Не пазарувайте от crystal.bg
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
Не пазарувайте от crystal.bg
Ситуацията е следната с тези измамници: преди 2 седмици поръчах комплект колие и обици и дойде 2 дни по-късно доставката и съответно си заплатих сумата, която беше в сайта. Отворих пакета и видях, че това което съм поръчал не съвпада с доставеното. От там звъна на човека изпратил ми стоката и той каза да им я върна като те ще ми изпратят другата. Така и направих и връщам аз стоката като вече съм я заплатил и съответно чакам моята си. Минава се една седмица и звъня на същия и ми казва всичко е наред до 2-3 дни е при теб. Минаха се още 4 дни и звъня и никой не вдига. И реших да проверя по гсм номера на сайта 0884 084 337 и виждам, че този е измамил още хора. Звъня днес и телефонът изключен. Аз че няма да си върна парите и че няма да си получа стоката го разбрах, но колеги не поръчвайте нещо, което е свързано с www.crystal.bg или лицето Петър Савов. Офисът е Варненски, поне така пише на сайта. Вече подадох жалба до комисията за защита на потребителя, но нямам никакви очаквания да му наложат санкция. А най-лошото е, чв подаръкът ми трябва спешно и няма къде да го поръчам на друго място.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Не пазарувайте от crystal.bg
Защо не пишеш и на "Господари на Ефира" ? Така като гледам ходят и по някой път оправят работата. А на мен не ми отваря сайта, или ти си го сбъркал или тоя го е спрял 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- 6per40
- младши ентусиаст
-
Сайтът вчера си работеше и днес не работи, но още им седи фейсбук страницата Магазин crystal.bg. Няма кой да се занимава с господари на ефира, по-гадното ми е, че този комплект ми трябва както се казва веднага , а по други сайтове не го намерих. С моите пари и с тези на другите прецакани дано си купят лекарства.
- randity
- Photographer
-
Олио да ги попари. Защо не разгледаш в някой магазин за бижута, може да намериш нещо, което също да ти допадне. Ако имаш път към София, или си тук мога да те упътя към някои магазина за бижута 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Не би трябвало така да се оставят нещата ненаказано! Днес теб - утре друг
Не го отваря сайта - това са някакви търгаши на дребно .

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
laviatan написа:Не би трябвало така да се оставят нещата ненаказано! Днес теб - утре друг![]()

Но едно се чудя- не забелязвате ли колко правописни грешки има в сайта

ПС: Сайта се отваря без грижи- що при вас не ще

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Аз бях тръгнал да поръчвам бая неща от тея, обаче гледам тва налично онова не е налично и се усъмних. Разрових се малко в гугъла, цъфнаха, че са измекяри и драснах с 200
Взех си много по-добри неща, на по-добри цени от друг онлайн магазин.

Взех си много по-добри неща, на по-добри цени от друг онлайн магазин.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
.bg домейните не се регват на общо основание т.е. в някой известен регистар сайт... така че лесно ще можеш да намериш "собственика" на домейна... най-малкото...
- 6per40
- младши ентусиаст
-
Колега, не знам как става , а и не виждам смисъл да се занимавам. Подадох жалба до комисията за защита на потребителите като документите , които предоставих са фактурите от куриерската фирма. Писах и на фейсбук страницата им вчера вечерта, но веднага са ми изтрити коментратие и ми е забранено писането. Докладвах и там, ама съм сигурен, че нищо няма да стане. Поне вие да предадете както се казва нататък за тези измамници, че да не се прецакат други хора. А който иска може да пише, че са измамници на стрницата им, дори и 1 човек да види- то е достатъчно!
xplod - писах ти ЛС.
xplod - писах ти ЛС.
- randity
- Photographer
-
Колега, защо да не виждаш смисъл да се занимаваш. И 20лв. да си дал, не са ти паднали от небето. Сега ще им постна на страницата във Фейсбук една храня, но все пак не оставяй нещата така. 
Едит: Ето това им написах на стената, да видим колко време ще изтрае:
Здравейте потребители на Facebook. Искам да изкача огромно разочарование към този сайт. Те са едни лъжци, които имат за цел само и само да Ви прецакат с пари, а вие да не получите своята стока. Защо когато един човек е поръчал нещо, то идва със закъснение, а при отваряне на пратката установява, че това, което му е донесено всъщност не е поискания от него продукт. Да, но вече е късно, защото всичко е платено. Когато се обадите до офиса, те Ви казват да върнете обърканата поръчка и на следващия ден ще получите своята. Този следващ ден са една или две седмици, при което спират, да вдигат телефона.
НЕ ПАЗАРУВАЙТЕ ОТ ТОЗИ САЙТ, ТЕ СА ИЗМАМНИЦИ И КРАДЦИ, ЦЕЛЯЩИ ДА ВЗЕМАТ ВАШИТЕ ПАРИ !!!!!
Според мен ако всеки един от нас колеги напише едно е такова съобщение, ще ги сринем
Съобщението ми вече е премахнато .. действат бързо
Мисля, че тоя път малко повече ще си поиграят
Верно съм голям спамер

Едит: Ето това им написах на стената, да видим колко време ще изтрае:
Здравейте потребители на Facebook. Искам да изкача огромно разочарование към този сайт. Те са едни лъжци, които имат за цел само и само да Ви прецакат с пари, а вие да не получите своята стока. Защо когато един човек е поръчал нещо, то идва със закъснение, а при отваряне на пратката установява, че това, което му е донесено всъщност не е поискания от него продукт. Да, но вече е късно, защото всичко е платено. Когато се обадите до офиса, те Ви казват да върнете обърканата поръчка и на следващия ден ще получите своята. Този следващ ден са една или две седмици, при което спират, да вдигат телефона.
НЕ ПАЗАРУВАЙТЕ ОТ ТОЗИ САЙТ, ТЕ СА ИЗМАМНИЦИ И КРАДЦИ, ЦЕЛЯЩИ ДА ВЗЕМАТ ВАШИТЕ ПАРИ !!!!!
Според мен ако всеки един от нас колеги напише едно е такова съобщение, ще ги сринем

Съобщението ми вече е премахнато .. действат бързо

DOMAIN NAME: crystal.bg
requested on: 27/09/2011 10:27:23.065138 EEST
processed from: 27/09/2011 10:27:23.190865 EEST
activated on: 27/09/2011 13:30:45.980891 EEST
expires at: 27/09/2012 00:00:00 EEST
registration status: Registered
REGISTRANT:
Dobromir Ivanov
ZPZ
VARNA, 9009
BULGARIA
ADMINISTRATIVE CONTACT:
Dobromir Ivanov
zhk Trakiya, bl. 283, vh.A
PLOVDIV, 4023
BULGARIA
tel: +359 876 626822
fax:
NIC handle: DI155366
TECHNICAL CONTACT(S):
petar savov
ZPZ
VARNA, 9009
BULGARIA
tel: 0878000333
fax:
NIC handle: PS169097
requested on: 27/09/2011 10:27:23.065138 EEST
processed from: 27/09/2011 10:27:23.190865 EEST
activated on: 27/09/2011 13:30:45.980891 EEST
expires at: 27/09/2012 00:00:00 EEST
registration status: Registered
REGISTRANT:
Dobromir Ivanov
ZPZ
VARNA, 9009
BULGARIA
ADMINISTRATIVE CONTACT:
Dobromir Ivanov
zhk Trakiya, bl. 283, vh.A
PLOVDIV, 4023
BULGARIA
tel: +359 876 626822
fax:
NIC handle: DI155366
TECHNICAL CONTACT(S):
petar savov
ZPZ
VARNA, 9009
BULGARIA
tel: 0878000333
fax:
NIC handle: PS169097
- 6per40
- младши ентусиаст
-
Колега, мерси това също веднага го пращам на комисията, а за останалото - аз си знам .
- crystal.bg
- Потребител
-
Здравейте,
като служител в магазина си позволявам правото да обесня на всички потребители и клиенти условията и правата на клиентите в Crystal.bg
При объркана поръчка е необходимо клиента да се обади веднага в магазина. Куриера е длъжен да изчака клиента и да отвори пратката пред него. Ако продукта е друг (т.е. объркан) клиента трябва да се обади в магазина за да уведоми за случилото се.
Магазина е задължен веднага да изпрати продукта или да възстанови сумата на клиента.
При изпращането на новия продукт, той се изпраща с обратна разписка в която е описано кратко и точно "За сметка на подателя, получателя трябва да предаде на куриера кутийка сертификат и продукта"
При изплащане на сумата - клиента е необходимо да предаде банкова сметка на магазина където да му бъдат преведени парите.
Моля не позорете името на магазина по този начин.
Нека клиента с обърканата поръчка да се обади в работно време в магазина и ще му бъдат възстановени парите.
като служител в магазина си позволявам правото да обесня на всички потребители и клиенти условията и правата на клиентите в Crystal.bg
При объркана поръчка е необходимо клиента да се обади веднага в магазина. Куриера е длъжен да изчака клиента и да отвори пратката пред него. Ако продукта е друг (т.е. объркан) клиента трябва да се обади в магазина за да уведоми за случилото се.
Магазина е задължен веднага да изпрати продукта или да възстанови сумата на клиента.
При изпращането на новия продукт, той се изпраща с обратна разписка в която е описано кратко и точно "За сметка на подателя, получателя трябва да предаде на куриера кутийка сертификат и продукта"
При изплащане на сумата - клиента е необходимо да предаде банкова сметка на магазина където да му бъдат преведени парите.
Моля не позорете името на магазина по този начин.
Нека клиента с обърканата поръчка да се обади в работно време в магазина и ще му бъдат възстановени парите.
Който ми изтрие поста, да му изсъхнат ръчичките !!!
Те това е от мен, копи-пейст с малко допълнение
Успех на колегата, да ги гони до дупка, тяхното мами
П.П. Голям спам му ударих, поне работа им отворих яко
Едит... Докладвайте всички страницата, ако не друго
Който ми изтрие поста, да му изсъхнат ръчичките !!!
Те това е от мен, копи-пейст с малко допълнение

Успех на колегата, да ги гони до дупка, тяхното мами

П.П. Голям спам му ударих, поне работа им отворих яко

Едит... Докладвайте всички страницата, ако не друго

75 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5