мойта стана на четвърт ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

мойта стана на четвърт ...

Мнение от CheGevara » 05 Фев 2006, 10:23

... милион километра.
Вчера мислих цял ден с какво да я зарадвам и реших да и купя резервоар супер 100 от OMV! Обещах и до лятото да и подаря нови имплантати, гуменки, свещи, масълце и да я заведа на лекар да я прегледа, дали още я бива. Пожелах и въпреки, че е стара кошница, да е все така запазена и красива за годините си. Все така да се възбужда като ме види (облечен :mhihi: ) и да пали и при -20 градуса.

:yes:

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 05 Фев 2006, 11:08

ЧЕСТИТО !!! моята като стане на 250 000 сигорно ще и е за втори път :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 05 Фев 2006, 12:22

аз пък не бих го отбелязвал чак толкова сериозно защото 250к км за БМВ са нищо ;) се едно да се похвалиш че имаш повече от 2 чаши вкъщи ;)

иначе ми се ще да видя сега къде са ония така наречени олд скуул фенове дето твърдят че новите коли ги правели чупливи, че не можели да изкарат и 5 години, че се скапвали бързо и т.н.

ето една типична представителка на "новото автомобилостроене" вече на 9 години а още е в перфектна форма и няма и помен от това да се превърне в няква дръглива счупена кошница и т.н. и т.н. :)

иначе поздравления за хубавата кола ! :) няма да ти пожелавам да минеш още толкова километри с нея защото знам че вече мислиш за Е60 ;)
но пък пожелавам да мине поне 1 млн, км независимо в чии ръце ще попадне след време, а дотогава - да те радва все така много и начесто както досега ! :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 05 Фев 2006, 13:13

Според мен всичко което се поддържа добре може да издържи доста време ...под добре имам предвид хубави части ... не разни турски ... евтини масла и тн ...

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Sami99 » 05 Фев 2006, 13:24

[quote="DEFLEPPARD"]
иначе ми се ще да видя сега къде са ония така наречени олд скуул фенове дето твърдят че новите коли ги правели чупливи, че не можели да изкарат и 5 години, че се скапвали бързо и т.н.quote]

Като чукне 20г пак ше си говориме :mhihi:

ЧЕ със здраве да си караш още толкова :D
street disorder workshop
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 05 Фев 2006, 14:35

Еее адаш, радвам се за теб :D :D :D Колата е слънчева отвсякъде :!: Само "мръсна газ" :twisted: :mhihi: :mhihi:

Май трябваше да сформираме едно състезаниице по А8 да видим дали има разлика от 1/4 и 1/2 милионни автомобили :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Деф-, знаеш къде се кара туринга на Жорето,предполагам се сещаш и къде се обслужва :!: :!: :!: И 3 милиона ще изкара май :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 05 Фев 2006, 14:47

Sami99 написа:Като чукне 20г пак ше си говориме :mhihi:

е да.. първо казвахте "кат стане на 5 ше си говорим" стана на 5.. не си говорихме....
после "кат стане на 10 ше си говорим" стана и на 10... пак не си говорихме...
та ся следва "кат стане на 20...." :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Penchev написа:Деф-, знаеш къде се кара туринга на Жорето,предполагам се сещаш и къде се обслужва И 3 милиона ще изкара май

като слушам такива приказки и се радвам кат малко дете на количка с дистанционно управление :mhihi: а не беше чак толкоз отдавна това време та си го спомням ясно ;) :mhihi:

та... наистина :bowdown: :bowdown: :bowdown: за собственика и автомобила :)
най се радвам на такива хора и коли дето се поддържат и биват поддържани както трябва ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 05 Фев 2006, 14:53

Подари и едно пастиране/полиране (така и не разбрах кое какво е ама...) и едно хубаво измиване на хубава автомивка ... :P

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 08 Фев 2006, 3:22

е те наще талиги къде джиткаме отдавна са ги минали сигурно х2 само че някои лош чичко ни е върнал километражите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 08 Фев 2006, 10:14

ЧЕСТИТО Че :) !

Дано преди следващите 100К се качиш в Е60 8) ;)
Live and let Die!

Назад към Извън Темата