Има ли колеги занимаващи се с лаптопи,компютри

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Има ли колеги занимаващи се с лаптопи,компютри

Мнение от Spiro » 13 Апр 2012, 19:46

Колеги трябва ми малко помощ и ми се ще да е някой колега,че малко съм си патил от разни сервизи измислени...

Проблема е следния имам тука един лаптоп HP Presario CQ61 всичко беше точно с него до момента в който го изгасих и на следващия ден нямаше палене...даже лампичката до конектора(букста) не светваше нито тръгва вентилатора нито екран нищо...
Намерих друго зарядно помислих се,че може да е от него да но и с него беше същото.
После се сетих да махна батерията да пробвам само на зарядно и лампичката до конектора светна но пак не палеше и след малко лампичката изгасна и така досега като няма батерия слагаш зарядното светва лампичката и след малко гасне,слагаш батерията и зарядното и лампичката даже на светва...Чувал съм за компютри които не палят ако нямат батерия може ли да е от това...не ми се ще да купувам нова батерия само за пробата за да видя дали е от нея ако някой има само за пробата батерията ми е номер HSTN-db72 има и part number 484170-001
Притесняваме да не е дъно обаче до оня ден си работеше точно ако може да се изкажете по въпроса слушам ви .
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

Назад към Извън Темата