Картинг: панчарево vs. dms (студ. град)
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Картинг: панчарево vs. dms (студ. град)
първо да си призная че става въпрос за лично мнение:)
второ и на двете е яко фън (дали заради пистити или заради самия картинг, не мога да преценя...)
1-вото ми пускане на картинг беше на dms, много готино се забавлявах, никакви забележки към организацията...
2-то и 3-тото бяха на панчарево (то май всъщност е кокаляне де)
за удоволствието не говорим, имаше си:):):)
откъм огранизация, за човек като мен, който не кара за бързи обиколки, а за poweroversteer забележки нямам (е няма разпечатки, ама го преживявам). на тази писта спирачка ползвам само на първия завой след старт-финала :mha: е налага се ползването и на още един, но ако предния е взет оптимално...
единстветаната ми забелжка е към забележката която ми отправиха
, а именно да карам по-кротко
, за да не се въртя на завоите
(е в интерес на истината ми го казаха, докато ме избутваха с картинга от гумите, че беше лепнал муцуната за тях :mha:, но пък аз се бях загледал (тъпо от моя страна) дали ще ми махнат че съм свършил обиколките (това е може би и другия минус нещо не е много ясно кога приключваш, понеже е на обиколки.... даже първия път там, направих една обиколка отгоре...) )
в интерес на истината, след тази забележка ми стана малко криво (не че не взимах завоите с вратите напред :mha: ) и гледах да съм в правилната траектория, резултата по-малко фън, по-бързи обиколки..
за дунев: ами първото ми картинг каране:) супер ме радваше разиграването на задницата, което направо ме хвърляше в следващия завой... (заб. пистата беше в краткия си вариант)... на последната обиколка реших да я взема без спирачки (с изключение на завоя след старт-финала), за едната бройка да стане :mha: ама няма да изпадам в подробности....
п.с. засега съм 100% от 3 пускания съм се въртял 3 пъти
, но имам напредък... 1-вия път, помлях предния (ми като е решил да спира:mha:), втория, само докоснах предния и третия сам си се въртях (като карате, само карайте, недейте да блеете, възползвайки се от ниската си гледна точка:mha:)
п.п.с. вече имам 4 синки по тялото от седалката... явно са от панчарево, защото след първото панчарево бяха само 2....
второ и на двете е яко фън (дали заради пистити или заради самия картинг, не мога да преценя...)
1-вото ми пускане на картинг беше на dms, много готино се забавлявах, никакви забележки към организацията...
2-то и 3-тото бяха на панчарево (то май всъщност е кокаляне де)
за удоволствието не говорим, имаше си:):):)
откъм огранизация, за човек като мен, който не кара за бързи обиколки, а за poweroversteer забележки нямам (е няма разпечатки, ама го преживявам). на тази писта спирачка ползвам само на първия завой след старт-финала :mha: е налага се ползването и на още един, но ако предния е взет оптимално...
единстветаната ми забелжка е към забележката която ми отправиха

в интерес на истината, след тази забележка ми стана малко криво (не че не взимах завоите с вратите напред :mha: ) и гледах да съм в правилната траектория, резултата по-малко фън, по-бързи обиколки..
за дунев: ами първото ми картинг каране:) супер ме радваше разиграването на задницата, което направо ме хвърляше в следващия завой... (заб. пистата беше в краткия си вариант)... на последната обиколка реших да я взема без спирачки (с изключение на завоя след старт-финала), за едната бройка да стане :mha: ама няма да изпадам в подробности....
п.с. засега съм 100% от 3 пускания съм се въртял 3 пъти

п.п.с. вече имам 4 синки по тялото от седалката... явно са от панчарево, защото след първото панчарево бяха само 2....
<br>
br
br
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
абе и аз имам две синини на гърба и се чудя откъде са... 

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Общо взето на DMS е по-яко.
Картингите на Панчарево са малко по-мощни (9к.с. срещу 6,5), но не ги поддържат добре и всеки върви различно, а и няма писта
(е, има някви гуми наредени на един счупен паркинг, но друго си е като има и измерване на времето и пистата е с по-добра настилка
...). Естествено, и на Дунев не е точно истинска писта - най-добрата писта е в Пловдив, но там пък картингите са ебати бангиите...
Абе ще ви кажа къде е най-добре - Бистрица - off road karting yeah
:mha: :mha: :mha: :mha:
Картингите на Панчарево са малко по-мощни (9к.с. срещу 6,5), но не ги поддържат добре и всеки върви различно, а и няма писта

Абе ще ви кажа къде е най-добре - Бистрица - off road karting yeah

5 мнения
• Страница 1 от 1