Гуми Event
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Гуми Event
Здравейте колеги, интересувам се от марка автомобилни гуми Event някой карал ли е с такива и по точно размер 225-45-17 цола. Вече съм скептично настроен към китайските гуми веднъж ми се нацепиха едни за 1 сезон
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Гуми Event
Тия даже не съм ги чувал
Бих те посъветвал да заложиш на качествена гума - Dunlop, Pirelli, Continental. Вярно тоя размер е около 250лв. лятната, но ще те изкарат повече, и ще имаш перфектно поведение.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Бях слагал 2 такива за пилене - няма такъв боклук ! Малко да е мокро и се хлъзгат като на сняг 

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
Колега имам същите гуми и съм доволен не са твърди,както и на сухо така и на мокро се държат доста прилично
Доволен сън от цена - качество

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Никога повече китайски гуми, няма такъв боклук. 2010 когато беше годината на дупките(по китайския календар
) във Варна, реших да не слагам скъпи гуми и си купих Фиренца, е за няколко месеца се искривиха и започнаха да вият на умряло, да не говорим че не държаха и на сухо и на мокро. За по малко пари си вземи Фалкен( нещо 912 беше), няма да съжаляваш.

Пътищата в Китай се правят от друг тип асвалт, затова ни се струват некачествени
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- chl
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW E46/E39 MPower
Карал съм с 2 вида летни ПИРЕЛИ - 16ки и 18ки.. еми няма гума с толкова слаб борд, като техния. Преди чисто нови 16ки на 2рия месец и пръсна борда(не особено голяма дупка,даже смешна), 18ките бяха 2ра ръка, ама дот края на 2010... запазени... 2 задни.. като слагах зимните, целите бяха в балони от вътрешната страна... ПОВЕЧЕ НИКОГА!!!
На 18ките взех едни китайчета отпред.. няма проблеми мокро, сухо, че и на сняг не ме оставиха.. борда е чук, цяло лято няма 1 балон или нещо такова... а и са 2ра ръка смятай.. прехвалени марки колкото щеш
Най доволен съм от ДЪНЛОП - перфектни качества и корав борд.. за 16ки зимни и 17ки летни..
Според мен няма да имаш кой знае какви проблеми с китайчетата, ако можеш да шофираш
На 18ките взех едни китайчета отпред.. няма проблеми мокро, сухо, че и на сняг не ме оставиха.. борда е чук, цяло лято няма 1 балон или нещо такова... а и са 2ра ръка смятай.. прехвалени марки колкото щеш

Най доволен съм от ДЪНЛОП - перфектни качества и корав борд.. за 16ки зимни и 17ки летни..
Според мен няма да имаш кой знае какви проблеми с китайчетата, ако можеш да шофираш

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Знам само, че ми се повръща като видя БМВ с подобни гуми, S класа с Матадор, S8- са със Сава и т.н.. както и човек с кола, която струва над 10к да рови за гуми втора ръка.
За Пирелито може да се обадиш в Германия на Ханс че те бая нови коли напускаха с Пирели, може би не са забелязали, че са им кофти бордовете. Направо да почнат да им слагат 2 ръка китайски, че са по-читави
За Пирелито може да се обадиш в Германия на Ханс че те бая нови коли напускаха с Пирели, може би не са забелязали, че са им кофти бордовете. Направо да почнат да им слагат 2 ръка китайски, че са по-читави

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
bum_bum написа:Знам само, че ми се повръща като видя БМВ с подобни гуми, S класа с Матадор, S8- са със Сава и т.н.. както и човек с кола, която струва над 10к да рови за гуми втора ръка.
сигурно и собствениците на с-класи и с8-ци не трябва да поздравяват "нормалните" хора, а ?
аз си мисля, че всички ние, дето карам дърти тройки, трябва да имаме възможност да караме с нови гуми, но уви..
п.п. ебати мисленето имат някои хора в тоя форум....
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Е кво, значи караш 328, а нямаш пари за гуми? Ми купи си ТДС и си спести като нямаш пари.
От кога в автомобилен форум да мислиш, че трябва да караш с добри гуми е "ебати мисленето"???

От кога в автомобилен форум да мислиш, че трябва да караш с добри гуми е "ебати мисленето"???
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Стига бе хора - Евент са тотален боклук . Не знам как човек карал кола с подобни гуми , може да ги хвали . Недейте така , че ще се навие още някой за такива 

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Едно не мога да разбера.
Как може да се пестят пари за гуми, че това е единственото нещо, което държи на пътя автомобила. Това е за сигурността на теб и пътниците. 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Не мога да разбера не си ли цените живота, че карате с китайски гуми, които се провалят на всички известни по света тестове... Не е въпрос на лично предубеждение, а на реални измервания. Всички европейски и американски марки имат бюджетни серии или под-марки, по-добре сложете такива, вместо да експериментирате.
Never mistake motion for action...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
bum_bum написа:Знам само, че ми се повръща като видя БМВ с подобни гуми, S класа с Матадор, S8- са със Сава и т.н.. както и човек с кола, която струва над 10к да рови за гуми втора ръка.
Това са си фактите в родината ни..болшинството си купуват кола, доста над възможностите си, а и не само коли де. От там проблемите са навързани, било то гуми, части, поддръжка. Ако имаше гуми от Нигерия, от там щяха да се взимат, че евтини и много хубави.
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4