Боксови ръкавици, почистване
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Боксови ръкавици, почистване
На дясната ръкавица, незнайно откъде, какво и по какъв начин се е появило някакво супер гадно и лепкаво петно от вътрешната страна. Ама много яко лепка. Последният път като ги използвах едвам си изтърках ръката да не лепка със спирт и 2 пъти в банята
Никаква идея какво е това вещество и как е попаднало... В началото си мислех, че ръцете са ми били нацапани отнякъде, но толкова лепкаво определено щях да го усетя. Все едно с грес е мазано. Сега се мъчих със спирт и лакочистител, но абсолютно никакъв ефект. Искам да си ги ползвам тея дни, а не ми се ще да си търкам пак 30мин. ръката. Ръкавиците са кожени, за това май не е удачно да се пускат в пералня, а и не съм убеден, че ще помогне, щом не се махна с лакочистител. Пак да кажа, че е от вътрешната страна, точно където ми се пада китката. Там точно материала не е кожен, а е някаква изкуствена материя. Ако пробвам с бензин дали няма да им се е*е мамата? А и после все пак този участък ще се допира с кожата на ръката ми... Да ги закарам на химическо? А там да не ме одрусат 20-30лв.
Все пак съм ги взел за 40-45лв. Имам бензинче за запалки Зипо подръка, та ме сърби да пробвам с него
, но не знам дали няма да има проблем след това след допир с кожата ми. Да не ми излязат някакви обриви
Сега дори леко ми лепкат пръстите от опитите ми за почистване. Резултата от спирт беше нулев, от лакочистител също. Никаква идея си нямам какво е.

- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
Re: Боксови ръкавици, почистване
сигурен ли си, че някой приятел не си е направил шегичка с теб и не е изпуснал напрежението в твоята ръкавица
и не, не пробвай с бензин... още ми е непонятно защо изобщо си пробвал и с лакочистител ?! просто опитай с някакъв силен перилен препарат - вениш, мениш...

never drive faster, than your guardian angel can !
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Radinka написа:сигурен ли си, че някой приятел не си е направил шегичка с теб и не е изпуснал напрежението в твоята ръкавица![]()
и не, не пробвай с бензин... още ми е непонятно защо изобщо си пробвал и с лакочистител ?! просто опитай с някакъв силен перилен препарат - вениш, мениш...

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
То да беше това.... Щеше да се изчисти
Ще пробвам с препоръчаното и ще пиша какъв е резултата.

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Химическото чистене на мъжко кожено яке в София е 15лв - ако за 2 ръкавици ти вземат над 10 .... лоша работа.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
5 мнения
• Страница 1 от 1