моторола отвя конкуренцията
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
моторола отвя конкуренцията
тия дни щях да направя грешката да си взема моторола xt 910 razr или галагски 2, но прочетох че и тях всеки ден трябва да ги зареждам и бързо дръпнах назад. винаги съм странял от т.нар смартфони, все да следя батерията, да не мога да напиша един имейл щот преди тва съм говорил 40мин и да ходя със зарядно на врата, е не благодаря! после тъкмо си виках ще използвам нокиа за 20лв и хартиена карта, гледам в сайта на моторола "най-добрата батерия поставяна някога във смартфон" 21ч време за разговори, 3300 mAh при 9мм дебелина и 145г тежест! ако батерията работи, така както пише, значи моторола удариха кьоравото и при липсата на конкуренция, могат да надминат предишният си "бръснач" - продаден в над 130млн бройки за 4год! мотото им е "Thinner and the longest battery life of any 4G smartphone? The competition doesn’t stand a chance"
ето реклама
http://www.motorola.com/staticfiles/Con ... 0x450.webm
не знам кога ще излезне в ес, но ако се купи от сащ, може ли да се ползва тук?
ето реклама
http://www.motorola.com/staticfiles/Con ... 0x450.webm
не знам кога ще излезне в ес, но ако се купи от сащ, може ли да се ползва тук?
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Re: моторола отвя конкуренцията
Едно зарядно за колата и си готов 

на мен нещо ми е странна тази концепция, техниката нали трябва да е в помощ? а не да не мога да направя 1 разговор! никога не съм разбирал хората, които използват смартфони само за разговори и имат 10 зарядни- тва за мен не е телефон, а тамагочи. а ако пътуваш извън страната? а планина? миналата година по тва време изкарах невероятен късмет, едвам се свързах с планинска спасителна служба с последните 5% батерия на блакберито ми! а цяла вечер се зареждаше и обикновенно държи 3-4 дена батерия и изведнъж падна, кво остава да говорим за "модните" тухли? бих се навил да си взема моторолата, ако батерията й държи поне колкото нокиа е6 (14ч) или 4-5 дена с по 2-3ч разговори на ден, всичко друго е непрактична гъзария, освен ако не ти трябва за работа, другия случай е да обичаш да следваш модните тенденции.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
В смартфоните, големият дисплей е гълтача на батерия..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Kroki написа:В смартфоните, големият дисплей е гълтача на батерия..
Да беше един дисплей само дето гълта ток... 3Г-то гълта по принцип повечко ток, Wi-Fi-то също, стартираните какви ли не програми дето работят на заден план, периодичната проверка за нов мейл или за ъпдейт на прогнозата за времето и още колкото се сетиш неща гълтат излишно енергия- не точно "излишно", но тея неща ги няма при една Нокия 1616 дето изкарва 10 дни, а един смартфон с еднаква батерия я издържи 2 дена, я не... Най-забавно е като пуснеш ГПС да те води- как смуче ток не е истина

Не разбирам как се изисква от телефон дето има повече мощност от половината нетбуци ( и 1/3 от батерията им) да изкарва 3-4 дена с едно зареждане като го товарите здраво

ms написа:Не разбирам как се изисква от телефон дето има повече мощност от половината нетбуци ( и 1/3 от батерията им) да изкарва 3-4 дена с едно зареждане като го товарите здравоЗа мен е задължително само 1 нещо- да издържа батерията 16-18 часа здрава употреба, после ще го заредя... тоест една батерия от 1500мАч трябва да е достатъчна... Ако целта ви е да гледате филми и да си играете игри- вземете си таблет или нетбук, смартфона е за други цели...

И аз искам батерияата да ми държи по 1 седмица, ама искам и да мога във всеки един момент да имам достъп до интернет/работата ми го изисква/ ...
Факт, е обаче, че таблета ми държи повече от телефона

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
"it's not an iphone"
иначе батерията ти се е сринала заради студа. няма решение на този проблем.
иначе батерията ти се е сринала заради студа. няма решение на този проблем.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- айде пак сектите ... няма нуждаsteeN написа:"it's not an iphone"
steeN написа:иначе батерията ти се е сринала заради студа. няма решение на този проблем.
или студа или не е имало мрежа, а търсенето на такава също буквално стопява батерията
първата нокиа, която майка ми си взе беше 5110 през 1998г, ако някой беше казал че 14г по-късно ще има телефон с двуядрен процесор по-мощен от тогавашните компютри, "хард-дискове" с 32гб в телефон! и камера която да снима в hd, щяха да питат от коя планета идва
след още 14г най-вероятно лапетата от 8-клас ще ни смеят колко енергозависими сме били
докато има търсене има и предлагане, а клиентите отдавна са гладни за телефон, който да им върши работа, а не да тичаш за ток на всеки 7-12ч..! и от моторола, ако не блъфират са направили първата стъпка, която според мен ще стартира ново състезание между производилите, както направиха самсунг преди не много отдавна с тяхният амолед дисплей.. а от това само ние клиентите ще намажем, никой няма да иска да си купи вече телефон с 8ч талк-тайм, като има такъв с 21.

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Все си мисля че колегата пуснал темата никога не е имал смартфон.... сменил сьм няколко вече и докато са нови батерията с доста сьрфиране и разговори ми кара по минимум 2 дни... ако не ти харесват тези телефони...вземи си една нокия с фенерче и си свиркай....карат по 7 дни...Като цяло темата е малко глупава.... Утре ще пусна тема... батерията на лаптопа ми пада за 3 часа... ужас... 

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Имало е случай и 4 дни да ми държи батерията на смартфона
ама когато не съм го докосвал. Ако някой извади смартфон с дълго държаща батерия наистина ще отвее конкуренцията.
Не знам точно какво е смартфона. Нещо дето има всичко и никаква работа не можеш да си свършиш с него. Нито навигацията може да те води, защото бързо пада батерията, нито браузърът му е като хората, защото с този тъч скриин брато. Ако е за мейли, то и много по-орязан телефон върши работа. За игри става, но е далеч от PSP. Има много интересни приложения като нивелири, компаси, и разни подобни глупости, но те са неточни и единствено служат да вземеш акъла на някой дето е с Нокиа с фенерче. И да останеш без батерия един час след това. Ако очакваш в екстремни условия някое приложение да ти спаси живота...нъц. Най-млкото ти е паднала батерията и тези машини са толкова чупливи, че ще са първите починали в планината или пустинята. Но смартфоните са безценни за губене на време, като в службата или в училище. Само да имаш зарядно под ръка, защото за 8 часа си трябват два заряда. За това и аз имам смартфон, защото не ми дават да си нося лаптоп в работата и да го ползвам когато няма работа в работата(молете се да няма работа когато съм на работа
)

iliew написа:
никой не ти е опрял пистолет да пишеш в теми, които не ти харесват, освен ако не гледаш на кълбо иле не ме познаваш (а ние не се познаваме), няма как да знаеш кво съм ползвал/ползвам

в коментарите на ревютата на повечето хитови смартфони се виждат въпроси за смяна на оригиналните батерии с такива по-мощни- адски много хора са недовлни и моторола с нейните 3300 mAh зададе нова посока

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Колега въпроса е в това че тия параметри на батерията са доста далеч от истината.Обикновено се оказва че на практика държи така да се каже много по малко.Също капацитета не е особено адекватно мерило тъй като може аналогично устройство с помалка батерия но с по интелигентен софтуер да държи повече.За мен лично въпроса вече е на личен вкус марка и предпочитания щото като купиш и гледаш след 1 месец излязъл нов модел който е похубав че и поефтин .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Моя като го заредя вечерта и го слагам пак на 3тия ден вечерта при малко над "средно" натоварване
А е имало дни, където съм провеждал по 1-2-3 разговора на ден и ми е издържал до 5 дена, но е било защото почти не съм го "тварил" освен въпросните разговори

А е имало дни, където съм провеждал по 1-2-3 разговора на ден и ми е издържал до 5 дена, но е било защото почти не съм го "тварил" освен въпросните разговори

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3