кой в коя държава е ходил
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
кой в коя държава е ходил
Кажете кой в коя държава е ходил и какви впечатления има.Аз съм ходил само в Унгария,бивша Югославия(ама нямам никакви спомени защото беше преди 16г)и преди няколко години си направих една екскурзия до южна Африка.
Последна промяна evans на 27 Фев 2006, 16:28, променена общо 1 път
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
доста съм пообиколил ама сега ме мързи да пиша. като натрупа малко мнения темата ще разкажа и аз 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
ходил съм къде ли не,но най далечната страна е Индия
ако някой не му се вярва мога да кача и пикчъри 

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Първото ми излизане извън пределите на "милата" родина беше 2001 година. Тогава ходих в Кипър за 1 месец. Там бях лятото и морето е чисто, много красиво, пътищата както трябва, абе стандарти имат
.
После 2004 пролетта ходих до Италия и Швейцария. В Италия ми хареса повече - най-вече гостоприемността на хората. В Швейцария бяха по-студени и ... бе не ми харесаха:> За сметка на това пък природата там е страшно красива. Пропастите по алпийските шосета са главозамайващи... Трябва да се види:> Караш си колата, а под тебе заемята се намира на повече от 100м.
. Тогава за първи път бях свидетел на следното: в посока Север минаваме под Алпите през един мноооого дълъг тунел. преди тунела грее яко слънце. Излизаме от другата страна - вали сняг
. Абе хубаво е да се види свят, не само в България да се седи. Естествено и това е свързано с пари...
Ми това е, като не изброявам страните, през които се минава докато се стигне до Италия...

После 2004 пролетта ходих до Италия и Швейцария. В Италия ми хареса повече - най-вече гостоприемността на хората. В Швейцария бяха по-студени и ... бе не ми харесаха:> За сметка на това пък природата там е страшно красива. Пропастите по алпийските шосета са главозамайващи... Трябва да се види:> Караш си колата, а под тебе заемята се намира на повече от 100м.

Ми това е, като не изброявам страните, през които се минава докато се стигне до Италия...
Последна промяна ///M3-E36 на 25 Фев 2006, 20:01, променена общо 1 път
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Никъде. Преди няколко години щеше да се осъществи мечтата ми да изляза малко, "и аз да видя свят", но пустите американци в посолството не ми дадоха виза... 

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
не трябваше ли и да се разкаже нещо впечатление от държавата 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
Да не би да си се паднал на интервю при една негърка,ако не се лъжа се казва Дороти,тя много -гадно реже,ако я помолиш да ти повтори въпроса направо си 100%скъсан.А пък да не говорим ,че тия американци искат да си ебати изрядния тип,трябва да си си платил всички данъци,веднъж да са те прибрали в районото за 24ч,дават ти един крив макарон и те карат да гледаш през него .err0r написа:Никъде. Преди няколко години щеше да се осъществи мечтата ми да изляза малко, "и аз да видя свят", но пустите американци в посолството не ми дадоха виза...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4