PARK BEACH LIMASSOL
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- audi_bulgarian
-
-
- Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7
PARK BEACH LIMASSOL
Колеги,
На сестра ми й предложиха работа в Кипър в хотел "Park Beach" за сезон 2012-та. Камериерка, 6 дни работа, 8-10 часа, 500 евро, осигурено настаняване...
Имам 2 въпроса:
- Има ли някой, който да е работил в този хотел. Разбрах, че персонала са 99% българи и се наемат вече 4-5 години...
- Тази заплата "нормална" ли е за тази работа в Кипър?
Знам, че много колеги работят на острова...А дали някой не е бачкал и на това място?

На сестра ми й предложиха работа в Кипър в хотел "Park Beach" за сезон 2012-та. Камериерка, 6 дни работа, 8-10 часа, 500 евро, осигурено настаняване...
Имам 2 въпроса:
- Има ли някой, който да е работил в този хотел. Разбрах, че персонала са 99% българи и се наемат вече 4-5 години...
- Тази заплата "нормална" ли е за тази работа в Кипър?
Знам, че много колеги работят на острова...А дали някой не е бачкал и на това място?

Re: PARK BEACH LIMASSOL
не знам каква е квалификацията на жена ти..
по принцип е прието след като си тръгнат гостите да оставят бакшиш за камериерката, но не знам до каква степен това е застъпено в кипър..
500 евра.. там не са като 500 евра тук.. а дори и тук това е малко
по принцип е прието след като си тръгнат гостите да оставят бакшиш за камериерката, но не знам до каква степен това е застъпено в кипър..
No bling at the Ring
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
BadAngel написа:не знам каква е квалификацията на жена ти..
няма какво да кажеш, ма го казваш...
само не разбрахме какво има общо жената на човека със схемата..

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Според мен са малко пари това,ако няма бакшиши разбира се.Ако има и могат с тях да се докарват до към 1000евро ще се ядва 

Convertible написа:само не разбрахме какво има общо жената на човека със схемата..
сестра

защо да нямам какво да кажа? аз виждам как се живее тук с 500 евра заплата, а зная, че там е по-скъп живота
No bling at the Ring
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
как ще са малко ве 6 дни работни в седмицата и 1 ден почивен това прави 2000 евро на месец без бакшиша къде в България ще направи 3900лв на месец чисти пари,да стяга куфарите и да заминава че с тоя Бойко България няма да я бъде.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
vin_diesel написа:как ще са малко ве 6 дни работни в седмицата и 1 ден почивен това прави 2000 евро на месец без бакшиша къде в България ще направи 3900лв на месец чисти пари,да стяга куфарите и да заминава че с тоя Бойко България няма да я бъде.

500 евра на седмица..
No bling at the Ring
- audi_bulgarian
-
-
- Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7
BadAngel написа:vin_diesel написа:как ще са малко ве 6 дни работни в седмицата и 1 ден почивен това прави 2000 евро на месец без бакшиша къде в България ще направи 3900лв на месец чисти пари,да стяга куфарите и да заминава че с тоя Бойко България няма да я бъде.
![]()
![]()
![]()
500 евра на седмица..
На месец ...

audi_bulgarian написа:BadAngel написа:vin_diesel написа:как ще са малко ве 6 дни работни в седмицата и 1 ден почивен това прави 2000 евро на месец без бакшиша къде в България ще направи 3900лв на месец чисти пари,да стяга куфарите и да заминава че с тоя Бойко България няма да я бъде.
![]()
![]()
![]()
500 евра на седмица..
На месец ...
Предлагат и работа чрез познати там , или за посреднически фирми от БГ става въпрос.
Ако е чрез фирми / защото те обявяват такива заплати/ отваряйте си очите . Ако фирмите се казват Слава 7 или Василев ЕООД непременно да си вземе пари за връщане

- kjm
- Потребител
-
- Кара: Е36 320 93г.
BadAngel написа:Convertible написа:само не разбрахме какво има общо жената на човека със схемата..
сестра
защо да нямам какво да кажа? аз виждам как се живее тук с 500 евра заплата, а зная, че там е по-скъп живота
живота там е по евтин от България,храна,дрехи и др. дори и горивото е по евтино
една позната продаваше сладолед за 700 евро на месец в Кипър, та 500 за камериерка малко ми е се струва
www.bmwпрофесори-bg.net
- Who
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 4 throttle beast
- Детайли за колата: Cosmosschwarz
kjm написа:BadAngel написа:Convertible написа:само не разбрахме какво има общо жената на човека със схемата..
сестра
живота там е по евтин от България,храна,дрехи и др. дори и горивото е по евтино
Момко що така говориш без да си имаш представа ?
1. В кипър е голяма скъпотия спрямо останалия евросъюз (един хляб 2 евро, 1кг. просто сирене е 5 евро, сандвич "дияфора" от 3 евро нагоре, Гиру е от 4,50 евро Кола в кутия 1.20 евро)
2. 500 евро е под минималната заплата определена с закон за страната който в момента е 840 евро
3. тя е момиче което автоматично е равно на повече разходи спрямо мъжете
За бензина по евтин е с няколко цента спрямо тук и това е защото тяхното ДДС е 15%
Моето мнение е ... мацката да не се занимава с тази оферта ... Относно бакшишите англичаните много отъняха с техните лири и сега цепят центовете на две ... казвам го защото те са потенциалните клиенти на въпросния хотел.
горе долу такива са заплатите там. преди 2 години като отидох се хванах в един хотел, бачках едновременно рецепция - пуул бар - ресторант и store keeper, горе долу по 12-14 часа, често и по няколко седмици без почивка и вземах супер смешни пари. описал съм всичко подробно в темата за емиграцията.
според мен, ако не е някоя международна верига, като хилтън и тн. - далече от хотелите! ако поназнайва език (английския по подразбиране, имам предвид да речем руски, който е най-търсен) може да намери далеч по-свястна работа.
ааа, и пропуснах да отбележа - в оня хотел, където работих аз, камериерките+поддръжка, градинари бяха един бг цигански клан, ръководен от таканаречената от мен "алфа-женската". не бяха лоши хора иначе, бяха там за да работят. от тях лошо не съм видял, но бяха цяла коза ностра. и това го има на много места.
като пишеш в търсачката "кипър" ще ти излезе и друга тема, освен "емиграция". там зайо байо беше писал доста.
но сестра ти ако е свястно момиче и с акъла си - не препоръчвам това, което са и предложили!
кипър си е близкия изток... на 400-500 км е от израел, а не се знае иран кога ще са готови с атомната бомба. мои разсъждения де...
шегувам се, но действително там е ташак, това съвсем сериозно!
според мен, ако не е някоя международна верига, като хилтън и тн. - далече от хотелите! ако поназнайва език (английския по подразбиране, имам предвид да речем руски, който е най-търсен) може да намери далеч по-свястна работа.
ааа, и пропуснах да отбележа - в оня хотел, където работих аз, камериерките+поддръжка, градинари бяха един бг цигански клан, ръководен от таканаречената от мен "алфа-женската". не бяха лоши хора иначе, бяха там за да работят. от тях лошо не съм видял, но бяха цяла коза ностра. и това го има на много места.
като пишеш в търсачката "кипър" ще ти излезе и друга тема, освен "емиграция". там зайо байо беше писал доста.
но сестра ти ако е свястно момиче и с акъла си - не препоръчвам това, което са и предложили!
кипър си е близкия изток... на 400-500 км е от израел, а не се знае иран кога ще са готови с атомната бомба. мои разсъждения де...

- Who
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 4 throttle beast
- Детайли за колата: Cosmosschwarz

kulov написа:горе долу такива са заплатите там. преди 2 години като отидох се хванах в един хотел, бачках едновременно рецепция - пуул бар - ресторант и store keeper, горе долу по 12-14 часа, често и по няколко седмици без почивка и вземах супер смешни пари. описал съм всичко подробно в темата за емиграцията.
кипър си е близкия изток... на 400-500 км е от израел, а не се знае иран кога ще са готови с атомната бомба. мои разсъждения де...![]()

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
ми че то за тия пари и по нащо черноморие ще работи момичето....тижно е наистина да се бачка за тези пари в чужбина 

bedrock city racing
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2