Уникална Алпина Б12 се продава.
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Уникална Алпина Б12 се продава.
http://www.finn.no/finn/car/used/object ... e=33376031
около 90 000 евро и търсят 8-ца на 45к километра. Някой ако си търси и има възможност ще се радвам такъв екземпляр да има в БГ
около 90 000 евро и търсят 8-ца на 45к километра. Някой ако си търси и има възможност ще се радвам такъв екземпляр да има в БГ

Re: Уникална Алпина Б12 се продава.
200 бона?
това е малко като корвета Ц4 за 60 000 в нащо мобиле.. успех с тези продажби
това е малко като корвета Ц4 за 60 000 в нащо мобиле.. успех с тези продажби

No bling at the Ring
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
ROFL....90 000 евро 

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
Тва е кола за ценители и в това състояние, ако се запази, след 10 години ще струва колкото 10 чисто нови "кенефа", а след 20 - колкото целия им завод 

Dpy написа:Тва е кола за ценители и в това състояние, ако се запази, след 10 години ще струва колкото 10 чисто нови "кенефа", а след 20 - колкото целия им завод
бате, не дей.. излагаш се

ако съм болен маниак на бмв 8-ма серия.. бих си купил някой курник и бих започнал да го правя из основи, така както аз искам
по този начин хем се забавляваш, хем знаеш, че всичко по колата ти е на 6, а и като поглеждаш тотала се успокояваш, че си СПАСИЛ една загубена кауза

пък ако не съм маниак, но просто имам 200 бона.. ще си купя бензинов СУВ

No bling at the Ring
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
BadAngel написа:пък ако не съм маниак, но просто имам 200 бона.. ще си купя бензинов СУВ
Не се стеснявай да си кажеш ,че ше земеш ге-те-ер ...

plradev написа:BadAngel написа:пък ако не съм маниак, но просто имам 200 бона.. ще си купя бензинов СУВ
Не се стеснявай да си кажеш ,че ше земеш ге-те-ер ...
е.. за гтр трябва да си поне малко маниак, за това не го споменах него
No bling at the Ring
BadAngel написа:Dpy написа:Тва е кола за ценители и в това състояние, ако се запази, след 10 години ще струва колкото 10 чисто нови "кенефа", а след 20 - колкото целия им завод
бате, не дей.. излагаш се
ако съм болен маниак на бмв 8-ма серия.. бих си купил някой курник и бих започнал да го правя из основи, така както аз искам
по този начин хем се забавляваш, хем знаеш, че всичко по колата ти е на 6, а и като поглеждаш тотала се успокояваш, че си СПАСИЛ една загубена кауза
пък ако не съм маниак, но просто имам 200 бона.. ще си купя бензинов СУВ
Излагаш се ти, с чалгаджийското ти мислене, по отношение на автомобилите

Не само в тази тема

- plradev
- старши ентусиаст
-
Абе тая Алпина е доста по-"маняшка" от фешън мега ориз ,ама тва е въпрос собствено усмотрение за "манящина" ...

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd

сещам се за една 850 К55 Racing Dynamics на която и бяха обявили далеч по ниска цена

колега, кажи ми кое е по-чалга и кое по-маниашко
1
да си купиш готова.. някоя кола.. скъпа, но стара
купуваш си я, защото е рядка.. или защото е бърза.. или защото си я харесвал на картинките на дъвки турбо?
колата уж е на малко километри, но си е стара, все нещо не и е както трябва, все нещо има да се прави
ти си батка и бръмчиш по "майстори", нещата почват да затъват
и си я щракаш година-две, докато не загуби от блясъка си.. и я продадеш.. и си загубил пари от цялата работа
2
купуваш си неква 850... с изрядни документи
и си започваш нещата от начало.. тропаш си леко и си ги движиш нещата с темпото и желанието което имаш
накрая имаш 850, която.. ако си маниак наистина, няма да отстъпва по състоянието от снимките на тази кола за 200 бона, като ти лично си си ги нагласил нещата по начина, по които ти харесват
.. а има вероятност да изхарчиш много по-малко пари и да си запълниш голяма част от свободното време..
1
да си купиш готова.. някоя кола.. скъпа, но стара
купуваш си я, защото е рядка.. или защото е бърза.. или защото си я харесвал на картинките на дъвки турбо?
колата уж е на малко километри, но си е стара, все нещо не и е както трябва, все нещо има да се прави
ти си батка и бръмчиш по "майстори", нещата почват да затъват
и си я щракаш година-две, докато не загуби от блясъка си.. и я продадеш.. и си загубил пари от цялата работа
2
купуваш си неква 850... с изрядни документи
и си започваш нещата от начало.. тропаш си леко и си ги движиш нещата с темпото и желанието което имаш
накрая имаш 850, която.. ако си маниак наистина, няма да отстъпва по състоянието от снимките на тази кола за 200 бона, като ти лично си си ги нагласил нещата по начина, по които ти харесват

.. а има вероятност да изхарчиш много по-малко пари и да си запълниш голяма част от свободното време..
No bling at the Ring
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Аве друго си е да е оригинал и то така запазен,пък ти BadAngel си карай правеняка,дето като чукнеш Вин кода и излиза,че заводско е 830i, гола като пушка откъм екстри.
Това е кола за истински фенове и маниаци,а не за правене на стойки пред дискотеките. 

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
- plradev
- старши ентусиаст
-
Тва е кола за некой люксембургски пенсионер ,който да си я държи в хамбара на шатото и събота и неделя да разцъква из монако с нея
Кви майстори ,кви затъваници ,кви неизрядни документи ,за да търсиш 850ци с изрядни документи ,за да си покоен
А и много ми е чудно как се събира Б12 АЛПИНА от моргите,за да вложиш цялата си манящина в нея
Сега дали струва 180к лв,аз не знам и най-вероятно могат да преценят колекционерите на такива "ретражи" дето купуват на любовниците си СУВ-ове за по 200к, а не ги карат 

А и много ми е чудно как се събира Б12 АЛПИНА от моргите,за да вложиш цялата си манящина в нея

SPEED_GABROVO написа:Аве друго си е да е оригинал и то така запазен,пък ти BadAngel си карай правеняка,дето като чукнеш Вин кода и излиза,че заводско е 830i, гола като пушка откъм екстри.Това е кола за истински фенове и маниаци,а не за правене на стойки пред дискотеките.
колега, от кога пред дискотеките чукат вин кодове ?!
200 бона са много за такава кола,
тази обява е по метода "ако мине"
това е.
No bling at the Ring
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2