Помощ при избор на име !!!
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Помощ при избор на име !!!
Колеги, пускам темата с надеждата да влеете свежи идеи в главата ми.Та за какво иде реч: малко хора от вас знаят че се занимавам със строителство и имам строителна фирма.Започвоме нова жилищно сграда в Обеля и трябва да си има име.Проекта ще е като комплекс защото ще са две сгради: една жилищна и втората търговска, със собсвен двор, детска площадка, градинка с пейки, паргинг, гаражи и подземен паркинг! Идеята е че на никой от мойта фирма не може да му хрумне някакво читаво, оригинално име на комплекса, за това ви моля ако някой има предложение нека го каже, а аз обещавам че ако харесам нещо от вашите предложения, автора му веднага получава една бутилка "ДЖОНИ Пешеходеца", съвсем сериозно!
Моля без бъзици, очаквам сериозни пребложения!Благодаря ви предварително !!!
Моля без бъзици, очаквам сериозни пребложения!Благодаря ви предварително !!!
::: vankata™ :::
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ще ти пусна лично по-късно
свивам и почвам да пия 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Помощ при избор на име !!!

vankata™ написа:...малко хора от вас знаят че се занимавам със строителство и имам строителна фирма...
Аз мислех, че си на 18-20 години максимум

Иначе по темата: "Мулти Плейс Обеля"

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Дай повече инфо какво точно да е името, как да звучи, нещо на теб кръстено или ?
Как ти звучи "Мираж"?
Как ти звучи "Мираж"?

- vankata™
- младши ентусиаст
-
Много интересни неща пускате, бях сигурен! А колкото до стила трябва да е нещо което да се запомня и да прави впечатление!
Давам пример с Банско:
- Манастира
- Стария Хан
- Библиотеката
- Катерино
- Дамяница
- Преспа
Нещо такова трябва да е, но вариянта да е кръстен на мен отпада!Само за инфо казвам че фирмата се казва КИК Дизайн и сегашната сграда която строим се казва KIK Apartment House!
Колкото до питането за проекта, в момента го нямам в готов вид, имам разни идейни проекти но те не са окончателните, архитектите в момента проектират сградата, а и това което имам няма как да ви го покажа защото е на хартия!
Ще опитам да помогна с малко инфо за сградата:
- жилищната част ще е на 10 етажа с по 4 апартамента на етаж
- търговската части ще е на 2 етажа с по 3 магазина на етаж
Мястото е 1500 кв, а разгърнатата застроена площ ще е към 5000 кв.
Като казвам, че искам да сте сериозни в предложенията си трябва да знаете, че фирмата ще участва на изложението ИМОТИ ЕКСПО от 27-29 Април 2006 г и там тази сграда ще бъде представена там с името което надявам се някой от вас ще даде!!!!
Давам пример с Банско:
- Манастира
- Стария Хан
- Библиотеката
- Катерино
- Дамяница
- Преспа
Нещо такова трябва да е, но вариянта да е кръстен на мен отпада!Само за инфо казвам че фирмата се казва КИК Дизайн и сегашната сграда която строим се казва KIK Apartment House!
Колкото до питането за проекта, в момента го нямам в готов вид, имам разни идейни проекти но те не са окончателните, архитектите в момента проектират сградата, а и това което имам няма как да ви го покажа защото е на хартия!
Ще опитам да помогна с малко инфо за сградата:
- жилищната част ще е на 10 етажа с по 4 апартамента на етаж
- търговската части ще е на 2 етажа с по 3 магазина на етаж
Мястото е 1500 кв, а разгърнатата застроена площ ще е към 5000 кв.
Като казвам, че искам да сте сериозни в предложенията си трябва да знаете, че фирмата ще участва на изложението ИМОТИ ЕКСПО от 27-29 Април 2006 г и там тази сграда ще бъде представена там с името което надявам се някой от вас ще даде!!!!
::: vankata™ :::
///
зависи какво изкаш да внушиш на евентоалния куповач аз ти кмазвам това което ми доиде на ум - "Безгрижие" или нещо от този вид
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2