Въпрос относно лупите ??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW X5
Мечтае да кара: BMW G Power

Въпрос относно лупите ??

Мнение от SpaRk0 » 31 Яну 2012, 0:11

Един приятел ми каза, че имало "менте" лупи според него, но и тои не е мн сигурен. И какви видове лупи има, в смисъл има ли пластмасови или стъклени некви такива или са само едни и какви, че не сме наясно ???

Сорри ако въпросите са тъпи, но не сам на "ти" с лупите...
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Re: Въпрос относно лупите ??

Мнение от zzuzi » 31 Яну 2012, 0:23

Лупиии....във фаровете или от тея дет бабите четат вестника с тях?Щото ако е от 1вите-има китайски ментета,които нямат нищо общо с истинските оригинални.Нито светлината е същата,нито нищо-90% са крива пластмаса.Ако питаш за 2рите-там и аз не знам,някоя бабичка да си каже :mhihi:
Изображение Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW X5
Мечтае да кара: BMW G Power

Мнение от SpaRk0 » 31 Яну 2012, 0:28

За 1-вите попитах :yes:
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 31 Яну 2012, 13:51

В оригиналните прожекторни фарове ,лупите са оригинални. В менте фаровете ,лупите са ментета ... Някои ментета светят ,други не чак толкова ... Не е нужно човек да е толкова на "ти" с лупите ,за да осъзнае разликите .Аз пластмасова лупа във фар още не съм виждал,може и да има ...

п.п. М/у другото в доверен сервиз на застрахователна компания съм виждал автърмаркет фар на Е90 ,копие 1:1 с оригиналния valeo .Колата беше ударена от едната страна и се налагаше смяна на фара.Ма като казвам копие,във всеки най-дребен детаил по рефлектор,конструкция на оптичния елемент ,щипки,капаци отзад ,всичко. Ако на челното стъкло не липсваше надписа валео ,няма различаване. Направо се озъбих като ми казаха,че е made in p.r.c Сега колко време ще си запази характеристиките като фар ,е друг въпрос и не се наемам да гадая ,беше чисто нов като го видях... та така с ментетата.
Изображение

Назад към Извън Темата