XBOX 360 и хакване ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

XBOX 360 и хакване ?

Мнение от seven-eight » 12 Яну 2012, 0:59

Понеже знам, че доста хора от форума имат Xbox 360, да питам хаквали ли сте си Xbox-овете ? Аз реших, че тъй като не играя online мога да спестя малко разходи от това и да го хакна(аз и по принцип не го играя много много). Ще записвам игри от замунда. Гледам, че могат да ме баннат от microsoft ама не ме интересува особено.

Някой може ли да помогне с туториал за това как става? :help:

В интернет има страшно много, но гледам повечето са старички и не зная дали няма някаква промяна(общо взето мисълта ми е да ми препоръчате някой, който сте пробвали). Разбрах, че Xbox-a е с Philips-LiteOn 16D4S Drive.

А и още нещо. Кинекта работи ли с хакнат бокс (и игри от замунда разбира се) ?

master of the force
Аватар

Re: XBOX 360 и хакване ?

Мнение от alx » 12 Яну 2012, 1:18

това да имаш хбокс 360 и да не играеш онлайн.. не го разбирам... честно...

има супер игри по $20 .. и онлайн акаунта не е скъп ($5/месец...)

не се занимавай с глупости ами играй евтини (стари) игри онлайн и се радвай на загубеното време... :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 12 Яну 2012, 1:34

alx написа:това да имаш хбокс 360 и да не играеш онлайн.. не го разбирам... честно...

има супер игри по $20 .. и онлайн акаунта не е скъп ($5/месец...)

не се занимавай с глупости ами играй евтини (стари) игри онлайн и се радвай на загубеното време... :)

Да, знам по колко пари е онлайн акаунта(платил съм си за 1 година) и колко струват игрите. Въпроса е, че не го използвам почти. А пък и не знам защо, но ми е по яко на компютъра.
Кинекта обаче много радва :mhihi:

Идеята ми да го е хакна е защото например - излиза новото Call of Duty -тегля го от замунда, играя го няколко часа да го превъртя и забравям. А иначе си заслужава да го купя ако ще играя онлайн. A пък и до колкото знам към края на годината или началото на другата излиза 720. :)

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 12 Яну 2012, 14:26

Аз съм почетен юзър на PS3, която обаче няма да хакна в никакъв случай заради онлайн-а. Но се замислям да взема един xbox и да го хакна или да взема хакнат и да си джиткам на него някои сингъл плейър заглавия. Само че май гаранцията няма да важи след хакчето.

Та и аз се интересувам. Знам за разни хакове под формата на флашки, но някой наистина ако е по-запознат може да синтезира всичко в няколко изречения.

Назад към Извън Темата