Ъхх...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Ъхх...

Мнение от Витанов » 09 Яну 2012, 16:45

.... :lol:

Майтапа настрана колеги, стигнах до обзавеждането на кухнята с ел. уреди и зациклих тотално.. фурна, котлони, миялна машина, ширм, хладилник , микровълнова.. зачетох що де има форуми и гледам, че хората масово се плюят по марки дето са на доста прилични цени и отдавна на пазара.. преоритет ми е главно качеството и икономичноста, дизайн и такива не ме вълнуват. Нищо не разбирам от такава техника и не искам да си давам парите за боклуци. Ако някой знае нещо.. :dunno:

Благодаря предварително :yes:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Re: Ъхх...

Мнение от RSxRacer » 09 Яну 2012, 16:48

аз в нас всичко съм взел на горение и вече 8 години всичко работи без отказване...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 09 Яну 2012, 16:52

Eurolux!
Teka!
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 09 Яну 2012, 17:04

Това е най доброто http://techno-mix.com/category/181/miel ... ov-katalog , но и цените им са добри
Следва ги AEG
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от deyan-enchev » 09 Яну 2012, 17:05

Това въз основа на лични впечатления ли го написа или чисто ценово?
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 09 Яну 2012, 17:07

RSxRacer написа:аз в нас всичко съм взел на горение и вече 8 години всичко работи без отказване...

И аз съм на горение.. много доволна, единствено аспиратора им, който взех е няква пародия на такъв.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 09 Яну 2012, 17:09

Аз ще заложа на Горение. Имаме такива, купувани преди повече от 5 години в единия апартамент - нямат грешка. Конкретно печка и котлон. За съжаление там ходим рядко вече и само си седят. Пууу.

Печка: Вкъщи сме с модерен Аристон (Хотпойнт) и нещо не съм особено доволен от фурната. Струваше около 1200 лева, а има три функции на кръст и не може да ѝ се даде да пече само отдолу, както и без вентилатор. Ако готвиш, ще знаеш защо е важно.

Иначе котлонът бива, макар че сензорните бутони веднъж се ошашкаха нещо. Хубаво е да има борд, ако нещо се разлее или изкипи - няма да те спаси много, но е предимство, а и не се чупят ръбовете.

Абсорбаторът е идеален, обаче все забравям каква марка е, нищо че е известна. Той поне си заслужава парите. За новите жилища, на които кухнята е набита насред къщата, е особено важно да има добра вентилация.

Хладилник Либхер - няма грешка, тих и икономичен, но за съжаление не е много голям, че колибата е малка :)

Микровълнова не ползваме. Миялната е биологична, дори носи пари вкъщи, пак поради липсата на пространство.
Всичко е електрическо.

Имаше добри отзиви и за Тека - имат магазин на 7-ми километър, който има посттоталитарно работно време.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 09 Яну 2012, 17:12

От няколко години всички големи марки имат заводи при жълтурите и въпреки, уж качествения контрол от марката, всякакъв вид техника с надпис Made in China е боклук! Aко ще да пише AEG, Bosch и прочие, пипали ли са го жълти ръце на 10-тия месец най-късно е в сервиза за сериозен ремонт!!!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 09 Яну 2012, 17:31

sapio написа:Аз ще заложа на Горение. Имаме такива, купувани преди повече от 5 години в единия апартамент - нямат грешка. Конкретно печка и котлон. За съжаление там ходим рядко вече и само си седят. Пууу.

Печка: Вкъщи сме с модерен Аристон (Хотпойнт) и нещо не съм особено доволен от фурната. Струваше около 1200 лева, а има три функции на кръст и не може да ѝ се даде да пече само отдолу, както и без вентилатор. Ако готвиш, ще знаеш защо е важно.

Иначе котлонът бива, макар че сензорните бутони веднъж се ошашкаха нещо. Хубаво е да има борд, ако нещо се разлее или изкипи - няма да те спаси много, но е предимство, а и не се чупят ръбовете.

Абсорбаторът е идеален, обаче все забравям каква марка е, нищо че е известна. Той поне си заслужава парите. За новите жилища, на които кухнята е набита насред къщата, е особено важно да има добра вентилация.

Хладилник Либхер - няма грешка, тих и икономичен, но за съжаление не е много голям, че колибата е малка :)

Микровълнова не ползваме. Миялната е биологична, дори носи пари вкъщи, пак поради липсата на пространство.
Всичко е електрическо.

Имаше добри отзиви и за Тека - имат магазин на 7-ми километър, който има посттоталитарно работно време.

За хладилника либхер ми казаха и на друго място, така че него съм го избрал вече, за фурна и котлони на горение тъкмо разгледах и ми се струват много прилични цени, ако са и толкова качествени колкото казвате мисля че тях ще взема. Тук имам един въпрос относто фурната вградена ли да е ( и котлоните отделно) или да са двете заедно? относно абсорбатора трябва да е доста мощен, щото кухнята е заедно със салона и искам да е нещо изпитано и доказано. На външен вид всички ми харесват :mhihi: миелето е много скъпо, просто няма смисъл да давам 4 хил. за печка дето и от 700 ще ми върши същата работа..

Ще разгледам Тека и Аег, имам време до няколко седмици трябва да съм ги купил.
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 e53 3.0d 218ps
Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
Детайли за колата: Зла печка :D

Мнение от An4oOo » 09 Яну 2012, 17:33

Teka
Miele

Това са марките. Малко по скъпи са, особено Miele-то, но повярвай избиваш си парите 100 пъти. 3 години съм правил кухни. Баща ми се занимава вече 17 :mhihi: Откак ги има на пазара първо това се предлага на клиента. Цена-качество-надеждност.. мисля че е най-доброто. :yes:

П.С. Аспиратора ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с два мотора :yes:
Последна промяна An4oOo на 09 Яну 2012, 17:41, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от deyan-enchev » 09 Яну 2012, 17:40

Аз си купих е тоя Фабер:

http://www.techno-mix.com/product/1326/ ... a-plus-hip

Не само е супер мощен - ползвам го за помещение което е ~25 квадрата, ами и дизайна му позволява супер чист и прибран монтаж.
Сложен на горна линия шкафове, той не се вижда и не е натрапчив. Не се дърпат "чекмеджета" и реално не оказва естетическо влияние върху размера на вратичките на горния ти ред шкафове.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 09 Яну 2012, 17:43

An4oOo написа:Teka
Miele

Това са марките. Малко по скъпи са, особено Miele-то, но повярвай избиваш си парите 100 пъти. 3 години съм правил кухни. Баща ми се занимава вече 17 :mhihi: Откак ги има на пазара първо това се предлага на клиента. Цена-качество-надеждност.. мисля че е най-доброто. :yes:

Съгласен съм и моя майстор ми каза горе долу същото, но и нещо друго ми подхвърли, че не всичката продукция на дадена марка е толкова добра. Примерно бош правят качествени миялни и перални( примерно казвам) Аег да речем правят по-добри микровълнови и хладилници и т.н... с две думи всяка една фирма си има добри и лоши продукти както при автомобилостроенето. Трудна работа, трябваше за да се оженя да не се гърча сега аз с тия задачи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
I am beton!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 09 Яну 2012, 17:48

deyan-enchev написа:Аз си купих е тоя Фабер:

http://www.techno-mix.com/product/1326/ ... a-plus-hip

Не само е супер мощен - ползвам го за помещение което е ~25 квадрата, ами и дизайна му позволява супер чист и прибран монтаж.
Сложен на горна линия шкафове, той не се вижда и не е натрапчив. Не се дърпат "чекмеджета" и реално не оказва естетическо влияние върху размера на вратичките на горния ти ред шкафове.

колко време го ползваш? не е скъп и даже ми се струва по-евтин от другите които гледах. Майстора ми каза , че трябва да търся 1000 m3/h за да е добре. Ще видя дали предлагат от същата марка по мощни абсорбатори, мерси.
I am beton!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от deyan-enchev » 09 Яну 2012, 17:51

Ем, малко го ползвам, чесно да ти кажа, но е с 5г гаранция - ама това е др. тема.
Виж сега, ако ти е голямо помещението може и да ти е 1000м3, има формули за смятане.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 09 Яну 2012, 17:56

гаранцията е добра, ами смятаха го и толкова ми казаха да търся, защото салона бил голям :dunno:
I am beton!

Следваща

Назад към Извън Темата