Не пазарувайте от crystal.bg

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: "пъргава" 316-ка
Мечтае да кара: IS-ka

Не пазарувайте от crystal.bg

Мнение от 6per40 » 05 Фев 2012, 0:21

Ситуацията е следната с тези измамници: преди 2 седмици поръчах комплект колие и обици и дойде 2 дни по-късно доставката и съответно си заплатих сумата, която беше в сайта. Отворих пакета и видях, че това което съм поръчал не съвпада с доставеното. От там звъна на човека изпратил ми стоката и той каза да им я върна като те ще ми изпратят другата. Така и направих и връщам аз стоката като вече съм я заплатил и съответно чакам моята си. Минава се една седмица и звъня на същия и ми казва всичко е наред до 2-3 дни е при теб. Минаха се още 4 дни и звъня и никой не вдига. И реших да проверя по гсм номера на сайта 0884 084 337 и виждам, че този е измамил още хора. Звъня днес и телефонът изключен. Аз че няма да си върна парите и че няма да си получа стоката го разбрах, но колеги не поръчвайте нещо, което е свързано с www.crystal.bg или лицето Петър Савов. Офисът е Варненски, поне така пише на сайта. Вече подадох жалба до комисията за защита на потребителя, но нямам никакви очаквания да му наложат санкция. А най-лошото е, чв подаръкът ми трябва спешно и няма къде да го поръчам на друго място.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: Не пазарувайте от crystal.bg

Мнение от randity » 05 Фев 2012, 1:18

Защо не пишеш и на "Господари на Ефира" ? Така като гледам ходят и по някой път оправят работата. А на мен не ми отваря сайта, или ти си го сбъркал или тоя го е спрял :bang:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6per40 » 05 Фев 2012, 1:33

Сайтът вчера си работеше и днес не работи, но още им седи фейсбук страницата Магазин crystal.bg. Няма кой да се занимава с господари на ефира, по-гадното ми е, че този комплект ми трябва както се казва веднага , а по други сайтове не го намерих. С моите пари и с тези на другите прецакани дано си купят лекарства.

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 05 Фев 2012, 1:50

Олио да ги попари. Защо не разгледаш в някой магазин за бижута, може да намериш нещо, което също да ти допадне. Ако имаш път към София, или си тук мога да те упътя към някои магазина за бижута :yes:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 05 Фев 2012, 14:02

Не би трябвало така да се оставят нещата ненаказано! Днес теб - утре друг :roll:
Не го отваря сайта - това са някакви търгаши на дребно .
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 05 Фев 2012, 14:15

laviatan написа:Не би трябвало така да се оставят нещата ненаказано! Днес теб - утре друг :roll:
Не го отваря сайта - това са някакви търгаши на дребно .

:yes: :yes:

Но едно се чудя- не забелязвате ли колко правописни грешки има в сайта :?: аз видя ли такива неща цъкам Х и се махам от там- щом 20 реда не могат да напишат правилно на място което ги рекламира значи са несериозни и не заслужават внимание...

ПС: Сайта се отваря без грижи- що при вас не ще :dunno:
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 05 Фев 2012, 14:33

Аз бях тръгнал да поръчвам бая неща от тея, обаче гледам тва налично онова не е налично и се усъмних. Разрових се малко в гугъла, цъфнаха, че са измекяри и драснах с 200 :mhihi:
Взех си много по-добри неща, на по-добри цени от друг онлайн магазин.
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 05 Фев 2012, 16:54

.bg домейните не се регват на общо основание т.е. в някой известен регистар сайт... така че лесно ще можеш да намериш "собственика" на домейна... най-малкото...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6per40 » 05 Фев 2012, 17:18

Колега, не знам как става , а и не виждам смисъл да се занимавам. Подадох жалба до комисията за защита на потребителите като документите , които предоставих са фактурите от куриерската фирма. Писах и на фейсбук страницата им вчера вечерта, но веднага са ми изтрити коментратие и ми е забранено писането. Докладвах и там, ама съм сигурен, че нищо няма да стане. Поне вие да предадете както се казва нататък за тези измамници, че да не се прецакат други хора. А който иска може да пише, че са измамници на стрницата им, дори и 1 човек да види- то е достатъчно!

xplod - писах ти ЛС.

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 05 Фев 2012, 17:26

Колега, защо да не виждаш смисъл да се занимаваш. И 20лв. да си дал, не са ти паднали от небето. Сега ще им постна на страницата във Фейсбук една храня, но все пак не оставяй нещата така. :yes:
Едит: Ето това им написах на стената, да видим колко време ще изтрае:

Здравейте потребители на Facebook. Искам да изкача огромно разочарование към този сайт. Те са едни лъжци, които имат за цел само и само да Ви прецакат с пари, а вие да не получите своята стока. Защо когато един човек е поръчал нещо, то идва със закъснение, а при отваряне на пратката установява, че това, което му е донесено всъщност не е поискания от него продукт. Да, но вече е късно, защото всичко е платено. Когато се обадите до офиса, те Ви казват да върнете обърканата поръчка и на следващия ден ще получите своята. Този следващ ден са една или две седмици, при което спират, да вдигат телефона.
НЕ ПАЗАРУВАЙТЕ ОТ ТОЗИ САЙТ, ТЕ СА ИЗМАМНИЦИ И КРАДЦИ, ЦЕЛЯЩИ ДА ВЗЕМАТ ВАШИТЕ ПАРИ !!!!!

Според мен ако всеки един от нас колеги напише едно е такова съобщение, ще ги сринем :yes:

Съобщението ми вече е премахнато .. действат бързо :clap: Мисля, че тоя път малко повече ще си поиграят :mhihi: Верно съм голям спамер

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 05 Фев 2012, 17:51

DOMAIN NAME: crystal.bg
requested on: 27/09/2011 10:27:23.065138 EEST
processed from: 27/09/2011 10:27:23.190865 EEST
activated on: 27/09/2011 13:30:45.980891 EEST
expires at: 27/09/2012 00:00:00 EEST
registration status: Registered

REGISTRANT:
Dobromir Ivanov
ZPZ
VARNA, 9009
BULGARIA

ADMINISTRATIVE CONTACT:
Dobromir Ivanov

zhk Trakiya, bl. 283, vh.A
PLOVDIV, 4023
BULGARIA
tel: +359 876 626822
fax:
NIC handle: DI155366

TECHNICAL CONTACT(S):

petar savov

ZPZ
VARNA, 9009
BULGARIA
tel: 0878000333
fax:
NIC handle: PS169097

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6per40 » 05 Фев 2012, 17:59

Колега, мерси това също веднага го пращам на комисията, а за останалото - аз си знам .

Потребител
Аватар

Мнение от crystal.bg » 05 Фев 2012, 18:16

Здравейте,

като служител в магазина си позволявам правото да обесня на всички потребители и клиенти условията и правата на клиентите в Crystal.bg

При объркана поръчка е необходимо клиента да се обади веднага в магазина. Куриера е длъжен да изчака клиента и да отвори пратката пред него. Ако продукта е друг (т.е. объркан) клиента трябва да се обади в магазина за да уведоми за случилото се.
Магазина е задължен веднага да изпрати продукта или да възстанови сумата на клиента.
При изпращането на новия продукт, той се изпраща с обратна разписка в която е описано кратко и точно "За сметка на подателя, получателя трябва да предаде на куриера кутийка сертификат и продукта"
При изплащане на сумата - клиента е необходимо да предаде банкова сметка на магазина където да му бъдат преведени парите.

Моля не позорете името на магазина по този начин.

Нека клиента с обърканата поръчка да се обади в работно време в магазина и ще му бъдат възстановени парите.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 05 Фев 2012, 18:25

facebook спама е почнат :mhihi:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 05 Фев 2012, 18:36

Здравейте потребители на Facebook. Искам да изкача огромно разочарование към този сайт. Те са едни лъжци, които имат за цел само и само да Ви прецакат с пари, а вие да не получите своята стока. Защо когато един човек е поръчал нещо, то идва със закъснение, а при отваряне на пратката установява, че това, което му е донесено всъщност не е поискания от него продукт. Да, но вече е късно, защото всичко е платено. Когато се обадите до офиса, те Ви казват да върнете обърканата поръчка и на следващия ден ще получите своята. Този следващ ден са една или две седмици, при което спират, да вдигат телефона.
НЕ ПАЗАРУВАЙТЕ ОТ ТОЗИ САЙТ, ТЕ СА ИЗМАМНИЦИ И КРАДЦИ, ЦЕЛЯЩИ ДА ВЗЕМАТ ВАШИТЕ ПАРИ !!!!!
Който ми изтрие поста, да му изсъхнат ръчичките !!!

Те това е от мен, копи-пейст с малко допълнение :mhihi:
Успех на колегата, да ги гони до дупка, тяхното мами :ranting:
П.П. Голям спам му ударих, поне работа им отворих яко :mhihi:
Едит... Докладвайте всички страницата, ако не друго :yes:

Следваща

Назад към Извън Темата