резервация през booking.com ?
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
резервация през booking.com ?
въпроса ми е сигурен ли е сайта, някой ползвал ли го е и има ли проблеми с него? има ли някакви тънки моменти (подробностите със ситния шрифт...)
booking.com

booking.com

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Re: резервация през booking.com ?
Сигурен е сайтът. Никога не съм имала проблем с book-ването през него 

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
((:BuKcu:)) написа:Сигурен е сайтът. Никога не съм имала проблем с book-ването през него
+1

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
((:BuKcu:)) написа:Сигурен е сайтът. Никога не съм имала проблем с book-ването през него
+44

Няколко пъти съм го ползвал за резервации и всичко е точно. Основно за пътувания в чужбинско.
И хубавото е, че където е имало някакви неуредици от страна на хотела, и споменеш че ще опишеш всичко в ревю на booking.com, веднага се намира решение на проблема.
Дори за догодина имаме оферта за безплатна почивка в Тасос, заради дребни неуредици в хотела.
И хубавото е, че където е имало някакви неуредици от страна на хотела, и споменеш че ще опишеш всичко в ревю на booking.com, веднага се намира решение на проблема.
Дори за догодина имаме оферта за безплатна почивка в Тасос, заради дребни неуредици в хотела.
Само внимайва колега, чети внимателно кое къде как
Сега самия сайт не е виновен в случая, който ще опиша, но все пак.
Познат от Бразилия ни идва на гости в София , но нямаше резервация та пътьом от летището му търсихме нещо. Та 3* хотели и не много мизерни хостели се намираха за около 50-60лв. Човека остана малко изненадан , защото си мислел че са по-евтини ... отваря ми боокинг.ком и там каква изненада - масово хостели в София по 5 Евро
Викам си, сигурно са некакви специални промоции за чужденци, щото аз на рецепция не знам да има , дори и да е най-голямата дупка в София, за 10лв нощувката. Та се зачетох по-подробно и - изненада - 5 Евро, ама настанен в стая за 30 човека
То ясно, че тея "промоции" са ги пуснали наши измамни хотелиерчета, ама защо пък и в самия сайт ги допускат ... за мен това си е измама. Та просто чети с дребните шрифтове цени, условия за настаняване и прочие и няма да имаш проблеми 

Сега самия сайт не е виновен в случая, който ще опиша, но все пак.
Познат от Бразилия ни идва на гости в София , но нямаше резервация та пътьом от летището му търсихме нещо. Та 3* хотели и не много мизерни хостели се намираха за около 50-60лв. Човека остана малко изненадан , защото си мислел че са по-евтини ... отваря ми боокинг.ком и там каква изненада - масово хостели в София по 5 Евро

Не Мы такие, Жизнь такая
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
В евтините хралупи в Лондон, е много често срещано стая по 10- човека, ама не за 5 евро, ами за 50, в Испания и Португалия има за по 20евро. И аз се чудя каква е измамата...
Взимал съм чрез тях 20 пъти и никога не е имало проблем. Един път нямаше места и ме прехвърлиха в по-скъп хотел на пълен пансион, вместо на платения полу. Платиха такси и т.н. до него.
Взимал съм чрез тях 20 пъти и никога не е имало проблем. Един път нямаше места и ме прехвърлиха в по-скъп хотел на пълен пансион, вместо на платения полу. Платиха такси и т.н. до него.
- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
Сайта е железен!! Ползвам го постоянно и винаги съм оставал доволен! 

- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
vlad0 написа:и кое е измамата ? Нали са го написали
С дребния шрифт

Не Мы такие, Жизнь такая
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Чети всичко по два пъти !
Сайта е ползван от мен , моето семейство и приятели.
Проблеми досега не съм имал.
НО за да си наясно при евентуални спънки - чети всичко и си знай правата!
Независимо за какво става въпрос обезщетения при самолетни билети , права и условия при рент-а-кар , правмощия на хотели ....
Просто си чети всичко!
Сайта е ползван от мен , моето семейство и приятели.
Проблеми досега не съм имал.
НО за да си наясно при евентуални спънки - чети всичко и си знай правата!
Независимо за какво става въпрос обезщетения при самолетни билети , права и условия при рент-а-кар , правмощия на хотели ....
Просто си чети всичко!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
15 мнения
• Страница 1 от 1