Търся кола за бала !!
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SpaRk0
- Потребител
-
- Кара: BMW X5
- Мечтае да кара: BMW G Power
Търся кола за бала !!
Здравейте, Колеги. 
Търся си кола за бала, но задължително да е BMW !!! Бала ми е на 25 май. Моля давайте ваще предложения и цената, която ще ми струва ...
Поздрави, Пепи

Търся си кола за бала, но задължително да е BMW !!! Бала ми е на 25 май. Моля давайте ваще предложения и цената, която ще ми струва ...
Поздрави, Пепи

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Re: Търся кола за бала !!
Мога да ти предложа е60 м-пакет стига да съм свободен тогава и да е неработен ден.
колега, не се занимавай с глупости
иди си с твоята кола или със семейната кола на родителите ти
ще си прекараш по-добре, защото няма да трепериш за няква чужда кошница.. а след години никой няма да се интересува с ква с-класа си бил на абитуриентския
ще си прекараш по-добре, защото няма да трепериш за няква чужда кошница.. а след години никой няма да се интересува с ква с-класа си бил на абитуриентския
No bling at the Ring
BadAngel написа:колега, не се занимавай с глупости
Грешно тълкуваш според мен идеята му е да бъде закаран с БМВ от точка А до точка Б, а не да го кара тои и да трепери за него

v_p_m написа:BadAngel написа:колега, не се занимавай с глупости
Грешно тълкуваш според мен идеята му е да бъде закаран с БМВ от точка А до точка Б, а не да го кара тои и да трепери за него
ми не знам пич, но през годините доста абитуриенти съм возил, пък и аз самия съм бил такъв
и така ги виждам нещата
според мен дори да те вози някой.. шанса да ти е темерут шофера е голям.. аз никога не съм искал да съм такъв, но като видя, че ми се качват с обувките седалките и не издържам
ако си идеш с твоята кола.. или те закара примерно някои приятел можеш съвсем спокойно да се направиш на щайга

No bling at the Ring
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Това с лачената кола на бала си е българска традиция от край време
Която има изключения де
Бях гледал във вибокса едни където бяха сложили диван в кофата на един багер и така бяха отишли

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Чанев написа:Това с лачената кола на бала си е българска традиция от край времеКоято има изключения де
Бях гледал във вибокса едни където бяха сложили диван в кофата на един багер и така бяха отишли
![]()
![]()
![]()
a
То ги има много и най различни виждал съм 2 колела завързали едно като ремарке и карат отзад една кифла се насадилa и се кефи катo кучка в каручка

v_p_m написа:BadAngel написа:колега, не се занимавай с глупости
Тц... мене няма ми е кеф пиян-залян да викам-крякам-свиря-грача в нечия чужда кола и непознат собственик, а от там може се скапе половината настроение и нещата стават като домино

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Човекът е написал какво му трябва... не ви иска съветите?!
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Аз съм возил няколко пъти хора на бал, 2 пъти напълно непознати хора, които от тук ме намериха и беше доста забавно. Принципно и аз имам някои условия ако трябва да возя някои, но като цяло и аз съм бил скоро хабитурент та знам колко са разходите и не е нужно и за кола да се дават, туй като е глупаво, но не пречи някои познат или бмв колега да му помогне на момчето. Аз пари за возенето никога не съм искал 

- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
Мога да ти предложа E90 330D Фейслифт, набор '09, сребриста.
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
А някой да предлага кабрио? Трябва ми за същата дата - 25-ти май.
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
Аз предлагам Dodge Ram Viper 8.3litra, 580PS , SRT 10 cylinder , черен и страшен
За повече инфо скайп ceno83

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2