А ако утре стане -40 ?
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

не знам ама в
софия в момента е -12.8
бургас -16.1
варна -17
и така нататък....
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Утре,вдругиден "веселбата" ще е пълна
На Варненлии не им завиждам,колкото пъти съм бил там в сезона на зимните гуми,доста малко коли съм видял оборудвани както подобава
Дано няма инциденти
Имам едно предложение а именно,всеки съвсем откровенно да си каже как се е държал автомобила му след първоначален старт на двигателя и по-специялно за какво време и до каква степен е заработило отоплението на купето
Георги Пенчев

На Варненлии не им завиждам,колкото пъти съм бил там в сезона на зимните гуми,доста малко коли съм видял оборудвани както подобава

Имам едно предложение а именно,всеки съвсем откровенно да си каже как се е държал автомобила му след първоначален старт на двигателя и по-специялно за какво време и до каква степен е заработило отоплението на купето

Георги Пенчев
- RS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: скрап
Добро предложение!
23.01.2006 7,45 часа сутринта в София -10.
Запали на 3-4-то завъртане и за около 5мин. докато изчистя снега излезе от синята зона. След две къстовища(500м) пуснах парното, че ми беше леко хладно
......имаше ефект.
23.01.2006 7,45 часа сутринта в София -10.
Запали на 3-4-то завъртане и за около 5мин. докато изчистя снега излезе от синята зона. След две къстовища(500м) пуснах парното, че ми беше леко хладно

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Хмм ...как се държеше колата ли
едвам запали тъпия дизел ,после изгасна,после пак едвам запали ,мачкам газта а оборотите пак си падат и пак гасне...така няколко пъти ....по едно време закрепих положението....ходих на гости на сестра ми ....не успя да загрее....хладничко си беше вътре:mhihi:
...навръщане същото........кво да го правиш дизел от Рено

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
обогатител имаш ли и мойта прави така като е студено ама като го дръпна и няма грижи изчакваш ли да подгреят свещите

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Yojimbo
- кандидат ентусиаст
-
Какви -40, какви 5 лева? На нас ни трябва и половината и сме загубени. В 00:45 в Стара Загора е -12,5 и духа отвратително, няма и грам сняг само сух студ. Докато се прибера от гостито до нас/5-6 мин. пеш/ измръзнах и се удървих целия въпреки, че бях опакован като пашкул.
А колкото до колата - на мойто OPEL-че с мижаво 1,2 двигателче съм му сложил акумулатор 60A/h и нямам проблем. Врътва си може малко да се поколебае, но все пак си пали лесно. На 5-тия километър си духа топло ама вече съм пристигнал на работа
А колкото до колата - на мойто OPEL-че с мижаво 1,2 двигателче съм му сложил акумулатор 60A/h и нямам проблем. Врътва си може малко да се поколебае, но все пак си пали лесно. На 5-тия километър си духа топло ама вече съм пристигнал на работа

Колкото повече, толкова повече.
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Не знам дали вие го правите тоя намер ма моито БМВ го паля сутрин на -15,-18 и то без да влизам в колата без да пипам нищо пресягам се и вратвам ключа(вече няколко баса печеля(дано не прстане да го прави)с тоя номер, и всички ме гледат много странно имам и един приятел с БМВ и неговото го владее тоя номер, направо ви казвам голям кеф да се забавляваш за сметка не тези дет кюфкат
)и то е запалило и почвам да си чистя снега от колата щот при нас го има в изобилие и така около 10 - 15 мин кат се кача вече ми пуска топло какво да изка човек от една кола повече
П.С. Може да сам единствен случай ма сам влюбен в таз кола, карам още три служебни няма да ви обеснявам как се палят сутрин

П.С. Може да сам единствен случай ма сам влюбен в таз кола, карам още три служебни няма да ви обеснявам как се палят сутрин

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
сутрина на -17 половин оборот и запали (иначе пали и на четвърт
) само че дори с натиснат съединител се чувства как по бавно върти, усетих дори първия километър как скоростния лост е малко по стегнат, ясно маслото на скоростите му се е отразила ниската температура...единствено уплътненията бяха леко залепнали, други забележки нямам към колицата 

Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
БМВ-то запали от удар (не беше палено от петък), самоче почна духа неква топлинка чак към студ. град
190 - тката не искА да откине, а нивата не съм я опитвал

190 - тката не искА да откине, а нивата не съм я опитвал

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
24.01 в 08:30 някъде при -14 на един оборот и запали без проблем. Работеше перфектно до моста за аерогарата съм карал само на 3 та до 2800 оборота, на печатницата горе започна да вее леко топло. На моста над алея Яворов бях потен 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз след 2 дена на едно място,днес завъртях и директно запалих.На 10-тата минута взех да се усмихвам,много съм зиморничав мамка му
При около -14 С ,видях,че на 5 минута въздуха се умъртвява а на около 10-тата вече духа топличко ...
Георги Пенчев

Георги Пенчев
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2