Някой летял с Turkish Airlines?
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Някой летял с Turkish Airlines?
Има ли някой летял с тях от София до Истанбул? Кажете какви са ви впечетленията, щото аз като прочетох и направооооооооооо ми стана зле. 

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
Re: Някой летял с Turkish Airlines?
страхотни реклами правят изглеждат добриhttp://www.youtube.com/watch?v=1aUvIMuGeb0&feature=related,но лични впечатления нямам
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
Това по прилича на реклама на манчестер
а иначе само това успях да открия:
During Skytrax's 2011 World Airline Awards ceremony, Turkish Airlines won Europe's Best Airline and Southern Europe's Best Airline awards, as well as the award for the world's Best Premium Economy Class Airline Seat. It is also 7th in the world's Best Airline ranking.
Също така има млад флот

а иначе само това успях да открия:
During Skytrax's 2011 World Airline Awards ceremony, Turkish Airlines won Europe's Best Airline and Southern Europe's Best Airline awards, as well as the award for the world's Best Premium Economy Class Airline Seat. It is also 7th in the world's Best Airline ranking.
Също така има млад флот
- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
Бах то и аз намерих такива хубавини, ама ху*ните май са повече, загубен багаж, отложен полет с 10 часа.
и такива, после неучтив екипаж и на летището грубости... 

- tintirimintiri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M57, N52, S65
anttonev написа:Бах то и аз намерих такива хубавини, ама ху*ните май са повече, загубен багаж, отложен полет с 10 часа.и такива, после неучтив екипаж и на летището грубости...
Това се случва във всяка една авиокомпания, иначе са едни от най-добрите в цял свят..
- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
Имал съм удоволствието да летя няколко пъти с тях и съм много доволен, всичко е на ниво, а пък какво ядене пада.... 

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
За 45 мин полет какво искате да е...добра компания са, не отказват алкохол като другите, щото все пак е къс полет, нормално е да е само сандвич,но при тях има и десертче
...За дългите полети са перфектни.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Летял съм преди 2-3 години, общо взето всичко е на ниво... за толкова кратък полет няма да ти предложат обяд и вечеря, по-скоро нещо дребно... за неучтивост и т.н. не мога да говоря, бяха на ниво... колкото до багажите и отлаганията - това е повече до летището (багажа) и метерологичните условия (закъсненията). Иначе са си доста точни.
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Ползвал съм Turkish Airlines, много са удобни и приятно за пътуване, храната също е на ниво, като цяло много добро обслужване имат. Летището на което кацат в Истанбул - "Ataturk Airport" също е много удобно, точно под него е метрото. Пътувал съм също и с "Pegasus Airlines", там билетите са на значително по ниска цена, според зависи и как го резервираш, но не включваха храна и спират на летището "Sabiha Gökçen International Airport", което е в Азиатската част, после от там има автобус към централната част на града.
- kemakozeE36
-
-
- doctoragsxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 М20В27 Е30 М20В25
- Мечтае да кара: тенджера под налягане...
- Детайли за колата: Touringi
Летял съм София Истанбул 2 пъти и съм доволен дори и за 45 минути хората се оправят,и обслужване и храната няма нищо общо с наште буламачи от 28 ст.в БългарияЕър най отвратителното обслужване което е възможно
летял съм и Инстанбул Ашхабат с Turkish Airlines 4 часа нощен полет яденето ядене обслужването на ниво Боинга с монитори гледаш ТВ,инфо на колко летиш с ква скорост колко градиса е (- 57)...
само на наште не си давай парите...аз последния път на патката и викам може ли една чаша вино тя ми носи чаша вода..
да не и го казах на китайски 

- kemakozeE36
-
-
За български превозвач препоръчвам Bulgarian Air Charter(Не българия ер да не ги бъркаме)
И самолетите са им като хората и като поддръжка и като комфорт. McDonnel Douglas не е като ония дървета Boeing 737/ Airbus A320.
Само дето не знам дали има полети към турция, но не ми пречи да попитам как седят нещата там
А па ако искаш всичко да е на ниво пътувай с Lufthansa
И самолетите са им като хората и като поддръжка и като комфорт. McDonnel Douglas не е като ония дървета Boeing 737/ Airbus A320.
Само дето не знам дали има полети към турция, но не ми пречи да попитам как седят нещата там

А па ако искаш всичко да е на ниво пътувай с Lufthansa

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
kemakozeE36 написа:А па ако искаш всичко да е на ниво пътувай с Lufthansa
Това и аз го подкрепям

- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
Благодарско много за отговорите.
Онзи ден ми се обадиха от ТА да ме информират че има промяна в часа на един от полетите.
До тук добре, на 1-ви март летя, на 30 се връщам, от Истанбул имам още 1 полет с ТА, дето е 2 часа и половина, така че там ще си проличи, кое и какво. Летя през нощта, щеше ми се да видя Босфора, ама ще е тЕмно. 

Онзи ден ми се обадиха от ТА да ме информират че има промяна в часа на един от полетите.

35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3