PARK BEACH LIMASSOL

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7

PARK BEACH LIMASSOL

Мнение от audi_bulgarian » 04 Фев 2012, 20:51

Колеги,

На сестра ми й предложиха работа в Кипър в хотел "Park Beach" за сезон 2012-та. Камериерка, 6 дни работа, 8-10 часа, 500 евро, осигурено настаняване...

Имам 2 въпроса:

- Има ли някой, който да е работил в този хотел. Разбрах, че персонала са 99% българи и се наемат вече 4-5 години...
- Тази заплата "нормална" ли е за тази работа в Кипър?

Знам, че много колеги работят на острова...А дали някой не е бачкал и на това място?

:bchug:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: PARK BEACH LIMASSOL

Мнение от BadAngel » 04 Фев 2012, 23:39

не знам каква е квалификацията на жена ти..

по принцип е прието след като си тръгнат гостите да оставят бакшиш за камериерката, но не знам до каква степен това е застъпено в кипър..

500 евра.. там не са като 500 евра тук.. а дори и тук това е малко
No bling at the Ring

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 05 Фев 2012, 0:05

BadAngel написа:не знам каква е квалификацията на жена ти..

по принцип е прието след като си тръгнат гостите да оставят бакшиш за камериерката, но не знам до каква степен това е застъпено в кипър..

500 евра.. там не са като 500 евра тук.. а дори и тук това е малко

няма какво да кажеш, ма го казваш...
само не разбрахме какво има общо жената на човека със схемата.. :confused:
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 05 Фев 2012, 0:07

Според мен са малко пари това,ако няма бакшиши разбира се.Ако има и могат с тях да се докарват до към 1000евро ще се ядва ;)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 05 Фев 2012, 0:08

Convertible написа:само не разбрахме какво има общо жената на човека със схемата.. :confused:

сестра :OT:

защо да нямам какво да кажа? аз виждам как се живее тук с 500 евра заплата, а зная, че там е по-скъп живота
No bling at the Ring

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 05 Фев 2012, 0:48

как ще са малко ве 6 дни работни в седмицата и 1 ден почивен това прави 2000 евро на месец без бакшиша къде в България ще направи 3900лв на месец чисти пари,да стяга куфарите и да заминава че с тоя Бойко България няма да я бъде.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 05 Фев 2012, 0:49

vin_diesel написа:как ще са малко ве 6 дни работни в седмицата и 1 ден почивен това прави 2000 евро на месец без бакшиша къде в България ще направи 3900лв на месец чисти пари,да стяга куфарите и да заминава че с тоя Бойко България няма да я бъде.

:kuku: :kuku: :kuku:

500 евра на седмица..
No bling at the Ring

Аватар
Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7

Мнение от audi_bulgarian » 05 Фев 2012, 0:51

BadAngel написа:
vin_diesel написа:как ще са малко ве 6 дни работни в седмицата и 1 ден почивен това прави 2000 евро на месец без бакшиша къде в България ще направи 3900лв на месец чисти пари,да стяга куфарите и да заминава че с тоя Бойко България няма да я бъде.

500 евра на седмица..

На месец ... :roll:
Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 05 Фев 2012, 1:45

audi_bulgarian написа:
BadAngel написа:

500 евра на седмица..

На месец ... :roll:

Предлагат и работа чрез познати там , или за посреднически фирми от БГ става въпрос.
Ако е чрез фирми / защото те обявяват такива заплати/ отваряйте си очите . Ако фирмите се казват Слава 7 или Василев ЕООД непременно да си вземе пари за връщане :mhihi: С други думи да бЕга бързо , ама колкото може по бързо от тях.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е36 320 93г.

Мнение от kjm » 05 Фев 2012, 10:28

BadAngel написа:
Convertible написа:само не разбрахме какво има общо жената на човека със схемата.. :confused:

защо да нямам какво да кажа? аз виждам как се живее тук с 500 евра заплата, а зная, че там е по-скъп живота

живота там е по евтин от България,храна,дрехи и др. дори и горивото е по евтино
ИзображениеДве неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и
Вселената. За второто не съм съвсем сигурен. (А. Айнщаин)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 05 Фев 2012, 12:03

една позната продаваше сладолед за 700 евро на месец в Кипър, та 500 за камериерка малко ми е се струва
www.bmwпрофесори-bg.net

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 4 throttle beast
Детайли за колата: Cosmosschwarz

Мнение от Who » 05 Фев 2012, 13:52

kjm написа:
BadAngel написа:

живота там е по евтин от България,храна,дрехи и др. дори и горивото е по евтино

Момко що така говориш без да си имаш представа ?
1. В кипър е голяма скъпотия спрямо останалия евросъюз (един хляб 2 евро, 1кг. просто сирене е 5 евро, сандвич "дияфора" от 3 евро нагоре, Гиру е от 4,50 евро Кола в кутия 1.20 евро)
2. 500 евро е под минималната заплата определена с закон за страната който в момента е 840 евро
3. тя е момиче което автоматично е равно на повече разходи спрямо мъжете

За бензина по евтин е с няколко цента спрямо тук и това е защото тяхното ДДС е 15%
Моето мнение е ... мацката да не се занимава с тази оферта ... Относно бакшишите англичаните много отъняха с техните лири и сега цепят центовете на две ... казвам го защото те са потенциалните клиенти на въпросния хотел.
40173
The smaller displacement engine recorded less than 9 mpg-US (26 L/100 km; 11 mpg-imp)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 05 Фев 2012, 14:50

горе долу такива са заплатите там. преди 2 години като отидох се хванах в един хотел, бачках едновременно рецепция - пуул бар - ресторант и store keeper, горе долу по 12-14 часа, често и по няколко седмици без почивка и вземах супер смешни пари. описал съм всичко подробно в темата за емиграцията.
според мен, ако не е някоя международна верига, като хилтън и тн. - далече от хотелите! ако поназнайва език (английския по подразбиране, имам предвид да речем руски, който е най-търсен) може да намери далеч по-свястна работа.
ааа, и пропуснах да отбележа - в оня хотел, където работих аз, камериерките+поддръжка, градинари бяха един бг цигански клан, ръководен от таканаречената от мен "алфа-женската". не бяха лоши хора иначе, бяха там за да работят. от тях лошо не съм видял, но бяха цяла коза ностра. и това го има на много места.
като пишеш в търсачката "кипър" ще ти излезе и друга тема, освен "емиграция". там зайо байо беше писал доста.
но сестра ти ако е свястно момиче и с акъла си - не препоръчвам това, което са и предложили!
кипър си е близкия изток... на 400-500 км е от израел, а не се знае иран кога ще са готови с атомната бомба. мои разсъждения де... :mhihi:
шегувам се, но действително там е ташак, това съвсем сериозно!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 4 throttle beast
Детайли за колата: Cosmosschwarz

Мнение от Who » 05 Фев 2012, 22:10

:yes:
kulov написа:горе долу такива са заплатите там. преди 2 години като отидох се хванах в един хотел, бачках едновременно рецепция - пуул бар - ресторант и store keeper, горе долу по 12-14 часа, често и по няколко седмици без почивка и вземах супер смешни пари. описал съм всичко подробно в темата за емиграцията.
според мен, ако не е някоя международна верига, като хилтън и тн. - далече от хотелите! ако поназнайва език (английския по подразбиране, имам предвид да речем руски, който е най-търсен) може да намери далеч по-свястна работа.
ааа, и пропуснах да отбележа - в оня хотел, където работих аз, камериерките+поддръжка, градинари бяха един бг цигански клан, ръководен от таканаречената от мен "алфа-женската". не бяха лоши хора иначе, бяха там за да работят. от тях лошо не съм видял, но бяха цяла коза ностра. и това го има на много места.
като пишеш в търсачката "кипър" ще ти излезе и друга тема, освен "емиграция". там зайо байо беше писал доста.
но сестра ти ако е свястно момиче и с акъла си - не препоръчвам това, което са и предложили!
кипър си е близкия изток... на 400-500 км е от израел, а не се знае иран кога ще са готови с атомната бомба. мои разсъждения де... :mhihi:
шегувам се, но действително там е ташак, това съвсем сериозно!

:yes: Голата истина
40173
The smaller displacement engine recorded less than 9 mpg-US (26 L/100 km; 11 mpg-imp)

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 05 Фев 2012, 23:44

ми че то за тия пари и по нащо черноморие ще работи момичето....тижно е наистина да се бачка за тези пари в чужбина :confused:
bedrock city racing

Следваща

Назад към Извън Темата