Лесни ли са BMW ентусиастите ... ?!
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- NEPOVTORIMA
- Потребител
-
Лесни ли са BMW ентусиастите ... ?!
Тази история може вече да се е случила на някой от вас, може и да предстои да се случи...... а може и никога да не стане... вие ще ми кажете това?
Как се сваля BMW eнтусиаст?
Всичко започна когато видях BMW E 92. Влюбих се в неговия изчистен силует и визия. Трябваше да притежавам тази кола… и после видях шофьора. Ах каква изненада, познавам Х от 2 години, но не предполагах, че притежава това бижу. Реших да го предизвикам... и играта започна.
-Х, незнаех че управляваш толкова расов автомобил. Внимание ли си търсиш?
- Не просто харесвам удоволствията....(„лъжец”, помислих си аз)
- Искаш ли да ти докажа обратното? Всъщност всички до един са като теб, използват колите си за да впечатлят момичетата около себе си, но да знаеш това важи само за мутреси и неосъзнати ученички.
С още няколко реплики и той вече беше извън кожата си, екзалтирано и разпалено се опитваше да се защити, а накрая стана това което исках. Предложи ми да го придружа на парти в Пловдив.
1:0 за мен- покана за среща
Всъщност BMW-то ми хареса още повече след първите киломентра по магистралата- носеше се динамично и лягаше стегнато по завоите.....
Решението беше взето окончателно: тази кола трябваше да е моя, сега остава само да го преластя, а това е много по просто отколкото да шофираш BMW.
Аххх момчета с лъскави коли... колко сте лесни и манипулативни... мислите си че можете да ни имате, но по-скоро ние вас притежаваме. Сега трябваше да погаделичкам егото му и да го накарам да си мисли че той е ловеца, а аз плячката.
Партито в Пловдив се оказа скучно, но много полезно за мен, вече бях забила любовните стрели в сърцето му.
Последваха серия от срещи и кафенца. Той се държеше предсказуемо за мен, говорише ми за любимата си марка, защитаваше възгледите си че луксозната кола не се ползва за свалки, а по предназначение („да бе дори сам не си вярва”). А аз старата лисица си мисля „Кога ли ще ми кацнеш”
За мен всичко беше въпрос на време!
На поредната ни вечеря го помолих за съвет „Защо всички мъже сте такива? Къде отидоха свестниоте мъже? Абе има ли такива хора подяволите....”, а после да разрешава въображаемите ми проблеми, да ме напътства и защитава понеже аз съм толкова безащитна и неоценена...
2:0 за мен: той вече се чувстава силен и важен за мен
Реших да го провокирам и седнах до него. Показвах му блудкавите SMS, които получавам всеки ден от „мъжете” в стил „Може ли да се видим днес, ако не е удобно ми пиши кога.”
„Ето виж – почти проплаках- има ли ми нещо, че привличам такива мъже?”
Той отмести косата от рамото ми а аз, хрисимата „Знам какво ще направиш...”- елементарен психологически трик...
И той разбира се го направи.....
Жалко само че нямам книжка.....
Как се сваля BMW eнтусиаст?
Всичко започна когато видях BMW E 92. Влюбих се в неговия изчистен силует и визия. Трябваше да притежавам тази кола… и после видях шофьора. Ах каква изненада, познавам Х от 2 години, но не предполагах, че притежава това бижу. Реших да го предизвикам... и играта започна.
-Х, незнаех че управляваш толкова расов автомобил. Внимание ли си търсиш?
- Не просто харесвам удоволствията....(„лъжец”, помислих си аз)
- Искаш ли да ти докажа обратното? Всъщност всички до един са като теб, използват колите си за да впечатлят момичетата около себе си, но да знаеш това важи само за мутреси и неосъзнати ученички.
С още няколко реплики и той вече беше извън кожата си, екзалтирано и разпалено се опитваше да се защити, а накрая стана това което исках. Предложи ми да го придружа на парти в Пловдив.
1:0 за мен- покана за среща
Всъщност BMW-то ми хареса още повече след първите киломентра по магистралата- носеше се динамично и лягаше стегнато по завоите.....
Решението беше взето окончателно: тази кола трябваше да е моя, сега остава само да го преластя, а това е много по просто отколкото да шофираш BMW.
Аххх момчета с лъскави коли... колко сте лесни и манипулативни... мислите си че можете да ни имате, но по-скоро ние вас притежаваме. Сега трябваше да погаделичкам егото му и да го накарам да си мисли че той е ловеца, а аз плячката.
Партито в Пловдив се оказа скучно, но много полезно за мен, вече бях забила любовните стрели в сърцето му.
Последваха серия от срещи и кафенца. Той се държеше предсказуемо за мен, говорише ми за любимата си марка, защитаваше възгледите си че луксозната кола не се ползва за свалки, а по предназначение („да бе дори сам не си вярва”). А аз старата лисица си мисля „Кога ли ще ми кацнеш”
За мен всичко беше въпрос на време!
На поредната ни вечеря го помолих за съвет „Защо всички мъже сте такива? Къде отидоха свестниоте мъже? Абе има ли такива хора подяволите....”, а после да разрешава въображаемите ми проблеми, да ме напътства и защитава понеже аз съм толкова безащитна и неоценена...
2:0 за мен: той вече се чувстава силен и важен за мен
Реших да го провокирам и седнах до него. Показвах му блудкавите SMS, които получавам всеки ден от „мъжете” в стил „Може ли да се видим днес, ако не е удобно ми пиши кога.”
„Ето виж – почти проплаках- има ли ми нещо, че привличам такива мъже?”
Той отмести косата от рамото ми а аз, хрисимата „Знам какво ще направиш...”- елементарен психологически трик...
И той разбира се го направи.....
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Re: Лесни ли са BMW ентусиастите ... ?!
тука яко ми мирише на дубликат на потребител... 
и то зелен

и то зелен

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Бе аз ли съм чалнат или никога няма да си дам Супричката на жена,каквото и да опита ?
Иначе увлекателно разказче.

DanielzZz написа:Бе аз ли съм чалнат или никога няма да си дам Супричката на жена,каквото и да опита ?![]()
Явно не си единствен чалнат

- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Интересна историйка
И аз не давам колата си
Извода от историята е: пазете си колата от к**ва

Извода от историята е: пазете си колата от к**ва

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Те тва само в разказите се случва
Истински ентусиаст нито ще ти говори за луксозни автомобили нито как се използват те.Той до такава степен ще ти напълни главата с термини като - Бууст,заварен диф,посинял биелен лагер,пилен маховик,счупен кайловър и......как да сложи повече коне на въпросното Е92 - че преди да му изслушаш тирадата ще си зададеш въпроса - "Какво правя,този е невменяем,заслужава ли си!
?" 

Истински ентусиаст нито ще ти говори за луксозни автомобили нито как се използват те.Той до такава степен ще ти напълни главата с термини като - Бууст,заварен диф,посинял биелен лагер,пилен маховик,счупен кайловър и......как да сложи повече коне на въпросното Е92 - че преди да му изслушаш тирадата ще си зададеш въпроса - "Какво правя,този е невменяем,заслужава ли си!

- Andronoff
- триногата
-
В "страхотни истории" преди доста време наложиха забрана за такива блудкави глупости, сега "извън темата" е полето за изява.

А иначе го има и другото - я си помислете, драги дами, дали когато се мислите за "победителки" и отчитате резултати като 3:0, 8:0 и т.н., всъщност не ви манипулират? Все вие сте умните, все вие сте интелигентните, все вие сте манипулаторките, все вие сте актрисите..
Ще го кажа по-просто - една жена може да симулира оргазъм, един мъж може да симулира цяла връзка

А иначе го има и другото - я си помислете, драги дами, дали когато се мислите за "победителки" и отчитате резултати като 3:0, 8:0 и т.н., всъщност не ви манипулират? Все вие сте умните, все вие сте интелигентните, все вие сте манипулаторките, все вие сте актрисите..
Ще го кажа по-просто - една жена може да симулира оргазъм, един мъж може да симулира цяла връзка

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Andronoff написа:Ще го кажа по-просто - една жена може да симулира оргазъм, един мъж може да симулира цяла връзка![]()
Цар си батееее

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
И к'во,оказва се че си е верно това,че като някой има хубав автомобил,жените са лесни,авторката няколко пъти обясни че само някакви неосъзнати моми можели да се впечатлят и че тя не била такава...ама се оказва бъш такава,впечатлила се е от една лъскава кола,колкото и да е отричала,после се е опитала да избие некой комплекс,защото видиш ли младежа се е "вързал" да я черпи,накрая може и да са се "щракнали"...значи е вярно че жените харесват скъпи или поне красиви коли и авторката си е посредствено момиче,като тези моми,дето лесно скачали в лъскави лимузини... 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
NEPOVTORIMA написа:
Всичко започна когато видях BMW E 92. Влюбих се в неговия изчистен силует и визия. Трябваше да притежавам тази кола… .........................................................................
Решението беше взето окончателно: тази кола трябваше да е моя, сега остава само да го преластя, а това е много по просто отколкото да шофираш BMW.........................................................................................................................................................................................................................
Пък...по-нагоре някъде се споменаваше за неосъзнати ученички...

П.с. Авторката - даваш ли си сметка сега защо "героинята ти" все попадаш на "онзи" тип мъже (тези с смс-ите и забавленията за една вечер...който после не се обаждат

В българският фолклор има една много добре описваща ситуацията поговорка - "Каквото повикало - такова се обадило!" - търси материалното - получава...материал...обаче в повечето случай в течна консистенция

П.с. Лесни сме като цяло мъжете - особено онези страдащи от комплекси или пък тези, който търсят женско внимание (пак комплекс) - другите...не са в категорията на героинята ти, така, че дали са лесни ли не - няма никакво значение - тя няма как да влезе в полезрението им ... просто те имат себеуважение и не биха обърнали внимание на подобен тип жена...пък било то и само за украшение в Е92ката

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
NEPOVTORIMA написа:Всичко започна когато видях BMW E 92. Влюбих се в неговия изчистен силует и визия. Трябваше да притежавам тази кола…
А аз старата лисица си мисля „Кога ли ще ми кацнеш”

тука определено има нужда от лекарска намеса, а не от писане по форуми ...
брао навряла си се на някакъв с е92 и кво нито си първата нито последната кифла, която ще го направи
кога ще ти го прехвърля пича, че гледам за притежание говориш

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
А защо си мислиш, че той пък не си е помислил "Поредната к*рва, хлътнала по Е92-ката, супер, чукам я и я изхвърлям" 

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Хмммм да обобщим - на седалката на бавареца (моя - шофьорската) са седяли доста задници (ака - гъзове) предвид че моята е на вече близо 15 год. и пак съм сигурен че кожата е по запазена и стегната от тая дето ви е "работното и оборотното"... та с две думи в горенаписаното се говори за това как някаква жена знаела виждаш ли как да се разкрачи за да се повози с две думи да се извози и колко умело можела да го направи така че да не се усети мъжа.... да де ама вие жените често забравяте че 99% от нещата на нас (мъжете) са ни през Х*Я включително и такива "плеарки - пчеларки" тъй че освен желанието да сложим и вашето има към предишните дето са се возили и "возили" друго надали.... също не разбрах - всичко това е било за да се повозиш на БМВ или пък да се "извозиш" в БМВ... странна работа сте жените ... има толкова по лесни начини, защо всичко през вашата призма трябва да е някаква конспирация и да е завоалирано и допълнително усложнено не ми е ясно 
Поздрави и моля напиши на каква си готова за да се повозиш в e92 frozen grey че е мо лимитирана....

Поздрави и моля напиши на каква си готова за да се повозиш в e92 frozen grey че е мо лимитирана....

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Само да кажа , че преди 3 години с е66 745 , на едно приятелче , колкото и пъти да е флиртувал с мацки , по улици , купони , балове и др, празно НЯМАШЕ. Разказите бяха в негова полза
, а мацките му пращаха СМС-си от рода "и сега какво ходим ли "
.
Тука момичето леко се е филмирало и се изявява ,като перфекнтната хитра мръсница ,а момчето 18-19 годишен хлапак , естествено историята не е реална , или момчето не е знаел, че е излизал с нея
.
Повече не говоря

Тука момичето леко се е филмирало и се изявява ,като перфекнтната хитра мръсница ,а момчето 18-19 годишен хлапак , естествено историята не е реална , или момчето не е знаел, че е излизал с нея

Повече не говоря

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4