Гуми Event

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Гуми Event

Мнение от Next » 26 Фев 2012, 23:42

Здравейте колеги, интересувам се от марка автомобилни гуми Event някой карал ли е с такива и по точно размер 225-45-17 цола. Вече съм скептично настроен към китайските гуми веднъж ми се нацепиха едни за 1 сезон
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Re: Гуми Event

Мнение от Dirty M5 driveR » 27 Фев 2012, 7:51

Тия даже не съм ги чувал :dunno: Бих те посъветвал да заложиш на качествена гума - Dunlop, Pirelli, Continental. Вярно тоя размер е около 250лв. лятната, но ще те изкарат повече, и ще имаш перфектно поведение.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 27 Фев 2012, 11:34

Бях слагал 2 такива за пилене - няма такъв боклук ! Малко да е мокро и се хлъзгат като на сняг :no:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: e46 М3

Мнение от shalashaska » 27 Фев 2012, 14:00

Колега имам същите гуми и съм доволен не са твърди,както и на сухо така и на мокро се държат доста прилично :yes: Доволен сън от цена - качество
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 27 Фев 2012, 19:19

Никога повече китайски гуми, няма такъв боклук. 2010 когато беше годината на дупките(по китайския календар :D ) във Варна, реших да не слагам скъпи гуми и си купих Фиренца, е за няколко месеца се искривиха и започнаха да вият на умряло, да не говорим че не държаха и на сухо и на мокро. За по малко пари си вземи Фалкен( нещо 912 беше), няма да съжаляваш.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 27 Фев 2012, 20:58

Пътищата в Китай се правят от друг тип асвалт, затова ни се струват некачествени
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Фев 2012, 22:22

Той и в Япония може да не е същия като тук ама това не прави Тойото лоши гуми, нали? ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW E46/E39 MPower

Мнение от chl » 28 Фев 2012, 8:43

Карал съм с 2 вида летни ПИРЕЛИ - 16ки и 18ки.. еми няма гума с толкова слаб борд, като техния. Преди чисто нови 16ки на 2рия месец и пръсна борда(не особено голяма дупка,даже смешна), 18ките бяха 2ра ръка, ама дот края на 2010... запазени... 2 задни.. като слагах зимните, целите бяха в балони от вътрешната страна... ПОВЕЧЕ НИКОГА!!!

На 18ките взех едни китайчета отпред.. няма проблеми мокро, сухо, че и на сняг не ме оставиха.. борда е чук, цяло лято няма 1 балон или нещо такова... а и са 2ра ръка смятай.. прехвалени марки колкото щеш :)

Най доволен съм от ДЪНЛОП - перфектни качества и корав борд.. за 16ки зимни и 17ки летни..

Според мен няма да имаш кой знае какви проблеми с китайчетата, ако можеш да шофираш ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 28 Фев 2012, 9:02

Знам само, че ми се повръща като видя БМВ с подобни гуми, S класа с Матадор, S8- са със Сава и т.н.. както и човек с кола, която струва над 10к да рови за гуми втора ръка.

За Пирелито може да се обадиш в Германия на Ханс че те бая нови коли напускаха с Пирели, може би не са забелязали, че са им кофти бордовете. Направо да почнат да им слагат 2 ръка китайски, че са по-читави :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 28 Фев 2012, 9:08

bum_bum написа:Знам само, че ми се повръща като видя БМВ с подобни гуми, S класа с Матадор, S8- са със Сава и т.н.. както и човек с кола, която струва над 10к да рови за гуми втора ръка.

сигурно и собствениците на с-класи и с8-ци не трябва да поздравяват "нормалните" хора, а ?
аз си мисля, че всички ние, дето карам дърти тройки, трябва да имаме възможност да караме с нови гуми, но уви..

п.п. ебати мисленето имат някои хора в тоя форум....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 28 Фев 2012, 10:02

Е кво, значи караш 328, а нямаш пари за гуми? Ми купи си ТДС и си спести като нямаш пари. :dunno:

От кога в автомобилен форум да мислиш, че трябва да караш с добри гуми е "ебати мисленето"???
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 28 Фев 2012, 10:31

Стига бе хора - Евент са тотален боклук . Не знам как човек карал кола с подобни гуми , може да ги хвали . Недейте така , че ще се навие още някой за такива :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 28 Фев 2012, 10:59

Едно не мога да разбера. :banghead: Как може да се пестят пари за гуми, че това е единственото нещо, което държи на пътя автомобила. Това е за сигурността на теб и пътниците. :kuku:
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 28 Фев 2012, 13:52

Не мога да разбера не си ли цените живота, че карате с китайски гуми, които се провалят на всички известни по света тестове... Не е въпрос на лично предубеждение, а на реални измервания. Всички европейски и американски марки имат бюджетни серии или под-марки, по-добре сложете такива, вместо да експериментирате.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 28 Фев 2012, 19:50

bum_bum написа:Знам само, че ми се повръща като видя БМВ с подобни гуми, S класа с Матадор, S8- са със Сава и т.н.. както и човек с кола, която струва над 10к да рови за гуми втора ръка.

Това са си фактите в родината ни..болшинството си купуват кола, доста над възможностите си, а и не само коли де. От там проблемите са навързани, било то гуми, части, поддръжка. Ако имаше гуми от Нигерия, от там щяха да се взимат, че евтини и много хубави.

Следваща

Назад към Извън Темата