Търся хакер
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
Търся хакер
Хакнаха ми акаунта на фейсбук а аз като пълния идиот имах еднакви пароли на него и на мейла си. В момента нямам достъп до тях.
Пишете ми на лично
Пишете ми на лично
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Re: Търся хакер
И на мен ми бяха еднакви и на мен ми го направиха този номер. Влизаш във фейсбуги-то, като си въведеш старата парола ти казва - паролата ви е сменена еди-кой-си ден в еди-колко-си часа, и ако не помниш промяната да кликнеш на един зададен линк. Вече съм забравил какво имаше на този линк, но като попълниш всичко ти изпраща нова парола на и-мейла. На и-мейла пак кликаш на забравена парола, въвеждаш си рожденна дата, таен въпрос / отговор и си ти. После си правиш различни паролите, сменяш си тайния въпрос и отговор отново за по-сигурно и така. Дано да съм ти помогнал. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
.. а ако не си си изчистил домашния компютър от вируси пак ти хакват всичко на следващия ден.
търси вируса по комповете от които си си чел пощата или фейса.
търси вируса по комповете от които си си чел пощата или фейса.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Не е задължително да му подслушват компа(не че не е вариант де). Поща в АБВ с лесен отговор на тайния въпрос е ключът към злоупотребата в повечето случаи
Но и преинсталацията (или най-малко сканиране с няколко антивирусни) е задължително в такъв случай!

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Yanko Petrov написа:Не е задължително да му подслушват компа(не че не е вариант де). Поща в АБВ с лесен отговор на тайния въпрос е ключът към злоупотребата в повечето случаиНо и преинсталацията (или най-малко сканиране с няколко антивирусни) е задължително в такъв случай!

При мен беше от това - еднакви пароли на двете места + лесен таен въпрос и отговор. Тайния ми въпрос беше "dadada" и отговора съответно "nenene"

Успех.
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
Затова да ви даде малко акъл батко ви Янко
При всеки опит за влизане в профила ми във фейсбук ми идва смс на телефона с код, който ако не го напиша в полето на страницата на фейса, не мога да вляза в профила дори и с вярна парола
Има опция за записване на машината (компа) и ако го запишеш като познато устройство, не ти иска код. Ако ида на зала или в някой приятел и искам да си вляза в профила - идва ми смс и след като вляза маркирам, че не искам да записвам машината като познато устройство! Т.е. следващия път ако опитам да вляза - пак смс

Чакам хакерите да ме ударят, при поискване давам и паролата
ПП: Хакването е като покера - използваш грешките на противника в своя полза

Чакам хакерите да ме ударят, при поискване давам и паролата

ПП: Хакването е като покера - използваш грешките на противника в своя полза

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Нещата са лесни,ето ти и вариант в който може да не разбираш много от компютри,но да разбереш кой те е прецакал,значи,ако пощата ти е в абв,обаждаш се на администратора с молба да ти даде служебна парола поради проникване и промяна на сегашната,доказваш му че ти си собственика на кутията,като му цитираш имена,някой имейли които са вътре и тн,колегата администратор ти дава служебна парола и си ти. (изпробвано поне 3 пъти и то успешно.
От там,влизаш в пощата си,гледаш историята на влизанията,гледаш от кое IP са влизали последно,от там го трасираш-има милиони програми,потърси в гугъл,намираш адреса на който е регистриран и вече ако си силно амбициран и попрочетеш за разни програми като "брутус" и тн,може да му отмъстиш доста прилично...
От там,влизаш в пощата си,гледаш историята на влизанията,гледаш от кое IP са влизали последно,от там го трасираш-има милиони програми,потърси в гугъл,намираш адреса на който е регистриран и вече ако си силно амбициран и попрочетеш за разни програми като "брутус" и тн,може да му отмъстиш доста прилично...
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Text message notifications are включени
Този английско-български език ме разби
За по-сигурно използвайте и фалшиви данни във фейса и а бе ве-то. Най-често "хакерите" се оказват приятели, познати и т.н. Ако си ползвате истинските рожденни дати, месторождение и т.н. сте супер лесно "хакваеми".

За по-сигурно използвайте и фалшиви данни във фейса и а бе ве-то. Най-често "хакерите" се оказват приятели, познати и т.н. Ако си ползвате истинските рожденни дати, месторождение и т.н. сте супер лесно "хакваеми".

Усъвършенстван вариант на червея Ramnit е похитил паролите на над 45 хиляди потребители на социалната мрежа Facebook. Вирусът дeйства още от април 2010 г., като атакува файлове с разширения exe, dll и html.
Според експерти от компанията Seculert, вирусът се разпространява през USB флаш, съобщи TechNews. Жертви на обновения Ramnit са основно потребители във Великобритания и Франция.
Цел на киберпрестъпниците, ползващи Ramnit, са на първо място потребителски акаунти, които разчитат на едни и същи пароли за достъп до различни уеб услуги - пощи, социални и корпоративни мрежи и др.
Над 80 хиляди компютъра по света са заразени с Ramnit, според публикация в MSNBC. Заплашени са и банковите данни на потребители, чиито пароли са откраднати от вируса.
Източник:http://it.dir.bg/news.php?id=10253405
Според експерти от компанията Seculert, вирусът се разпространява през USB флаш, съобщи TechNews. Жертви на обновения Ramnit са основно потребители във Великобритания и Франция.
Цел на киберпрестъпниците, ползващи Ramnit, са на първо място потребителски акаунти, които разчитат на едни и същи пароли за достъп до различни уеб услуги - пощи, социални и корпоративни мрежи и др.
Над 80 хиляди компютъра по света са заразени с Ramnit, според публикация в MSNBC. Заплашени са и банковите данни на потребители, чиито пароли са откраднати от вируса.
Източник:http://it.dir.bg/news.php?id=10253405
- D.Stanev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E 36 320i Touring
- Мечтае да кара: Мазерати
- Детайли за колата: Стар чук - сребристо комби Е36 от 96-та.
И на мен ми трябва хакер... ядосаха ме от една социална мрежа и искам малко да ги... хм-м... сещате се. Пак става въпрос за злоупотреба с лични данни.
BMW Crash master
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
На жена ми снощи и на нея и сменили паролата,обаче и на абв-то също и сега драскат някакви глупости,дано житото по-скоро да е на котлона за такива болни мозъци! Ако има човек да разбере кои го прави защото се съмнявам в един човек (не че тои го е направил а може би да е платил на някои хакер..) плащам! 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
boksioraE39 написа:На жена ми снощи и на нея и сменили паролата,обаче и на абв-то също и сега драскат някакви глупости,дано житото по-скоро да е на котлона за такива болни мозъци! Ако има човек да разбере кои го прави защото се съмнявам в един човек (не че тои го е направил а може би да е платил на някои хакер..) плащам!
По някой от описаните начини не можете ли да си възстановите правата?

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
boksioraE39 написа:На жена ми снощи и на нея и сменили паролата,обаче и на абв-то също и сега драскат някакви глупости,дано житото по-скоро да е на котлона за такива болни мозъци! Ако има човек да разбере кои го прави защото се съмнявам в един човек (не че тои го е направил а може би да е платил на някои хакер..) плащам!
Е.Димитров нали каза за АБВ

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
xpl0d написа:boksioraE39 написа:На жена ми снощи и на нея и сменили паролата,обаче и на абв-то също и сега драскат някакви глупости,дано житото по-скоро да е на котлона за такива болни мозъци! Ако има човек да разбере кои го прави защото се съмнявам в един човек (не че тои го е направил а може би да е платил на някои хакер..) плащам!
По някой от описаните начини не можете ли да си възстановите правата?
Пробвахме,не става..

Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
Yanko Petrov написа:boksioraE39 написа:На жена ми снощи и на нея и сменили паролата,обаче и на абв-то също и сега драскат някакви глупости,дано житото по-скоро да е на котлона за такива болни мозъци! Ако има човек да разбере кои го прави защото се съмнявам в един човек (не че тои го е направил а може би да е платил на някои хакер..) плащам!
Е.Димитров нали каза за АБВВъзстановете си пощата и от там профила. След това може да разберете кой е влизал.
Чакам отговор от администратор.

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2