мойта стана на четвърт ...
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
мойта стана на четвърт ...
... милион километра.
Вчера мислих цял ден с какво да я зарадвам и реших да и купя резервоар супер 100 от OMV! Обещах и до лятото да и подаря нови имплантати, гуменки, свещи, масълце и да я заведа на лекар да я прегледа, дали още я бива. Пожелах и въпреки, че е стара кошница, да е все така запазена и красива за годините си. Все така да се възбужда като ме види (облечен
) и да пали и при -20 градуса.

Вчера мислих цял ден с какво да я зарадвам и реших да и купя резервоар супер 100 от OMV! Обещах и до лятото да и подаря нови имплантати, гуменки, свещи, масълце и да я заведа на лекар да я прегледа, дали още я бива. Пожелах и въпреки, че е стара кошница, да е все така запазена и красива за годините си. Все така да се възбужда като ме види (облечен

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
аз пък не бих го отбелязвал чак толкова сериозно защото 250к км за БМВ са нищо
се едно да се похвалиш че имаш повече от 2 чаши вкъщи
иначе ми се ще да видя сега къде са ония така наречени олд скуул фенове дето твърдят че новите коли ги правели чупливи, че не можели да изкарат и 5 години, че се скапвали бързо и т.н.
ето една типична представителка на "новото автомобилостроене" вече на 9 години а още е в перфектна форма и няма и помен от това да се превърне в няква дръглива счупена кошница и т.н. и т.н.
иначе поздравления за хубавата кола !
няма да ти пожелавам да минеш още толкова километри с нея защото знам че вече мислиш за Е60
но пък пожелавам да мине поне 1 млн, км независимо в чии ръце ще попадне след време, а дотогава - да те радва все така много и начесто както досега !

иначе ми се ще да видя сега къде са ония така наречени олд скуул фенове дето твърдят че новите коли ги правели чупливи, че не можели да изкарат и 5 години, че се скапвали бързо и т.н.
ето една типична представителка на "новото автомобилостроене" вече на 9 години а още е в перфектна форма и няма и помен от това да се превърне в няква дръглива счупена кошница и т.н. и т.н.

иначе поздравления за хубавата кола !

но пък пожелавам да мине поне 1 млн, км независимо в чии ръце ще попадне след време, а дотогава - да те радва все така много и начесто както досега !

- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
[quote="DEFLEPPARD"]
иначе ми се ще да видя сега къде са ония така наречени олд скуул фенове дето твърдят че новите коли ги правели чупливи, че не можели да изкарат и 5 години, че се скапвали бързо и т.н.quote]
Като чукне 20г пак ше си говориме
ЧЕ със здраве да си караш още толкова
иначе ми се ще да видя сега къде са ония така наречени олд скуул фенове дето твърдят че новите коли ги правели чупливи, че не можели да изкарат и 5 години, че се скапвали бързо и т.н.quote]
Като чукне 20г пак ше си говориме

ЧЕ със здраве да си караш още толкова

street disorder workshop

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Еее адаш, радвам се за теб
Колата е слънчева отвсякъде
Само "мръсна газ"
Май трябваше да сформираме едно състезаниице по А8 да видим дали има разлика от 1/4 и 1/2 милионни автомобили
Деф-, знаеш къде се кара туринга на Жорето,предполагам се сещаш и къде се обслужва
И 3 милиона ще изкара май
Георги Пенчев

Май трябваше да сформираме едно състезаниице по А8 да видим дали има разлика от 1/4 и 1/2 милионни автомобили

Деф-, знаеш къде се кара туринга на Жорето,предполагам се сещаш и къде се обслужва

Георги Пенчев
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Sami99 написа:Като чукне 20г пак ше си говориме![]()
е да.. първо казвахте "кат стане на 5 ше си говорим" стана на 5.. не си говорихме....
после "кат стане на 10 ше си говорим" стана и на 10... пак не си говорихме...
та ся следва "кат стане на 20...."

Penchev написа:Деф-, знаеш къде се кара туринга на Жорето,предполагам се сещаш и къде се обслужва И 3 милиона ще изкара май
като слушам такива приказки и се радвам кат малко дете на количка с дистанционно управление

та... наистина

най се радвам на такива хора и коли дето се поддържат и биват поддържани както трябва

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
10 мнения
• Страница 1 от 1