ЩЕ ИМАМ БМВ ДОРИ И ДА НЕ Е В ДВИЖЕНИЕ"
Това е моя коментар по темата ти.БМВ е магия не марка
"И СИ КАЗАХ,ЧЕ ЩЕ ИМАМ БМВ ДОРИ И ДА НЕ Е В ДВИЖЕНИЕ"
Това е моя коментар по темата ти.БМВ е магия не марка

ТДС - Турбо Див Селянин
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
madpetio написа:СЛЕДВАЙ МЕЧТИТЕ СИ

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Аз в нашия край чувам такива работи:
Абе мани ги тез каруци,много са тромави,много горят,много са му скъпи частите,много се чупят......Купи си едно голфче 2-ка дизелче и заспиваш!А това го змам от личен опит:
Едана 3-ка като возия ме кефи повече от една S-класа(Е30 и W126),возил съм се в Е30 318i и 316i->малеее най ме кефи 3-тия зъб като почне от 3000 оборота и до 6500 направо изпадам в безсъзнание и на всяка смяна на предавките докато съединителя е в действие си отдъхвам и после като почне пак да ускорява ми спира дъха и изпадам в транс.....и тези осещания ги имам като пътник,а какво ли е да караш някоя M-Power баварка???За разход по мое наблюдение при нормално културно каране не минава 10-литра(това за 4-цилиндровите 3-ки),вуйчо ми от 8-години кара Е30 318i М40 пази го като учите си и за толкова време си е смениил само едни гумички който държът гърнето->понеже не бяха оригинални му струваха 2лв.И това ако е скъпа поддръжка......BMW-то си го беше докарал от Германия.Това е от мен,чакам с нетърпение да се здобия с една 6-цилиндрова Е30-ка(колата на мечтите ми)и каквото и да ми говорят страста си остава,просто слушам сърцето си!!!
Абе мани ги тез каруци,много са тромави,много горят,много са му скъпи частите,много се чупят......Купи си едно голфче 2-ка дизелче и заспиваш!А това го змам от личен опит:
Едана 3-ка като возия ме кефи повече от една S-класа(Е30 и W126),возил съм се в Е30 318i и 316i->малеее най ме кефи 3-тия зъб като почне от 3000 оборота и до 6500 направо изпадам в безсъзнание и на всяка смяна на предавките докато съединителя е в действие си отдъхвам и после като почне пак да ускорява ми спира дъха и изпадам в транс.....и тези осещания ги имам като пътник,а какво ли е да караш някоя M-Power баварка???За разход по мое наблюдение при нормално културно каране не минава 10-литра(това за 4-цилиндровите 3-ки),вуйчо ми от 8-години кара Е30 318i М40 пази го като учите си и за толкова време си е смениил само едни гумички който държът гърнето->понеже не бяха оригинални му струваха 2лв.И това ако е скъпа поддръжка......BMW-то си го беше докарал от Германия.Това е от мен,чакам с нетърпение да се здобия с една 6-цилиндрова Е30-ка(колата на мечтите ми)и каквото и да ми говорят страста си остава,просто слушам сърцето си!!!
Да притежавам и да карам БМВ ми стана мечта от както почнах да следя писанията във форума. Следя го от доста време и съм проследил много потребители-юзъри
какви впечетления имат за колата и за поведението й, стана време да започна шофьорски курсове не ми трябваше много за да избера да ги карам на е36 316, разбира се в самото начало си помислих страхотен автомобил несравним но това беше едва 3-тата или 4-тата кола на която се качвам. След като минах няколко учебни часа стигнах до извода, че тази кола въобще не е подържана и може да бъде в далеч по добро състояние. Когато приключвах обучението си колата беше приведена в що годе добър вид и управлението и стана удоволствие. Стана време за изпита, взех го успешно и сега карам друга кола за съжаление не е бмв нито пък е моя. За да постигнеш мечтата си и да притежаваш кола от любимата ти марка трябва да се постараеш доста. Защото ако за някой колата е предмет и средство за придвижване,то за други е страст и състоянието й колкото по добро е то, като имаш заслуги то да е такова ти доставя страхотни емоции.

55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4