Форд ли бе или BMW

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
Мечтае да кара: E30 кабрио с V8

Форд ли бе или BMW

Мнение от liort » 24 Яну 2006, 0:11

Току що гледах едно предаване по Mtv Pimp in my ride с XZIBIT .
Ta какво направих , взеха форд ескорт USA модел 1991г , автоматик , 2(3) врати. Ама много грозно НЕЩО направо :puke: :puke: .
От пред му инсталираха бъбреци , броня от М3 Е36 и задна броняи ,фарое еинджал аис . А стоповете от Мерцедес С класа.
Какво ви е мнението за такива експерименти ?
Честно казано аз не го одобрих, и се чудя как може тези хора от лест коуст къстам , едни от най-добрите в USA фирми за тунинг ,да правят такива ПРИРОДНИ ГРЕШКИ .
Последна промяна liort на 24 Яну 2006, 3:00, променена общо 1 път
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_mania » 24 Яну 2006, 0:22

Мдаа,и аз съм го гледала това.те редовно го повтарят.Иначе според мене не стана лошо "БМВ"-то,макар че от друга гледна точка това си беше чиста гавра с БМВ :( Поне аз така мисля
Изображение

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3

Мнение от Гецата » 24 Яну 2006, 1:01

Ако ще от седма серия даму сложат фарове си остава форд
п.с. В Плевен има един пасат с бъбреци от е36 като го видя :puke:
Изображение
"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от jk » 24 Яну 2006, 1:09

Ти мани пасата... тука има една жигула :mhihi:

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3

Мнение от Гецата » 24 Яну 2006, 1:14

Най интересното е че пасата е дошъл така от Италия
Изображение
"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от liort » 24 Яну 2006, 1:45

Според мен , това е доказателство , "че циганията" в иновациите :mhihi: на тунинговане не присъства само в БГ.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 24 Яну 2006, 3:23

има още мнооооого векове да ги стигнем тея циганчета който може да не бият с пачки по главите от тука до америка та и обратно :)
а и съмнява ме там да се мисли като по нашенски малко ограничено и доста просто .. просто хората си праят фън ;)

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 24 Яну 2006, 4:03

liort написа:Според мен , това е доказателство , "че циганията" в иновациите :mhihi: на тунинговане не присъства само в БГ.

Ооо, ма то това си е факт. Селяци дал господ. Аз трябва да се разходя из Брисбейн с фото апарат някой ден, да видите вие що е грозна кола. Най тъжното е че в БГ кат видя некой голф, супер грозен си викам, ок, човека няма пари, не може да го напарави по свестно, ама тука нямат извинение.

А иначе на тема пимп май райд, само и единствено разбират от уредби, НИЩО ДРУГО. Вообще не ми ги хвалете тез негри. Трее да идат да отворят бранш в Перник, ще избият рибата. :mhihi:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от liort » 24 Яну 2006, 12:28

bam_bam с фразата , че циганията в .............. не присъства само в БГ. имах предвит за самостоятелни тунинги .
А не за хората от лест коуст кустам , все пак ако колата ти мине от там след напускане на сервиза тя мигновенно става с доста хилядарки по скъричка .
Просто тези хора са едни от най-добрите в USA.

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 24 Яну 2006, 15:24

WeiSTD написа:
liort написа:Според мен , това е доказателство , "че циганията" в иновациите :mhihi: на тунинговане не присъства само в БГ.

Ооо, ма то това си е факт. Селяци дал господ. Аз трябва да се разходя из Брисбейн с фото апарат някой ден, да видите вие що е грозна кола. Най тъжното е че в БГ кат видя некой голф, супер грозен си викам, ок, човека няма пари, не може да го напарави по свестно, ама тука нямат извинение.

А иначе на тема пимп май райд, само и единствено разбират от уредби, НИЩО ДРУГО. Вообще не ми ги хвалете тез негри. Трее да идат да отворят бранш в Перник, ще избият рибата. :mhihi:

айде да разбират малко повече от нашенските профани ;) мисля че са много добри тея негри но просто за някои коли наистина не им достига вкуса ;)
Изображение

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 24 Яну 2006, 16:38

SuPeR_FLY написа:
WeiSTD написа:

айде да разбират малко повече от нашенските профани ;) мисля че са много добри тея негри но просто за някои коли наистина не им достига вкуса ;)

Проблема не е дали са добри или не, проблема е че не правят нищо хубаво. Аз до сега не съм видял една кола излезнала от пимп май райд която бих карал. Може да е имало 1 -2, просто не съм ги видял. . . . .

Плюс това, Българина има едно изказване . . . ако не става с пари, става с МНООООГО ПАРИ!

Айде ми дайте 20 бона да похарча на Е28цата да видите вие кво означава автомобил след това. Можете да сте сигурни че няма да има картинки на пламъци . . . пламъците ще са истински, излизайки от ауспуха . . .

Па негрите нека си се друсат там с 20кВ уредбите и хидравликите. :mhihi:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 24 Яну 2006, 17:04

мда има хора, които си купуват коли да се возят има и хора, които си купуват коли да ги карат. и съм сигурен, че едните никога няма да разберат другите...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 24 Яну 2006, 17:19

WeiSTD написа:
SuPeR_FLY написа:
WeiSTD написа:

Проблема не е дали са добри или не, проблема е че не правят нищо хубаво. Аз до сега не съм видял една кола излезнала от пимп май райд която бих карал. Може да е имало 1 -2, просто не съм ги видял. . . . .

Плюс това, Българина има едно изказване . . . ако не става с пари, става с МНООООГО ПАРИ!

Айде ми дайте 20 бона да похарча на Е28цата да видите вие кво означава автомобил след това. Можете да сте сигурни че няма да има картинки на пламъци . . . пламъците ще са истински, излизайки от ауспуха . . .

Па негрите нека си се друсат там с 20кВ уредбите и хидравликите. :mhihi:

aaa има има...
мустанг ли беше, какво ли, едно небесно синьо...
направиха го перфектно, без излишни КРИЛА ... :mhihi:
:twisted: :twisted:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 24 Яну 2006, 17:33

Мустанга пак го осраха с няк'фи от тея техните гнусни джанти..
единственото нещо което направиха читаво беше един черен пикап.. мноо зловещ.. ма иначе всичко останало им е гнус.Един ден гледах пимп май райд ЮК версията.. и там на някъф арабин ли беше къф беше му напрайха голф 2ката :mhihi: .. и пак беше се едно да излезеш тук в ст.дград и ще видиш 10 такива.Единственото хубаво бяха седлаките.. струваха по 6к лири едната.. :shock:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 24 Яну 2006, 22:41

ем и аз това викам мноу са добри в правенето ама акъл няма братче :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата